archief van juni, 2007

You Can’t Always Get What You Want

1. Ik heb de woning niet geaccepteerd. Het was het net niet.

2. Ik zal eens wel in 1 keer slagen voor een examen :-l

3. de site waar ik meer dan 400 gedichten heb staan is gesloten, weg gedichten.

Glenn, Glenn Glenn Glenn

Ach ik heb het niet zo op reclame’s. Daarom kijk ik ook niet zo vaak tv, want steeds als ik de tv aan doe zie ik iedere keer maandverband, babybillen, blote tieten of huidcremè voorbij vliegen. Ik vind dat allemaal niet zo boeiend ( Elders wel trouwens, die vent lacht volgens mij bij iedere reclame-blok.
;-) ).

Maar er zijn uitzonderingen. Heel soms vind ik een reclame wel grappig. En dan ben ik meestal de enige die de betreffende reclame grappig vind. Zoals hier onder. Oke, hij is flauw, maar toch best leuk.
:-)

Wachtwoord veranderen

Had het wachtwoord veranderd van een mail adres van mij
Krijg je een uur later een mailtje van de provider met daarin:

Please note:
your new password may take awhile to activate. If it
doesn’t work on your first try, please try it again later

Dáár heb je echt iets aan ja.

If I leave you now…

Don’t go thinking I’ll never leave.
If I walk out that door, it’s forever.
There’s no looking back when I’m gone.

Wolkies

Zat ik vandaag een in de bus (ja zelfs dat doe ik) een beetje om me heen te kijken. Viel mijn oog (*plof*) ineens naar boven (knap he), naar de lucht. Bovenin was het helemaal schaapachtig bewolkt en een stuk lager hingen een stel verdwaalde wolken. Whatever.
‘t Was gewoon een stom gezicht…

Cloudy sky

Verschrikkelijk

Men nemen: 
Het muziek van de song Africa van Toto, niet de tekst, maar alleen het muziek daarvan dus he.
Wij gooien daar:
Een zangeresje overheen (zal wel heel bekend zijn want ik ken haar niet)
Wij hebben vervolgens met een beetje sound effecten:
muziekverkrachting

HOE KUN JE DAT DOEN!!! Respectloos!
Boycotten moeten ze die handel.

Oh Glory Days

Morgen om 11 uur ga ik dus eindelijk die woning bezichtigen die ik inprincipe toegewezen heb gekregen, nu moet ik nog kijken of ik dat hok nog wil hebben. U hoort het nog wel.

Vandaag gaat er weer 4,5 uur van die 18 uur af dat ik nog bij de supermarkt moet werken. Ik wil niet meer. Ik haat ze daar allemaal!!! Goed, vanavond om half 6 hoef ik daar nog maar 13,5 uur te werken. Het lijkt niks die 4,5 uur, maar als je 4,5 uur staat en je krijgt op zo’n middag maar ongeveer 50 aan je kassa en voor de rest van de tijd sta je niks te doen, lijken die 4,5 uur erg lang. Een vriendin van mij had trouwens wel een gezellig idee, ik moet maar gewoon zeggen dat ik aan de kak ben en vervolgens 2 uur lang op de wc gaan zitten. Maar daar heb ik het geduld niet voor. Overigens mag je offcieel daar niet eens werken als je diarree hebt, mmm misschien toch wel een goed idee? hihi.

Tijdens de zomervakantie gaan we uitstapjes met de kinderen maken. Dat heb ik tot nu toe nog nooit gedaan, dus ben benieuwd! We gaan naar het linnaeushof, zwembad of recreatie bos, naar het Haarlemmermeerse bos, Zaanse Schans, naar dé molen van Hoofddorp, nog een keer naar het Haarlemmermeerse bos en naar de Bioscoop, dat was het wel geloof ik.

Nou genoeg geschreven… Dag!

matchbox

I think you’re so mean – I think we should try
I think I could need – this in my life
I think I’m just scared – do I talk too much
I know this is wrong it’s a problem I’m dealing

I bet you’re hard to get over
I bet the room just won’t shine
I bet my hands I can stay here
I bet you need – more than you mind

What is happening?

Vannacht 10 keer wakker geweest, omdat mijn lichaam niet kon slapen. Mijn lichaam was warm, mijn maag was misselijk en in mijn hoofd bevond zich, door de vermoeidheid, de ‘Man met de Hamer’. Ik werd uitgeput wakker gemaakt door de wekker. En daarna nog 3 keer door de zelfde wekker. Mijn armen zijn slap en mijn benen zijn pap. Ik dacht dat het wel wat beter zou gaan naarmate ik wakkerder zou worden, maar ik kom er bedrogen uit!
No fucking way dat ik ziek ga worden! Ik mocht van mijn moeder er eigenlijk niet meer over beginnen, maar die spagetthie die ik gisteren voor de helft heb opgegeten, die was echt heel muf. Volgens mijn moeder was het vlees inderdaad al een beetje grijs toen ze het in de pan gooide, maar dat het volgens mijn pa nog wel kon. Werd mij verteld toen ik al een paar happen had genomen. En omdat ik het zo lullig vind om te roepen dat het goor is en het weg te pleuren, moeder doet toch d’r best, heb ik nog maar een paar happen genomen.

Maar ik vertrouw niemand meer! Ik heb al een jeugdtrauma opgelopen met bedorven chocolade melk… Ik citeer de dialoog tussen mijn moeder en mij:

“Lindsay, proef jij die chocolade melk eens of ie nog goed is”
*Lindsay neemt een slok en spuugt vervolgens de hele slok uit*
-”Gadver dat ie vies!”
*Moeder kijkt naar de fles*
-”Ja inderdaad die is niet goed meer, er drijven witte dingetjes in!”

:-l

Er is maar 1 vertrouwen die je moet hebben en dat is zelfvertrouwen…

Didn’t We Almost Have It All? (+ update 26/6)

Vandaag was de laatste aflevering van het seizoen… Van Grey’s Anatomy ja.
Potverdikkie! Hoe moet het nou verder? Ik heb natuurlijk wel wat beters te doen dan me druk maken om die serie, maar hallo!! Gaan Derek en Meredith uitelkaar? Of blijven ze bij elkaar? Gaat Derek straks stiekem fozen met Lexie Grey (je weet wel, het zusje van)? Gaat Alex nog achter Ave/Rebecca aan?? En George dan!! Gaat ie echt stoppen?? En waar the hell is Burke gebleven dan?

Dit is Grey’s Anatomy-liefhebbers-mishandeling hoor! Ik wil niet met al die vragen blijven zitten.
Ik wil… Ik wil… Ik wil… Het vervolg! En wel NU!

“I do love you, don’t you see? Don’t you understand? You’re the love of my life. I can’t leave you, but you are constantly leaving me. You walk away when you want, you come back when you want. Not everyone, not your friends. You leave me. So I’m asking you… if you don’t see a future for us, if you’re not in this, please, please, just end it because I can’t. I’m in it. Put me out of my misery.”

sniff*

season 4 / 2007-2008

Het 4e seizoen zal uitgezonden worden in sept. 2007 (waar?).
De rol van Kate Walsh’s (Addison) zal naar haar nieuwe serie ‘Private Practice’ gaan.
Isaiah Washington (Preston Burke) is ontslagen. Chryler Leigh (Lexie Grey) is een contract aangeboden voor 13 afleveringen. Chryler Leigh was al eerder te zien in de laatste 2 aflveringen van het 3e seizoen als Lexie Grey, een nieuwe co-assistent en Meredith’s jongere half-zusje. Er komt ook een nieuwe mannelijke rol in de serie, die in competitie zal gaan met Derek Shepherd (dan moet ie wel heel lekker zijn). Mark Sloan schijnt een grotere rol te krijgen en het vervolg van Derek Shepherd en Christina Yang zou zijn boeiend om naar te kijken.

Search
Links: