archief van december, 2007

Je kan er niet vlug genoeg mee zijn…

Kijk eens wat voor prachtig kunstwerk ik speciaal voor jullie heb gemaakt…

happy new year

De kerst is al lang en breed voorbij…

….Dus weg met de fantastische kerst layout. Nu in de plaats dus dit wat je nu ziet.
(uiteraard kon de fles drank niet ontbreken).
;-)

Nee ik ga geen terugblikken houden, je leest zelf maar lekker terug wat ik het afgelopen jaar heb uitgespookt…En zoek daar dan meteen maar de hoogtepunt(en) in uit. (Ja ja, je moet een beetje interactief blijven he).

Iemand nog goede voornemens?

Ik neem al een aantal jaar de zelfde, en ik moet zeggen… Het gaat aardig goed.
Anyway, ik heb me zelf beloofd om nooit meer goede voornemens te nemen en lieve mensen, het werkt. (ik neem liever wat anders).

Ik heb altijd de neiging om mensen uit te lachen met hun goede-voornemen-bullshit. Bijvoorbeeld van die mensen die voornemen om meer te bewegen… Resultaat: aan het begin van het jaar lopen er overal Nordic Walkers in de weg… Een halve maand later blijven alleen nog de die-hard-randdebielen over die je ‘normaal’ toch al bijna plat rijdt (of in iedergeval zou willen plat rijden, ik wel dan).

Of mensen die stoppen met roken in het nieuwe jaar. Om vervolgens 2 dagen later suïcidaal naar de 1e de beste tabaksverkooppunt te rennen omdat het-echt-niet-vol-te-houden-is.
Don’t blame me, ik waarschuw alleen maar.

Zijn er nog meer van die dooddoeners? Ja afvallen. Voor mij misschien geen slecht idee, maar ik ben het hele jaar al op dieet (die-eet veel). En als ik al op de afval-toer ga, doe ik het stiekem. Maar Sonja Bakker zal vast nog meer binnenlopen in januari. ‘Helaas’… Niet door mij.

Vanaf januari ga ik trouwens ook nog rijker worden dan dat ik al was, ik ga 31 uur in de week werken (ja mensen ik ben de luiheid zelf, er komt gewoon een dagje bij en ik slaap nog iedere dag tot 10 uur uit… Beetje jammer dat ik in de schoolvakanties wel weer zo vroeg moet beginnen).

Maar wat ik wél wil in 2008 is een eigen woning, een vila. (Oké, iets kleiner mag ook wel.), misschien dat ik het weer ga proberen met rijles (ik zeg MISSCHIEN) en ik wil trouwen met Elders natuurlijk (maar ja dat zal vast niet lukken, want hij wil mij niet). En we hebben nog wel zo’n mooi concept bedacht: Married Alone Together… en dan gaan MATten, snappie?

Ach… Ik wens ieder alvast een goed jaar toe. En bedankt voor het lezen van mijn niets zeggende weblog. Trouwe fans
;-)

A long december and theres reason to believe
maybe this year will be better than the last

Wat hebben….

mensen (vooral mannen) nou toch met Nokia?

Those fallen leaves lie undisturbed now

Vandaag zou mijn opa jarig zijn, nou ja… eigenlijk issie bij wijze van spreken gewoon jarig he.
Maar vandaag zou hij 83 jaar zijn geworden.

Afgelopen week liep ik ff in het centrum en kwam langs een bak opa-pantoffels, en toen kreeg ik de meest sufste gedachte: Die met bontjes zijn niet goed.
Haha, kan er eigenlijk nu wel om lachen. Maar toen vond ik het echt niet grappig.

Vanaf dit jaar geen pantoffels meer, of als ie wat te snoepen kreeg voor zijn verjaardag dat ie stiekem gniffeld in zijn handen stond wrijven terwijl mijn oma ondertussen riep dat ie al veeeel te dik aan het worden was. Dat was altijd te grappig om te zien.
En toch zijn dat van die dingetjes die echt lullig zijn om te missen, maar ik zie het nog zo voor me.

Mijn ouders en oma (en weet ik veel nog meer) zijn nu naar het veldje waar hij uitgestrooid is. Persoonlijk heb ik daar niet zo veel mee, maar goed ik was er ook niet bij het uitstrooien, misschien daarom wel. Ik denk dat ik gewoon niet zo goed weet wat ik daar te zoeken heb als ik er eenmaal zou staan.

En ach, ik zal op hem wel een berg chocola en koekjes naar binnen werken, zal ie vast niet erg gevonden hebben.
;-)

Mooi ja

Is volgens mij ook het enige nummer die ik ken van dit, denk ik.

binnenkort..

ben ik in het bezig bezit van dit ding:

ja ja het werd weer errug tijd voor een nieuw mobieltje.
Het moest er natuurlijk wel 1 zijn met camera, mp3 speler en radio.
(Bellen doe ik namelijk toch nooit.)
Eigenlijk kan de gsm die ik nu heb ook wel… maar dat terzijde.

:P

vraagje

Kan ik jouw hart van bevroren tranen laten smelten door je in m’n armen te nemen en je beloven nooit meer los te laten

?

wtf.

Iemand ooit gehoord van Nieuw-Vennep? Nou da’s de fietsenstalling van Hoofddorp. Daar wil ik eigenlijk gaan schaatsen met mijn groep kindjes.

Feit is dus dat Nieuw-Vennep ongeveer aan Hoofddorp vast zit. Nog een groter feit is, is dat je met de bus niet rechtstreeks van Hoofddorp naar Nieuw-Vennep kan. Volgens 9292ov.nl dan. Ja het kan wel, via Noordwijk dan. Maar ja, ik ga ook niet over de afsluitdijk fietsen als ik naar mijn werk moet.

De beste reismogelijkheid volgens 9292ov is o.a. met de trein, maar dan zit je eerst een half uur in de bus (ja gewoon nog in Hoofddorp, om het NS station te bereiken), dan 5 minuten met de trein die een aansluiting heeft als een lul met vingers om naar Nieuw-Vennep te reizen en dan nog 10 minuten met de bus (ja of 20 minuten lopen, ben gekke Henkie niet). Kortom meer dan 3 kwartier reizen voor een dorp dat fucking net aan 7 km verderop legt!
Dus ja, ik kan mij daar behoorlijk aan irriteren.

12 days for christmas

De meesten kennen dat verschrikkelijk lange en duffe liedje wel. Nou heb ik op cd een andere versie die ik de laatste weken op mijn groep had gedraaid. Ze vonden ‘m ook erg saai, totdat ik vertelde wat er eigenlijk gezongen werd, toen was ie opeens vet cool. Hoe voorspelbaar zijn kinderen!
;-)

Walking in the winter wonder land

Ik was zaterdag ff gaan wandelen bij mij in de achtertuin. Aangezien we een redelijk grote achtertuin hebben waren er ook heel veel mooie dingen te zien. En ik moet zeggen, het was wonderschoon mooi!


P1000733

P1000775

P1000721

P1000701

P1000734

P1000752

Search
Links: