archief van april, 2007

Dikzak

Gisteren liep ik in een winkel langs een spiegel. Er kwam een dikzak voorbijgelopen. Die dikzak was ik.
De aantrekkingskracht van de aarde is gewoon te sterk. Ik ben nog niet eens bejaard en alles gaat al hangen.
Dus wat deed ik vanmiddag…Precies, een lading chippies eten.
Daar moet verandering in komen!!

Ik vind het vies om mijn buik en gezicht te zien flubberen. En van het weekend had ik helemaal door dat mijn buik toch wel ernstige proporsies begint aan te nemen. Straks heb ik zo’n lichaam als van zo’n het-maakt-niet-meer-uit-hoe-ik-er-uit-zie-moeder, soort van teletubbie model, terwijl ik niet eens kind heb gebaard.

Ik ben op zoek gegaan naar een dieet (nee toch he). Nou heb ik eindelijk een dieet gevonden waar niet in wordt vermeld dat je geen alcohol mag drinken (een auto moet toch ook rijden op zijn brandstof he) en er niet wordt aangekomen met de meest gruwelijke misselijkmakende combinaties van voedsel.

Het 10 dagen dieet.
Dus daar ga ik binnenkort aan beginnen. JA echt!

Dat dieet beloofd dat je in 10 dagen 5 kilo afvalt (je moet klein beginnen he). Ik ben benieuwd.

Op aanvraag van Rik

Nou kijk eens jongen, een foto van mijn schoenen.
Oke ‘t is 1 schoen, maar die ander lijkt er best wel op moet ik zeggen.
Hij wilde er ook nog een stuk kaas (? geen idee waarom) bij hebben, maar helaas
mijn voeten zijn schoon.

Let’s play that music

Ik had hem gisteren voor het eerst gezien.
Mooi, strak en stylish. Ik raakte hem aan en dacht, wat een lekker ding zeg!
Daarna werd ik verliefd en nu ga ik trouwen.

Nee oke ff serieus. My mister nice quy kwam er mee aanzetten, hij had er al weken over dat ie een mp3 speler had gekocht dat het nieuwste van het nieuwste was, en dat ie die binnenkort zou krijgen. Dat had ie me ongeveer 6 keer verteld (nu lul ik echt niet). Al die keren bleef ik net zo geintresseert in zijn mp3-speler verhaaltje, wat ik allemaal niet voor een ander over heb, ben echt wel lief.

Maar het punt is, ik was meteen opslag weg van dat ding, ja hij heeft ook smaak.
Super mooi ding gewoon. Nee, ik houd helemaaaaal niet van mooie technische spulletjes.
Misschien beetje lullig, maar ik heb ‘m nu ook gekocht. Ik kon het niet laten. Maar ik heb hem dan wel in het roze!!

Dus: je gaat naar het dorp voor een nieuwe bril. Je komt terug met nieuwe schoenen, 2 pakken chocomel omdat je daar een beker bij kreeg en een mp3 speler.

Trouwens, ik ken er al helemaal zelf een filmpje op zetten joh. Check hoe scherp het geluid is ;)

Hatsjie!

Dit is toch wel geestig. Check die reactie van die moeder panda.

Geluid aan!

Vakantie

Tja het moest er toch eens van komen de (wel verdiende?) vakantie die mij werd opgelegd is nu echt begonnen. Vandaag de saaiste dag ever gehad. In 9 uur tijd beetje kinderen in smeren met zonnebrand creme en verder wat schoongemaakt en rond gelopen. Die kids vermaakten zich gewoon.

Titel-inspiratie-loos

Te tijd vanaf nu wanneer ik moet beginnen met werken is nog korter dan mijn werkdag morgen. Snappie? Ik moet eigenlijk naar bed, maar ik heb geen zin. Ben niet moe. Nou ja eigenlijk wel. Heb beetje slecht geslapen. Beetje maar.

Ik vind beginnen om 8 uur echt keer niks. Veel te vroeg beginnen ( ja ik ben soms liever lui dan moe) maar toch ook wel leuk, want ben wel weer om 17.00 klaar, toch weer eerder dan normaal. Maar ja ik kan straks wel weer 22 uur bij mijn verlof schrijven of in geld uit laten keren, maar ik doe het in uren. Heb liever vrij.

Nog 2 dagen werken en dan heb ik VAKANTIE!!! een hele week!! Niet dat ik zo per se vakantie wilde, maar de opvangis gelsoten.

Gaan we nog naar Artis, Ruud?? Ow je vakantie is net om! Weer verkeerd geplanned haha. Ander keertje. Mooie foto’s maken. Want dat kan Ruud wel.
:)

Zaterdag waarschijnlijk een nieuwe bril, wat ik nooit draag (ik heb jampot glazen) maar wel nodig heb voor ‘er bij’. Je weet maar nooit wanneer mijn schele ogen gaan ontsteken en plots een bril moet dragen ipv lenzen. Aangezien mijn huidige bril bestampt, vertrapt en verkreukelt is (lees: elders heeft er een keer op gestaan, ik heb er een keer op gezeten en aangezien ik een poosje mijn brillenkoker kwijt was ging ie hup los mee in de tas), moet ik toch echt een nieuwe kopen. Dure grap zo iets.

En nu ga ik relaxt doen en naar bed. Ik heb HYPER! Druk standje?
8-} Kus er op.

Truste!

De Panfluit

Kwam er trouwens vorige week ofzo (ja ik loop nogal achter) een kleuter kindje naar me toe met een panfluit in z’n hand vroeg: “Waarom heet een panfluit een panfluit?”

Aangezien ik dat toevallig wel weet, wat weet ik nou niet over Griekse Mythologie ha, zei ik dus dat ik wel wist waar het vandaan kwam maar dat het een beetje een ingewikkeld verhaaltje was.
“Maak er dan een makkelijk verhaaltje vannnnnn!!!”
Dus ik zei voor de grap: “Ik vertel het alleen als je weet wat Griekse Mythologie is”
En ja hoor: “Dat weet ik wel hoooooor! Dat zijn verhaaltjes van vroeger uit Griekenland vandaan! Een soort sprookjes met Gotten*!”

*Goden dus ja.

:| Grote grutten, daar had Linz niet op gerekend.

Tja belofte maakt schuld, dus…
Maar hoe leg je in kindertaal uit dat de god Pan de nimf Syrinx wilde copuleren maar dat Syrinx maagd wilde blijven en dat zij zo hard heeft gebeden dat zij verandere in een rietstengel en dat Pan daar toen een fluit van had gemaakt? En daar de term panfluit vandaan komt, zonder daar een lang, onboeiend of ingewikkeld verhaal van te maken.

Dus ik vertelde dat kind maar dat Pan een hele enge lelijke man was die verliefd werd op een meisje. Dat meisje vond dat echt niet leuk en ging zich verstoppen tussen het riet en hoopte heel hard dat ze ook riet zou worden, en dat dat toen gebeurde. Pan werd daar een beetje boos om en heeft toen een fluit van dat riet gemaakt. En dat het daarom een pan-fluit heet.
:-j

Kind: “Goh, cool zeg, dus ik zit op een meisje te blazen!”

Jep!

Overigens komt paniek ook van de god Pan af en is de het uiterlijk van Pan sinds weet ik veel wanneer wordt gebruikt als uiterlijke afbeelding van de duivel. Maar dat terzijde.

Kiekeboe

Kreeg een geestig mailtje in mijn Inbox toennet. Komt ie:

Lost

I still get lost in your eyes
And it seems that I can’t live a day without you
Closing my eyes and you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light
But it’s not right

Goodbye to you – MB

Neee!!

Grey mag nie dood! :((

Search
Links: