archief van mei, 2007

‘t is niks

en ‘t wordt niks.

Werken verven werken

“Ik wil wat anders op het raam”, dacht ik vanochtend toen ik op mijn werk kwam. Mijn lokaal heet de Jungle dus het is dan ook wel leuk als het een beetje Jungle achtig is, en dat is ook wel gelukt. Vanochtend was het nog een aquarium (nou ja dat moest het ooit worden) Nu staat er iets van Jungle Book, Tarzan, en de Leeuwenkoning op.

Samen met een kindje uit mijn groep hebben we Tarzan gemaakt. Aangezien het me meteen al opviel dat ze errug goed kon natekenen heb ik haar aan het werk gezet met het figuur uit Jungle Book en ik heb toen dat beest (geen idee hoe ie heet)  uit de Leeuwenkoning gemaakt.

Hier het work in progress:

Dat varken dan, ondertussen wel af.


Tarzan, nu ondertussen ook met tepelpiercing.

Dat Jungle Book figuur staat er nu ook op. Nu moet de hele zooi nog geverft en afgewerkt worden met jungle struiken en ander zooi wat er bij hoort en dan maak ik wel weer een foto van het uiteindelijke resultaat.

Wakker woooorden!!!

Ja hèhè ben wakker hoor. Had mijn wekker van mijn gsm gezet om 7 uur, uiteraard werd ik om 8 uur wakker met m’n gsm in mijn hand, ik had de wekker in mijn slaap uitgezet. HANDIG!!!! NOT!
Gelukkig om 8 uur, niet om 9 uur want dan zou ik weer eens te laat zijn. Maar ik ben op tijd (nog wel)… en aangekleed (knap he).

Wakker worden is een ramp, want bed is de beste uitvinding ever. Het schijnt heel veel moeite te kosten om mij wakker te krijgen, als ik er zelf al een uur over doe vraag ik me af hoe iemand me snel wakker kan krijgen zonder dat ik een hartverlamming krijg. Werd laatst wel aan mijn arm opgetild geloof ik… Nou ja dat herinner ik me er van…. Leek wel een zo’n gok fruitmachine dacht ik toen… Tjing! Alleen de geldbonus bleef uit!

Doei!

Zeg Zwelgje!

…Trouwen?
>:) :*

(Ow ja Leon ik leef nog hoor.)

Dus…Morgen eindelijk weer werken. Nou ja, eindelijk… Eigenlijk heb ik geen zin. Ik heb afgelopen week echt een kutweek gehad; gezeik op m’n werk (zelfs politie moest er aan te pas komen haha), gezeik met Elders (trekt vast wel weer bij), gezeik met mijn schouder, rug en voet (ik val aan de linkerkant zo ongeveer uitelkaar geloof ik).
Maar voor de rest gaat alles goed hoor.   

Mischien bevalt deze week beter, zo niet dan heb ik zaterdag, woensdag, donderdag en zaterdag de kans om mijn frustraties te verdrinken in te veel bier met slechte muziek (maar hopelijk gezelligheid).  Ja ja, de feestweek komt er weer aan. De donderdag en vrijdag in de feestweek heb ik vrijgenomen van mijn werk (ik ben niet lui: ik bespaar energie).
Goed feestweek dus, dat betekend dat ik over 2 weken keelontsteking, snot, bijna-longontsteking en een zware rugverkutting heb.
Enfin lekker boeiend allemaalLepra is erger.
 
Over mobiel bellen gesproken… Ik ga proberen van mijn sms-verslaving af te komen. Dat kreng zit zo onderhand aan mijn hand vastgegroeid. Ik heb in iets meer dan een jaar tijd volgens mijn berichtenteller 3939 smsjes verstuurd. Dat is gemiddeld zo’n 328 sms per maand ofzo, 82 sms per week, 11 smsjes per dag? (als ik het goed uitreken dan). Volgens mij is die teller stuk, want ik kan het zelf amper geloven. Maar anyway, heeft Elders ook eens rust. Daar zit ik overigens toch alleen maar tegen te zeiken de laatste tijd (hij is trouwens ook niet echt een zonnestraaltje te noemen,  ja sorry.), maar als zeiken geld kost doe je iets niet goed.  
Dus als ik voortaan mobiel wil bellen, neem ik mijn fietsbel wel.   

Bijna zomervakantie dat betekend dat ik 6/7 weken lang met mijn luie lijf 41 uur in de week moet werken. Heb ik nog nooit echt veel gedaan zoveel weken achter elkaar. Haha ik weet het, ik ben het toppunt van luiheid, maar ik vind 31 uur in de week werken wel ff genoeg eigenlijk.
Ik wil mijn tijd gewoon nuttig verspillen

Ik heb trouwens leuke schilderijen gezien in de kwarwei-krant:
 
Everything is koei! Niet dat ik zo’n koeienfan ben ofzo, want die beesten stinken echt te erg, maar ik vind ze gewoon droog (en ik ben die puberale acda en de munnik posters echt zat). Ga van de week denk ff kijken denk ik. Of misschien wilt iemand ze voor m’n verjaardag geven?
Ik ben vandaag over 277 dagen jarig.

Vanavond weer Grey’s Anatomy weer op tv. Heb trouwens de dvd deel 1 van het tweede zeisoen al binnen, en binnenkort komt deel 2 van zeisoen 2 ook binnen haha.
Ja ja discutabel haha, maar het is gewoon ontspannen kijken die serie. Verder heb ik echt nog nooit een dvd aangeschaft van een serie, maar soms moet je uitzonderingen maken he
;)

Nou nu ben ik wel weer uitgeschreven, moet mijn fijne handjes sparen voordat er blaren op komen.

dag! Piep! piep

Dag dag

check of ik morgen nog leef

;-)

slurp.

Matt Wertz

Ik heb vandaag voor de 10e keer een poging gedaan om het album van Matt Wertz te bestellen (omdat ie niet te downloaden is). Ik heb eigenlijk geen idee of het een leuk album is, maar de liedjes die ik heb gehoord vind ik gewoon lekker klinken. Tja…

Hier wel 2 liedjes, alleen de kwaliteit klinkt een beetje belabberd… Alsof ie zijn mic. op zit te vreten ofzo…

5:19

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

The Way I Feel

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Met de meest goede bedoelingen…

…gooi je je eigen glazen in.

Ach ja, dan kan je twee dingen doen:

- Je veegt de stukjes bij elkaar en pleurt ze in de prullenbak
- Je probeert de stukjes te lijmen en maakt er het beste van

Laat nu maar ff liggen nog, zo erg ligt het ook weer niet in de weg.

ff iets totaal anders…

Ik dacht dat ik een hele grote fan had deze maand, want zag dat ik van 1 mei tot vandaag 117027 hits heb gehad op mijn site (is toch weer 38041 meer dan de hele maand april).

Nou keek ik net ff naar de unieke bezoekers van deze maand, dat zijn er nu: 1235 (terwijl het de vorige maand ‘maar’ 616 waren, 619 verschil nu).

Heb ik gewoon binnen 1 maand tijd een verdubbeling aan bezoekers gehad.

Waar komt die stijging in godsnaam vandaan zeg. Nog ff en ik moet aan de cocaïne omdat ik die verschrikkelijke druk gewoon niet meer aan kan.

;)

Maand Unieke bezoekers Aantal bezoeken Pagina´s Hits Bytes
Jan 2007 777 2334 16856 105864 985.90 MB
Feb 2007 650 1671 11399 69684 608.45 MB
Mrt 2007 608 1664 12680 87005 654.70 MB
Apr 2007 616 1795 13193 78986 569.88 MB
Mei 2007 1235 2230 13461 117027 682.66 MB

Beveiligd: E.

Dit bericht is beveiligd met een wachtwoord. Geef je wachtwoord om het te lezen:

Waarom…

…heb ik nou weer zo’n houten kop.
Ik heb me echt toch zeker wel netjes gedragen!

ow ja en ben nog misselijk ook ofzo…
Of in die trant… Geen idee wat het is.

Vaag!

Search
Links: