archief van februari, 2007

B-day

3 x raden wie er jarig is

Cabaret

Ja ik vond het weer eens tijd voor een categorie erbij, namelijk cabaret. Cabaret is gewoon soms te leuk (en soms ook niet), en ook als je het eigenlijk al heel vaak heb gezin.

Dus bij deze: Bertje met DE HELM!

vervelend

Ik verveel me echt de neten. Ga denk straks maar ff filmpie kijken.

Heb ik gisteren bij overmaat van ramp ook nog door Grey’s heen geslapen. 

gedicht

 

Ik heb de mooiste woorden
en zelfs die prachtige zinnen
ik wil ze allemaal aan je geven
maar ik weet niet hoe te beginnen
 
Hoe omschrijf je een gevoel
in een zin die volledig is
hoe vertel ik met heel mijn hart
zonder dat ik mij in woorden vergis

Ik wil jou het mooiste geven
in de prachtigste puurheid
liefde is niet te omschrijven
zelfs niet na verloop van tijd

Lief, leg je hoofd op mijn borst
luister in stilte naar het kloppen
mijn liefde klopt alleen voor jou
en dat zal nooit meer stoppen

 

ziek

Ben weer ziek. Weer het zelfde als 2 maanden geleden. Alleen heb ik ipv keelpijn nu maagpijn.

Ik moet om kwart over 7 beginnen met werken. Zodra de volgende collega kom ga ik me ziekmelden want dit is kut met peren.

 Update:
Ben weer thuis. Zolang ik stil zit gaat het goed.

YMCA-old school

done

Zo het feest is weer over. Aan alles komt een eind he ;)

Ach ja en altijd weer die standaard foto’s, hier komen ze….

 

Soms krijg ik wel eens de vraag of ik nou geen normale foto’s heb. Het wantwoord? Vast wel…

schoenen tik?

Ik hou van schoenen, maar eigenlijk koop ik ze bijna nooit (ik ben meer van de tassen). En als ik nieuwe koop draag ik ze zelden.
1: omdat ik of pijn in mijn hielen er van krijg,
2: of omdat het gewoon een miskoop is,
3: eigenlijk draag ik altijd zwarte palladiums.

Ik heb schoenen in allerlei soorten (wel in 1 maat) van schoenen met een stripverhaal erop, tot schoenen met puntneuzen. Schoenen met paardenhaar, tot schoenen met hakken. Zelfs schoenen die eigenlijk ook wel lekker zitten. Maar ik draag altijd zwarte palladiums.

Nou heb ik wel een poos van die gympies gehad voor €8,- bij de schoenenreus vandaan, die zaten ook erg lekker, maar geheid dat ik steeds achter een stoeprandje bleef hangen die er niet was. Ik loop het liefst op mijn zwarte palladiums.

Oke er zit 1 klein nadeeltje aan, mijn voeten zijn niet bepaald echt zacht te noemen, ik maak mijn veters nooit vast, dan schuurt en dan krijg je eelt. Lekker belangrijk verder, er hoeft toch niet aan mijn hielen gelikt te worden want da’s smerig.

Nou was het denk al weer bijna 2,5 jaar geleden dat ik voor het laatst nieuwe palladiums had gekocht. Ik hou ook van zwarte afgelopen palladiums ja.

Dus ik was toch ff in het centrum, en in de bus zat ik naar mijn schoenen te kijken. Profiel zat er al niet meer op aan de achterkant, en dat terwijl er echte drollenvangers profiel onder hoort te zitten. Aan de achterkant zat een gat in de stof. Dus besloot ik onderweg dat ik nieuwe schoenen moest hebben.

Eigenlijk wilde ik wel wat anders hebben dan altijd die eeuwige palladiums aan mijn voeten. Dus ik ging winkel in en winkel weer uit, op zoek naar nieuwe schoenen. Van sneakers tot cowboy laarzen, ik heb ze allemaal gepast…

3 x raden met welke schoenen ik ben thuis gekomen….

dus..

Heb ik vannacht eens ff na zitten denken. (jaja).
Ik had in januari voor mijn werk bij de super voor 7 feb. en voor 28 feb. vrij gevraagd. Nou kwam ik tussen de tussen liggende data wanneer ik daar moest werken op mijn werk aan, en kwam ik dus voor jan lul, want linz stond niet op het rooster.

Nou denk ik, naast dat het gewoon een stelletje terlinglijers met dyslectie zijn, dat ze dachten dat ik vrij wilde van 7 feb. tot met 28 feb. Wat ik dus ook overduidelijk op mijn snipper formulier heb aangegeven dat dit dus niet het geval is, maar goed ik weet niet welke blinde uilskuiken er naar gekeken heeft.

Alles mooi en wel dus, maar balans (wat eigenlijk verplicht is) valt deze maand dus op de 24e. Dat zou dus eigenlijk betekenen dat ik, als ik er van uit ga dat ze mij van 7 feb. tot 28 feb. hebben uit geroosterd, dat ik de 24e dus ook niet hoef te komen. Ik wordt vast wel verwacht, maar dat snap ik toch niet (ik ben ook maar heel dom). Ben nou 2 keer voor niks komen op dagen op m’n werk (wat mij in totaal een uur aan reistijd kost), dus aangezien ik niet eens tijd heb om te werken de 24e, kom ik ook niet.

simple as it can be

Hij blijft leuk

die Jochem…

als je een uurtje niks te doen heb dan ;)

Search
Links: