archief van mei, 2006

(Wanneer…

…heb ik geen keelpijn meer?)

Het was weer een lekkere lange vermoeiende dag vandaag. Ja, ik was weer te laat op mijn stage…een minuut of 10 ofzo. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Ik heb bijna de heledag achter de computer gezeten voor mijn opdrachten, om een uur of 11 ofzo heb ik groep 8 uit gym gehaald, wat een tuttebollen zijn het soms zeg…
Een jongen:
“Juf, ik ben vergeten om mijn matje te ‘gellen’, mag ik dat nog ff doen?” 
“Moet dat nu nog?!!”
“Ja man, ik kan toch niet zó over straat!? Jezus hee tzzze!”
“Ja nou je het zegt, ik zou me kapot schamen als ik jou was”
“Echt??”

Zucht…

Enfin, ik heb tot half 1 stage gelopen en ben daarna direct door gegaan naar mijn werk in de supermarkt. Tegen 14.00 uur was ik echt kapot. Ik kon gewoon echt niet meer. Maar goed, ik ben 2 weken niet geweest dus ik kon het niet maken om mij ziek te melden, wat overigens bij nader inzien toch niet kan want ze laten je echt niet gaan als je er eenmaal bent. Bij iedere stap die ik zette leek het net of mijn voet bleef plakken aan een vloer gemaakt van stroop…zooooo langzaam, zo ook de wereld om mij heen, lekker slowmo allemaal. Tegen 16.00 uur ging het wel weer wat beter maar toen kwam de barstende koppijn opzetten.

Tegen de tijd dat ik naar huis mocht was de keelpijn er ook weer, en hoestte ik de longen uit mijn lijf en had geen stem meer over….helemaal kopot was ik. En kapot ben ik nog steeds. Het eerste wat ik ga doen als ik deze log af heb is naar bed, hopen dat de koppijn snel zakt en dat ik morgen weer fris aan de gang kan en geen zombie gevoel meer heb. 

Ik heb geen zin om binnen te zitten omdat ik ’niet zo lekker ben’ want echt ziek ben ik niet vind ik. En daar komt bij, als ik te lang binnen zit heb ik geen zin meer om nog naar buiten toe te gaan, zou echt weer wat voor mij zijn om pleinvrees o.i.d. te ontwikkelen haha, nee hoor dat valt wel mee…Ik vergeet gewoon dat er dan ook zo iets betaat als ‘frisse lucht’

Hoe dan ook, tot ziens!    

 

 

 

Tv avondje

Tijd voor vaste prik

 

 

en

 

You’re the only one

 

I hope you can forgive me for that time
when I put my hand between your legs
and said it was small, cause it’s really not at all.

 

:)

——————
Maria Mena

Sgool

Het was weer machtig interessant op school…


gezellig een quiz gemaakt over voortplanting en seks

Daarna mochten we nog even leren voor de toets ‘zorgverbreding’ in het basisonderwijs,
en volgens mij ging ie best goed bij mij!

nog ff leren hoor…

En daarna hadden we nog rekenen:


hard werken tijdens rekenen
 

 

pom pom pom… :?
 

Bah

Saggerijnig, geïrriteerd, en nog meer synoniemen. Gewoon bah.

Onderandere omdat Floppy STUK is (hoe ouderweds jaja)

En voor de rest is het gewoon…

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

  

 

 

Leren Leren Leren….

 
Had ik ooit al eens verteld dat ik er echt een gruwelijke hekel aan heb om uit boeken te moeten leren? Nou bij deze. Zolang het niet hoeft, doe ik het ook niet. Maar goed, ik moet er nu echt aan (ben er al een poosje mee bezig eigenlijk) ’zorgverbreding’ schijnt een ernstig belangrijke toets te zijn en ik wil gewoon een onwijs goed cijfer halen natuurlijk (het strebertje…is al zeer gelukkig met een 5,5).   

  

Maar goed, het is de bedoeling dat ik mijn opleiding dit jaar nog ga afronden (als het een beetje mee wilt zitten met het uitvoeren met mijn opdrachten) Daarna vrees ik dat ik toch maar ‘aan de bak’ ga. Ik heb geen zin meer in school. “Geen zin” is eigenlijk een understatement, ik baal behoorlijk van school.
Dat heb ik eigenlijk altijd al gedaan, maar ja… Een gangbare diploma op zak is eigenlijk ook wel handig.

Eigenlijk wil ik gewoon de jackpot in de loterij winnen. Veel geld winnen en in een leuk huisje gaan wonen (het liefst in een warm land)…Ach ja! Dromen moet je ook nog hebben he! Wie weet ooit….!!! (natuurlijk hoef ik niemand te vertellen dat ik ‘later als ik groot ben’ gewoon een goede schrijver ben, en daarmee dus bakken met geld ga verdienen)

Afgelopen 2 maanden weer niks gewonnen :(

Video

Sst tegen niemand zeggen hoor dat ze goed is, anders wordt het té commercieel hihi! Stukje komt van de DVD die ik pas geleden heb gekocht…  

Huisdieren II

Zoals al eerder vermeld in deze post, hebben mijn huisdieren het niet helemaal op een rijtje (vooral die kat dus niet). De bewijzen zijn vandaag weer duidelijk aan te tonen:

 
Piet snapt het gewoon niet


En mijn hond schoot telkens in een lachbui

 

zelf-allergie

Zou het kunnen dat ik allerigsch voor me zelf ben en daarom zo verkouden ben??

Why

Eigenlijk vind ik deze stiekem ook wel mooi…

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ik vind haar echt zo onwijs stom! Eigenlijk omdat ik vind om dat ze zo’n schreeuwige kinderen voor kinderen stem heeft. Alleen dit liedje van haar vind ik toevallig dan wel weer heel mooi (soms)…Al blijft een nogal een kinderlijk liedje, en t is geen muzikaal hoogtepunt (ja ja ik ben een zeikerd), maar ja daar in tegen houd ik wel weer van gewoon simpel klinkende accoustische liedjes

“So go and think about
whatever you need to think about
Go on and dream about
whatever you need to dream about
And come back to me
when you know just how you feel”

ach ja :?

Hier de hele lyric

Search
Links: