archief van augustus, 2007

Grey’s!!

Kunnen wij hier ABC ontvangen? :-??

27 sept komt season 4! En hier moeten we eerst nog 10 jaar wachten?

The world is yours

Ben ik weer. ik hou het kort vandaag ;-)

Lichamelijk ben ik officieel nog steeds aan het bijkomen van Mysteryland, wat een aanslag was dat zeg. (ff zeiken: tering tyffus rug! Ik wil overnieuw gemaakt worden, en dan wel in 1 keer goed!) Dus zondag heb ik ook helemaal niks gedaan.

Maandag ook ff rustig gedaan en tegen de avond naar de kapper gegaan. Ik heb nu een kapsel van een droevige trol, dus het is al een hele vooruit gaan op dat het was. Gelukkig past het nog steeds net in een staartje. Dus zo veel verschil is het eigenlijk niet, behalve dat het boven op me kop dus net niet pas. Ooit kom ik op een oplossing met mijn haar probleem.
Enfin, ik heb gewoon een bad-hair-life

Na mijn mislukte kapper-avontuur, ben later op de avond naar Elders geweest. Daar heb ik me echt fucking onwijs verschrikkelijk zitten vervelen dus heb de volgende ochtend (nou ja ik werd ‘s middags pas wakker) uit pure frustratie meteen ff zijn keuken verbouwd: Ik wilde ook wel eens weten of “dat bepaalde object” dat op het plankje stond kon vliegen… Dus ik bukte voorover en met een vloeide en toch snelle beweging ramde ik met mijn hoofd tegen de onderkant van het plankje… En inderdaad… Het kon vliegen.
Daarna heb ik hem opgebeld en een zielig verhaal opgehangen, want het moest natuurlijk wel overkomen als een ongelukje. En hij geloofde me ook nog.

Daarna zijn we naar Haarlem geweest want hij moest een broek kopen, en ik ben echt heel goed bezig geweest want ik heb niks gekocht; er was ook barweinig te vinden voor mij op de herenafdelingen. Uiteindelijk was zijn zoektocht geslaagd en daarna ff een terrasje gepakt. Bier gedronken en in een deuk gelegen om een gruwelijke opmerking en zijn we weer richting zijn hometown gegaan en hebben we een chinees besteld.
:)]
Een uurtje later kwam het chineesje en het smaakte prima.

Ik weet niet hoe het komt maar ik word altijd moe als ik chinees heb gegeten (serieus – ja oke ik ben altijd moe maar van chinees eten word ik nog moeier!) en misselijk… Want ik had te veel gegeten.

‘s Avond nog Scarface gekeken. De eerste helft was geen drol aan en de 2e helft was eigenlijk ook geen drol aan, maar ik wilde het toch af kijken. Beetje boel cult maar het verhaal op zich was wel grappig. En tja, ik moest de wijn inschenken he dus ik kón gewoon niet naar bed.
;-)

Vanochtend werd ik wel weer achterlijk vroeg m’n uit bed gesleurd natuurlijk met veel geweld en geschreeuw. Ach, ik moet er misschien maar eens aan wennen om op een normale tijd op te staan laten we maar zeggen.

Vanmiddag had ik nog afgesproken met Daan en zijn we door winkels heen wezen banjeren. Langleve de kleur van de najaars collectie: zwart!
Maar echt allemaal niks voor mij, allemaal scheeftrekkers weer.

Ondertussen nog weer op een terrasje gestrand, weer heerlijk in het zonnetje.

Zo, en nu heb ik blauwe vingers van het tiepen
en mijn inkt is op, dus: Tot ziens!

ps: rosébier is lekker!

Speciaal voor Sander ;-)

Lindsay Fully Loaded

Hysteryland :P

Nou daar ben ik weer hoor. Thuis en nog heel ook. Nee, dit jaar heb ik geen piercings laten zetten en nep tatoo’s genomen, want ze waren er niet!

Wat allemaal wel leuk vandaag. Eerst heb ik dik een uur in de rij gestaan (na 20 minuten gelopen te hebben) om naar binnen toe te mogen. Na dat de kaartjes gescand waren dacht ik dat ik eindelijk binnen was, maar er moest ook nog een beveiliger nog in mijn tieten en kont knijpen om te controleren of ik geen illegaal goedje bij me had. Sjah. Hij vond mij maar een rot klus geloof ik, want ik had een broek met veel zakken aan (ik wilde geen tas mee slepen haha) en in elke zak zat wel iets, en dat moest er ook weer uit om bekeken te worden. Rond 3 uur was ik eindelijk binnen

Na mijn vest in een kluis gestopt te hebben meteen tokes (strook met soort muntjes) gekocht. 4,5 muntje voor 10 euro!! Een hotdog kostte 5 muntjes, de naaiers, dus heb ik een of ander vreemd warm broodje met een vleesachtige substantie als avond-eten gegeten uiteindelijk voor 2 muntjes. Zal morgen wel buikpijn hebben van zulk ‘goedkoop’ eten. Voor de rest heb ik deze dag geleefd op rosé, bier en wat water.

Voor de rest was het allemaal wel leuk. De zelfde (soms best wel leuke) muziek (Rauw dan was wel leuk) en met weer een hele mooie aankleding van het terrein. Alleen was het dit jaar wel mega druk, voorheen was het feest nooit uitverkocht maar dit jaar wel. Van 4 uur tot 9 uur heb ik een soort van ik-heb-het-nu-wel-weer-allemaal-gezien-zullen-we-gaan-dip gehad. Toen het donker werd was het allemaal wel weer heel erg cool. Linzie houdt van lampjes en dingetjes dus ik had het eindelijk weer naar me zin.

Heb nog wat foto’s en beetje filmpjes opgenomen met mijn gsm, misschien maak ik daar ooit nog wel wat van. Maar ik wil eerst slapen!

Nou ja 2 filmpjes dan :P.

Met veel lawaai en slecht beeld haha.

Mainstage:

Q-base


Dagboek van een blondje

Januari: Nieuwe shawl teruggebracht naar de winkel, zat veel te strak.

februari: Ontslagen bij apotheek omdat ik vergeten was de flessen te labellen. Zucht, die passen toch nooit in de typemachine.

Maart: Voel me trots… Puzzel van 100 stukjes was na 6 maanden af. Er stond
2-4 jaar op de doos!!!

April: Uren vastgezeten op de roltrap bij de V&D. Er was een stroomstoring.

Mei: Geprobeerd ranja te maken, maar zoveel water als er bij de ranja moest paste er niet bij in dat blik. Van de instructies klopt ook geen barst!!!

Juni: Geprobeerd om te gaan waterskiën, maar kan nergens een meer vinden met zo’n kabelbaan erboven.

Juli: Heb een wedstrijd borstcrawl verloren met zwemmen. Kwam er later achter dat alle andere deelnemers vals speelden. Ze gebruikten allemaal hun armen.

Augustus: Mezelf buiten de auto gesloten in een fikse regenbui. Uren op de wegenwacht gewacht. Auto van binnen helemaal nat geworden omdat het zonnedak open stond.

September: 3 weken op hondenuitlaatterrein gestaan met de hond. Er kwam niemand die hem ging uitlaten. NOEM HET DAN NIET ZO!!!

Oktober: Haat M en M’s. Stomme dingen kun je bijna niet afpellen.

November: 4 1/2 dag kalkoen gebraden. In de instructies stond 1 uur per pond. Ik weeg 109 pond. Hebben ze vast niet goed want smaakte helemaal niet lekker!!

December: Kan 11-2 niet bellen. “Duh” Stom nummer ook. Iedereen weet toch dat er geen “11″ knopje op de telefoon zit. Hebben ze vast niet goed!!!

Yesterday is history, today is a gift,…

Tomorrow is Mistery.

Jep! Ik en nog 59.999 bezoekers gaan morgen naar Mysteryland.
Die hele shit is gewoon uitverkocht ja.

En zoals ieder jaar heb ik gewoon geen zin. Maar goed, de vorige keren dat ik ben geweest vond ik het ook allemaal wel geinig, dus zal morgen ook wel loslopen. Ik las op mijn oude blog dat ik het de vorige keer erg leuk vond, dus alles komt goed! En anders drink ik me lam, dan vind ik alles leuk. Ik heb me de afgelopen 2 weken een beetje zitten oriënteren op de muziek, maar ik heb eigenlijk niet de moeite genomen om er naar te luisteren. Wat een ramp ben ik he.

Ow ja, over 72 dagen ga ik naar Beth Hart. Daar hoef ik me niet meer op de oriëntren haha, maar verheugen, want het is gewoon onwijs cool dat ik daar heen ga!

Boe

Ik heb Elders helemaal de leplazerus laten schrikken vannacht. Ik zei alleen maar ‘Boe!’
(oké, het was stikke donker en hij dacht dat ik al boven was ofzo).
Het was op het randje maar hij leeft nog.

 Ik heb nu nog steeds pijn aan mijn oog.

Vrij

Ik heb nu lekker 2 weekjes vrij. Gisteren moest ik nog wel ff voor me zelf in vallen, maar dat gaat de komende 2 weken niet meer gebeuren. Morgen ga ik een hele spannende onderneming doen; ik moet ff naar de Aldi. Daar gaan ze zo’n ding verkopen waarmee je je videobanden op dvd kan zetten. En dat moet ik gewoon hebben.

Morgen wordt ook de as van mijn opa uitgestrooid. Ik weet nog niet of ik mee ga. Hij is al weer iets meer dan 2 maanden dood. Maar ik heb het gevoel alsof ik hem al veeeeel langer niet meer heb gezien. Ik weet dan niet of de tijd dan nou snel of langzaam gaat, wat maakt het eigenlijk ook uit, tijd is maar tijd. Had veel liever gehad dat ie gewoon niet dood was, zodat ik hem volgend jaar weer bier zou kunnen voeren in de feestweek (en zijn gekuch boven het muziek uit hoorde haha). Maar ja, je doet er weinig aan he.

Voor de rest heb ik gewoon vrij. Niets moeten en geen plannen, heerlijk. Zaterdag nog wel naar Mysteryland, maar dat moet.

Goed ik ga weer. Moet nog wat doen voor mijn werk.

De vrijpleister?

Nou zag ik laatst in de krant een stukje over een pleister voor vrouwen om hun libido mee op te krikken. Artikel staat hier voor als je het gemist hebt (lijkt me onmogelijk).

Afgelopen week ofzo stond er een plaatje van in de krant, ik vonnem wel geestig :-)

 

hieperdepiephoera…

Search
Links: