archief van maart, 2007

Kopuhh

Nou ik heb mij weer arm geshopt aan kleding. Maar wel leuk.

2 jassen, 1 van leer en 1 van stof
2 broeken
sokken
shirtje

En toen straks kwam nog een shirtje met de post mee die ik eergisteren had gekocht.

bijna weekend…

van nu af nog 7 uurtjes wachten/werken

Duidelijk Nederlands

Ik heb een 2gb SD-card gekocht via ebay (ebay is handy en erg lekker voor zo’n lui mens als ik) kreeg ik een mailtje waar ik mijn betalingsoverdracht naar toe kan sturen, let op:

Hoi, Dank je voor uw aanschaffing! Alstublieft maken een overdracht naar mijn nederlandse bank Rekening.

Hier is mijn bank rekening info:
*****

Alstublieft noemen opmerking uw ebay gebruiker en item nummer.Indien uw expediërend adres is Verschillend met uw ebay aangetekend adres, alstublieft email me om uw te bevestigen Expeditie adres. Dank je.

 

Die SD-card komt vast uit Hong Kong vandaan ofzo.
  

Ik ga

17 april naar de Blueman group!!!

 

 

 

Stink ijsje

Nou waren collega en ik toch wel redelijk eens dat we trek hadden in een ijsje. Dus wij ijsje bestellen bij de snackbar (met stem in mijn achterhoofd die ik probeerde te negeren: Dikke kont, dikke kont.). Softijs wel te verstaan.

Nou kun je die dingen dus in verschillende smaken kopen. Nou ja smaken is wat overdreven… Er zit een randje aan met een kleurtje en daar zit een smaakje aan en de rest is softijs.
Ik had mango besteld.

Maar mijn ijsje hè… Mijn ijsje rook naar POEP!! Daar kwam ik pas achter toen ik al een hap had genomen. Ik kreeg eerst echt een muffe smaak in mijn mond.
Een tip: ga daarna nooooit aan je voedsel ruiken!!
Vies = Vies  !!! (onthou dat)

Ik weet niet wat voor een mango er voor gebruikt was, maar volgens mij had er eerst een baviaan overheen gescheten ofzo.

bah.

nou

dat was weer tranen met tuiten

Let the sun shine op de notenbalk

Ik zat gister avond op de fiets en laat ik nou net mijn foto camera mee hebben. Kon ‘t niet laten om ff een fotootje te maken,
de zon hing er zo vrolijk bij
:P

Verder gisteren een gezellig avondje gehad weer. Nog ff midden in de nacht een duscussie gehad over de volgorde van de noten op de notenbalk. Ik had volgens Elders echt geen gelijk en ik wist zeker van wel. Doodlopende discussies zijn dat, want we zijn allebei net zo eigenwijs als ‘t maar kan en blijven vaak bij het standpunt tot het tegendeel is gewezen. Net voordat ik het wilde opgegeven, kwam hij met het idee om mijn broer maar eens ff te contacten. Ik had gelijk dus.
\:d/
Oke Elders had ook wel ergens gelijk, maar waarin weet ik niet meer maar dat was niet de kern, het was iets met lijntjes ofzo. 
Dus laten we het er maar op houden dat we beiden gelijk hadden.
;;)

Vandaag trouwens wel lekker daggie gehad. Daar over niets meer.

 

Vanavond Grey’s!! Wel kijken he Zinned! ;)

 

 

Kleurtje er bij?

Niet om het een of ander ofzo, maar ik roep altijd dat ik nooit bruin door de zon word omdat mijn huid ernstig reflecteert.

Nou zat ik toevallig ff wat ouwe foto’s te checken van vroegah. Toen ik nog blond haar had, toen nog geen jaar bij de Dirk werkte, en zo’n puistenkop had dat zelfs iedere antie puistjes en meeëter concern gillend wegrenden als ze mij zagen, toen ik nog slank en tietloos was (nu minder slank en iets minder maar nog steeds best tietloos), toen ik nog een beetje een echte mega puber was dus.
Ik was toen 19…

Maar toen, vandaag, zag ik tot mijn schrik dat ik weldegelijk een kleurtje van het zonnetje kan krijgen.

Check die arm, hoe voor lul heb ik gelopen:

Om maar in de herhaling van de muziek te vallen, en omdat ik echt geen moer te vertellen heb behalve de algemene saaiheid, en omdat ik geen moppen kan/wil/en ga onthouden… Heb ik deze gouwe ouwe weer eens terug gevonden. ‘t Is behoorlijk suffig maar wel grappig“Laten we het eens over de mannen hebben”

Zo weekend is weer aangebroken! Lekker weekie gehad, want het ging weer snel! Hopelijk lijkt mijn weekend wat langer te duren, maar dat zal wel weer niet.

Vandaag lekker chill daggie gehad. Voor het eerst sinds jaren eens voorgelezen. 3 kinderen die nog niet konden lezen wilde zooo graag verhaaltjes uit de Donald Duck horen. Hardop lezen is waardeloos bij mij, ik kraam de meest stomme dingen uit. Maar zo vonden het blijkbaar helemaal geweldig want ze hebben tijden aan mij gehangen.

Op een gegeven moment douwde een van die kinderen haar snotneus in mijn vest (heel fris); “Lindsay, je ruikt naar rook!” (Dat weet Lindsay ook wel want die heeft ‘s ochtends sigaretten zitten roken met die vest aan, en aangehouden naar de opvang). Enfin. Ik stonk dus, maar ik was nog steeds lief vonden ze. Daarna kwamen mijn oorbellen ter sprake. Ze konden er niet over uit dat ik in mijn linker oor geen oorbellen heb en in mijn rechter oor twee en soms drie. Dat klopte niet.
Daar hebben ze ook wel gelijk in, maar ik had ooit wel een oorbel in mijn linker oor, maar die is foetsie en heb geen zin om er moeite voor te doen.

En opeens uit het niets zei een van die 3 ukkies: “Laten we het nu eens over de mannen hebben!” (He gezellig). Of ik getrouwd ben, hoeveel kinderen ik heb. Lichtelijk teleurgesteld waren ze wel want ze hadden op z’n minst verwacht dat ik toch zeker wel 2 kinderen moest hebben en al jaaaaaren getrouwd was. Die gekke kinderen dachten dat ik 30 was. Maar niets van dit. Volgens die kinderen moest ik later maar een hele lange brede stoere man hebben met ook 1 oorbel. Want dat zou goed bij mij passen want ik heb ook maar 1 oorbel (net waren het er nog 2), ik ben ook vet stoer, best wel groot (oh?) en ik heb een dikke kont (en bedankt) – (ik had gewoon een hele foute broek aan ja). Enfin.

Gisteren trouwens de hele dag zonder mobiel gezeten, was ik vergeten. Vanochtend werd mijn leven weer afgeleverd, en niemand had mij wederom gemist.

Tijdens het wakker worden werd ik nog ‘opgeschrikt’ door een knal. Wat bleek nou, de antenne die bij ons al jaren boven op het dak zat is gebroken naar beneden gevallen. Dus daar stond een meterje of 5(?) antenne in de vijver.

Dat was het wel weer. Prettig weekend en we weten het he: Dit weekend de klok een uur vooruit want het is voorjaar

Search
Links: