archief van februari, 2008

Hieperdepiep… hoera

Vandaag heb ik de leeftijd bereikt van 6 jaar!
Bedankt voor de felicitaties!

linzie

Schaatsen

Vandaag weer geschaatst, met de 18 kids. Bijna 17 dan want we waren er 1 vergeten mee te nemen.
Ergens halverwegen richting de bushalte kwamen we er dus achter dat er 1 niet bij was. Na wat navraag zei 1 van de kinderen dat ie nog op de wc zat. De oen. Ik had pas 6 keer verteld dat we weg gingen. Collega is weer terug gegaan om hem op te halen en die heeft een bus later genomen naar de ijsbaan. Allemaal goed gekomen dus.

Nou na een uur reizen eindelijk daar aangekomen en lekker geschaatst en zo (wat moet je anders op een ijsbaan) ondertussen werd er nog ff een foto van mij gemaakt. En dat zal je net zien he, er zijn altijd weer fans die met mij op de foto willen. Ben ik ff ergens lekker rustig waar ik verwacht niet lastig gevallen te worden, zit mvr. Irene Moors heel onopvallend te zijn op de achtergrond. Ze vroeg nog om mijn handtekening, maar ja als er 1 begint wil iedereen… En daar zat ik nou net ff niet op te wachten.

Ice

Zie hier, de smiecht:

moors

bliep bliep

blokkies!
(besturing pijltjestoetsen)

Zo da’s ook weer gedaan

mocht je de onbedwingbare behoefte hebben om mijn kleding te dragen, kun je het hier kopen: KLIK

Te kleine kast

Ja het is echt zo… Als ik wil kan ik ieder kwartier de hele week lang een ander truitje aantrekken, oke da’s een klein beetje overdreven… Maar ik heb er wel (te) veel, want mijn kast is te klein. (En nog loop ik zo vaak in het zelfde rond. Waarom? Omdat sommige dingen gewoon lekker zitten haha) Maar goed… Het loopt nu echt de spuigaten uit.

Dus wat heb ik gedaan van ‘t weekend? Geshopt natuurlijk. Nog meer truitjes, 2 nieuwe broeken en een nieuw jasje. En nu is mijn kast echt echt echt veel te klein. Nou zou ik natuurlijk een nieuwe kast kunnen kopen (ik heb het overwogen) maar aan de andere kant… 50% draag ik toch niet meer, dus dacht ik… ik ga mijn kleding verkopen hahah. Ik ben nu mijn foto’s aan het uploaden en ga ik proberen mijn halve kleding collectie (sommige dingen heb ik zelfs nog nooit aangehad, hoe erg) te verkopen. Ik vraag me af of er echt een gek bestaat die mijn kleding wil kopen, maar goed je weet maar nooit. Misschien verdien ik het geld er wel mee terug met wat ik van het weekend heb uitgeven (onmogelijk).

Maaaaar! Ik ben weer helemaal hip (uche) hoor. Van doodshoofdjes tot garfield en van punk tot retro, en zelfs nog in kleur ook! Ik zwart een kleur vind, heeft nu zelfs iets roze-achtigs gekocht, brr. Dus!

Daag! piep piep!

im memory

Diep geschokt moet ik jullie mededelen dat vandaag (of eerder… zo recentelijk heb ik er niet op gelet) Jan Willem van Klaveren is overleden.
Waarschijnlijk aan ouderdom, maar het kan ook verdrinkingsdood zijn geweest.
Hij mocht maar 6 jaar worden.

Mijn moeder vroeg aan Jan Willen, terwijl ze naar hem toe liep, of hij eten wilde.
Eenmaal aangekomen bij plaats van bestemming sloot zij de zin af met:
“Ow die eet voorlopig niet meer…” (alleen dat moment was al priceless…)

Ik hoop dat jullie uit respect even een minuut stilte in acht nemen om dit grote verlies
te verwerken. Jan Willem was mijn grote steun en toeverlaat en wist overal wel een raad op.
Zijn wijze woorden zullen in mijn geheugen gegrift blijven staan: “Blup blup”.

Gelukkig hebben we voor Jan Willem een fijne rustplaats gevonden, het riool.
Daar rook zijn onderkomen ondertussen toch ook wel een beetje naar (zei mams),
dus hij zal zich er vast in thuis voelen.

Tot zo ver.
U begrijpt dat ik een paar dagen bij moet komen van dit afschuwelijk nieuws. Ik ben er goed beroerdst van (want het zag er behoorlijk vies uit).

Mr Rock & Roll lalalal

Even een verschrikkelijk heel irritant liedje tussen door haha.

Groen Haar

Deze week was het de Nationale week van het Groene Haar (zelf bedacht, mooi he?) Ik zal even uitleggen waarom (als je al misselijk bent, zou ik niet verder lezen).

Goed, van de week was ik fruit aan het klaar maken voor de kids. Ondertussen propte ik een cherry tomaatje in mijn mond (ik dacht; laat ik ook eens gezond doen). Na nog wat peren geschild te hebben, en nog een cherry tomaatje in mijn mond te hebben, gooi ik het bakje cherry tomaten leeg. En wat vind ik tot mijn grootste verbazing? Een tomaatje met HAAR. GROEN HAAR! Vies organisme dat waarschijnlijk ook al bezig was uit te breiden naar het tomaatje die ik net had gegeten en OOK naar het tomaatje die ik op dat moment nog in mijn mond had… Ik kan u mede delen dat dat betreffende tomaatje ook snel de zelfde weg terug nam als dat het er in gekomen was. Bah.

Een paar dagen later zaten de kids aan tafel hun tussendoortje te nuttigen. Een meisje pakte de smeerkaas, deed het dekseltje open (voel je ‘m al aankomen?), keek verbaasd, en brulde: ‘Iehhh er groeit haar op de smeerkaas!’ Tevens heeft een van de andere kinderen meteen een nieuw product slogan bedacht: “Nieuw! Schimmelkaas in Smeervorm van Smerigkuipje!”

En wat ik net had. Ik had honger (niet echt een bijzonder verschijnsel voor mij, ik heb altijd honger). Gisteravond had ik al te horen gekregen waar het brood lag, dus dat had ik snel gevonden. En ik had trek in kaas. Dus ik trek de verpakking van plakjeskaas open en wat tref ik aan? Kaas met groen haar!

Nou ben ik na mijn ervaring met groen haar niet meer 1 van de moeilijkste, ik heb namelijk niks over gehouden van het tomaat-incident, dus ik dacht; ff kijken hoe de conditie tussen de plakjes zich verkeerd. Nou ik kan u zeggen, dat zag er niet al te best uit.

Dus vandaar de Nationale week van het Groene Haar.

Ja Hallo!

Natuuuuurlijk leef ik nog!!! En bedankt voor alle valentijn fan-mail die ik niet heb mogen ontvangen *niemand houdt van mij :(* haha. Maar ja… ik heb eigenlijk niks bijzonders te vertellen. De laatste dagen ook weinig meegemaakt, heb geen leven namelijk. Maar anyway, ik leef nog… En da’s al heel wat ;-)

Hallo! Hallo!

Ik weet niet waarom jij zegt Dag!

Ik zeg Hallo!

Search
Links: