archief van juli, 2007

Dag

Ik was vandaag zowaar ruim op tijd. Om 7:05 uur stond ik al voor de deur van m’n werk. Nog ff sigaretje roken en wachten tot de eerste van de kinder opvang (aan de andere kant van het pand) de deur zo openen. De hele toko moet van de beveiliging gehaald worden als je binnen komt, het maakt op zich niks uit waar dat gebeurt, maar ik ben daar niet zo’n held in. Ik krijg  alarmen dus echt nooit uit, hoevaak ik ook met zo’n achterlijke anti-alarm ding langs de sensor ga, dus ik begin er al niet aan.

Ben de afgelopen 2 dagen weer  crea-actief bezig geweest. Vandaag bordjes voor op de manden die in de kast staan met wat er in zit… Je moet er maar op komen ‘s morgens om kwart over 7. Ik heb opgeruimt (zou ik thuis ook eens moeten doen) en alles netjes gesoorteert en weer op de goede plek gelegd… Daar moet je ook maar net zin in hebben om 5 voor half 8. Afgestoft, omdat de schoonmaakster het verdomd om te doen.  

Later samen met collega het opslaghok opgeruimd (je kan er weer een rondje draaien). Bij een intake gesprek gezeten, ja ja binnenkort mag ik het eindelijk zelf doen. En tegen het einde van mijn dienst nog 2 sollicitaties gehad. Volgende week komt de laatste sollicitatie. De laatste sollicitant is een man, altijd leuk een man in een vrouwen-team, dus ben benieuwd.

Gisteren zijnwe gaan kleien met de kinderen. Ze moesten een sculptuur maken, of hoe het ook heet, haha ik heb geen idee.
Ik heb er ook een gemaakt… Mormel:

mormel

Ik kan weer horen enzo!

Allebei mijn oren doen het weer!
Heb meteen muziek hervonden, begon al saggerijnig te worden.  

Alleen… Ik dacht dat ik de meeste nummers van Aerosmith wel kon.
Maar deze ken ik niet, klote nummer trouwens haha,
staat op Toys In The Attic dus dat album hoef ik al niet.

Eigenlijk ken hun muziek eigenlijk alleen maar vanaf Get A Grip, zijn er ook eerder cd’s uitgekomen??
Verder heb ik qua studio albums nog Nine Lives en Just Push Play. En verder nog wat (live) albums waar alles nog een keer herhaald wordt… En dat vind ik zo’n naaierij he!!!

Niet alleen bij Aerosmith maar bij alle bands die meer dan 10 liedjes hebben gemaakt! Van Acda en de Munnik tot de Rolling Stones en alles wat er tussen kan zitten, dan komt er weer een ‘nieuw’ album uit met 4 nieuwe liedjes ofzo en de rest is ouwe troep. Als ik een greatest hits cd wil hebben van een band dan pleur ik die zelf wel op 1 cd’tje denk ik dan… Tenzij het van een band is waar ik alleen de hitjes leuk van vind en de rest pleuris zooi, dan wil ik dat nog wel een in een enkele geval aanschaffen.

Van de week nog 2 nieuwe cd’s gekocht. Eentje van The Beth Hart Band (nog voor dat zij in d’r uppie ging schreeuwen) en eentje van Stevie Ann. Ik had nog nooit van Stevie Ann gehoord, en ik wil het er verder ook bij laten na het cdtje gehoord te hebben… Not my kind of music. Die van The beth hart band moet ik nog ff luisteren. 

Ik neem morgen denk lekker een stel cdtjes mee naar me werk om te luisteren.
Ik kan weer horen!    

Forgive

I will never be able to forgive you, for making me love you!

Zoek de 90 muziek bands in 1 plaatje!

Klik hier voor de volledige grootte

hmz ik heb er nog maar 31 ofzo

In de gevangenis

Altijd al willen weten wat Fillipijnse gevangenen doen in hun vrije tijd? Hier het antwoord:

Tropical

anders gooi je ff bier in mijn wijn… Sorry aanvaard.

Ook nog sinas bij elders in zijn wijn gegooid…
ik dacht dat ik nog wijn had, niet dus. Dat gaat me wat kosten.

Nee ik zat niet achter de chinees, maar in een steegje.
Dus zoeken was zinloos.

Was weer iemand verbaasd.

Ik ben moe.

komt trouwens in mijn wplts een eetcafe dat elders komt te heten.
Mijn site wordt te vaak gelezen.

Heee miss linz!!

Nu ga ik slapen.

ff Roken nog

Deze is zo vet cool

Tunfun

Vandaag met die koters naar Tunfun geweest. Dat was ooit een tunnel waar auto’s onder door reden, deze:

klik op foto om deze te vergroten

Nu is het een speeltuin (alleen dan ondergronds ja) en het is er verschrikkelijk. Niet alleen omdat ik met rijlessen toen met mijn ogen dicht door de tunnels heen reed maar de speeltoestellen zijn vooral omhoog gemaakt (omdat er omhoog meer ruimte is dan in de breedte) door middel van stijgers .  Dit dus:

klik op foto om deze te vergroten

Ik heb het niet zo op hoogte, helemaal niet in combinatie met stijgers die wiebelen. Natuurlijk moest ik ook weer mee in een stel van die krengen, me zelf in rare bochten wurmen, door gaten en buizen heen brr.  Maar ik heb net gedaan of ik het erg leuk vond.

Al heb ik wel ongeveer 50% van de tijd doorgebracht in de rokers launge, in me uppie, (ik miste alleen nog mijn wijntje). Ik weet niet wat er met die lucht daar mis is in die speelhal, maar na een half uur had ik echt de smaak van ijzer in mijn mond (en ik heb dit keer nergens aan zitten likken!) en geloof het of niet, waar je kon roken was rook het zelfs nog lekker!

Nu eindelijk lekker weekend, zeg zij die van de week maar 2 dagen heeft gewerkt. Over 3 weken heb ik VAKANTIE!

Watzeggie?

Er is 1 ding wat nog erger vind dan overtollig snot, taai slijm en
te dunne papieren zakdoekjes; een oor dat dicht zit.
En daar heb ik echt (te) vaak last van, verdeurie.

En dan bedoel ik echt je oor he, niet die buis die van je strot naar je oor loopt. Ik heb het over oorsmeer. Ja, oorsmeer vind ik nog smeriger dan snot.
Gisteravond zat mijn oor een beetje dicht. Nou heb ik geloof ik in mijn hele leven mijn oren iets van 20x laten uitspuiten ofzo (hoezo doof) dus ik wist meteen weer hoe ver het was. Ik kon mij ooit herinneren dat de dokter had gezegd dat ik de douchekop maar tegen me oren moest zetten om mijn oren toch nog enigsinds uit te kunnen spoelen, dus ik dat doen he, nou nu zit ie helemaal dicht!!

In combinantie met verkoudheid zou je het bijna hylarisch kunnen noemen. Ik hoor dus echt gewoon bijna niks. Vandaag zat iemand een heel verhaal af te steken over het een en ander en ik heb bij deze nog steeds geen idee waar het over moest gaan, ik hoorde alleen maar: humm humm grrlll humm, (of iets in die trant). Ik enthousiast knikken natuurlijk, hij mij dom aan kijken. Ik zat er weer naast met mijn antwoord. En zo waren er wel meer dingen. Je komt gewoon echt dom over als je niks hoort.

Ik heb vanochtend om 8u meteen de doktersassistent gebeld. Ik kan pas maandag komen. Zij heeft nog nooit last gehad van een doof oor, anders had ik meteen wel mogen komen!

Ik ga er nog wat van dan borrelspul in douwen.
Ik moet morgen gewoon weer kunnen horen.

Binnenkort

… Komt Beth Hart met een nieuw album. Eindelijk!

Search
Links: