archief van september, 2006

een nieuwe stalen ros

Ja het kon niet lang uitblijven. Want wat ben ik zonder fiets? Vandaag heb ik dus mijn nieuwe fiets gekocht. Een oerdegelijke (net als de vorige) mag-niet-boven-de-€200-uitkomen opoefiets:

Ik had trouwens nog wel een andere hele coole opoefiets gezien met niet-glimmend metaal, maar dat kreng was 380 euro, ik had het geld wel maar ik ken me zelf, dan ben ik helemaal panisch dat ik hem kwijt raak en wil ik er direct 10 sloten bij die ik ieder uur van de dag ga controlleren, of het liefst bij mijn fiets blijven staan voordat iemand anders er mee vandoor gaat (wat na een jaar of 4 ook wel minder zou zijn gaan worden). Vandaar een goedkopere hihi.

Anyway, de mensen die weten hoe mijn vorige fiets er uitzag weten dat ik een oranje bel op mijn fiets had (mooi indicatie punt om je fiets uit 100 andere zwarte opoefietsen te herkennen).

Ja en wat er natuurlijk ook bij komt, een fiets is pas mijn fiets als er wat aparts op zit. (En ik ga niet met een fietsbel rijden waar een super duf kroontje op staat.)

Ik vind mijn nieuwe bel toevallig wel über lief:

Ik weet nog niet of ik dit keer weer kraaltjes op mijn spaken doe. Ik kon namelijk nooit in het geheim aan komen fietsen en die kraaltjes zijn zó onwijs 2005. Maar goed, een lindsay-fiets moet het nog wel worden. Misschien dat ik dit keer creatief ga zijn met gekleurde rietjes ofzo.

kortom: Met een blije fiets bereik je iets!

Een bikecap is natuurlijk wel cool: zie hier

Als iemand ideeën heeft?
en nee, ik praat niet over xenos/wibra nepbloemen, ben geen rijdende bloembak.


 

ja lekker

Mijn gekke huisdieren

Op de vraag hoe de vrouwen in de roze buurt liggen wist mijn hond wel een antwoord

mijn kat kon z’n ogen niet geloven 

 

Sollicitatie gesprek

Dinsdag avond heb ik mijn sollicitatie gesprek op de BSO. Ik weet niet precies wat de bedoeling is, maar ik ben benieuwd.

Puin

Mijn keel is puin, kan niet eens gapen. Ik heb een brok in me keel, en ik ben niet eens emotioneel of aangeslagen door een gebeurtenis.

Zaterdag was het bijna over, zondag moest ik zo per se fietsen naar een zeker dorp 8km verderop. En om maar even thuis te citeren: “daar zou ik het ook van aan mijn strot krijgen.” Dus vandaar.

 

wijsheden

Misschien is het beter om iets niet te hebben
Dan om het gelijk al weer kwijt te zijn

Waarom zou ik dat wat ik niet heb en koester 
verspelen voor iets dat niet waar kan zijn

Sollicitatie

Morgen is mijn laatste werkdag via het uitzend bureau bij de BSO instelling waar ik nu werk. De sfeer vind ik daar tot nu toe heel erg leuk dus heb ik besloten om op de vacature die open stond te reageren.

Dinsdag heb ik iemand van de pz daar gesproken en zij zei dat er al iemand op gesolliciteerd had en mee was genomen in de ronde (als enige haha) en dat ze het leuk vond dat ik ook wilde komen solliciteren, het is dus niet gegarrandeerd dat ik op deze vacature wordt aangenomen maar dat ik ook een goede kans maakte. Moge de beste winnen…zei ze nog. Tja ik zie wel.

Vrijdag ga ik mijn loonuren briefjes inleveren bij het uitzend bureau en daar moet ik me meteen uit laten schrijven geloof ik… Wat ik er van heb begrepen heb in ieder geval.

Later meer hierover!    

-


I knew damn well there was nothing going on
Is that what makes me feel damn worthless

I drag you down and I pull you up
I pull you up
Say that I am sorry now but its not enough
to pull you up
I am sorry…

Imagine…

Imagine there’s no Nordic Walker

Wat issie mooi!

Ik heb een nieuwe tas! Samen met Paula hebben we het design gemaakt voor mijn nieuwe tas. Zij is ook een tassenfreak en begon er over op haar weblog. Ik wilde ook een eigen lindsay-tas! Mijn 2 grootste fans hebben even voor de gelegenheid geposeerd en voila:

Deze tas is gemaakt bij KOSSIE’S DESIGN en ik ben er echt super super blij mee! Je kunt bij kossie’s Design allerlei dingen bestellen en laten bedrukken voor een hele fijne prijs! Vooral ff kijken daar dus

Bedankt Linda!! Kan niet wachten tot de tas met de post komt! 

Search
Links: