archief van april, 2008

koninginnenacht op blote voeten

afgelopen nacht toch maar even de stad in gegaan met me vriendin. We zouden naar de film gaan en daarna wel kijken wat we zouden doen. Eerst hebben we ons geld even vergooid bij de kermis tot de film zou beginnen. Na de film letterlijk uitgezeten te hebben, en onwijze pijn in m’n enkel, zouden we nog ff een tentje in gaan om nog ff wat te drinken. Dat “ff” is uiteindelijk tot ‘s morgens vroeg geworden, het was gewoon te gezellig.

bierrr

Onder het bier drinken door dacht ik dat mijn enkel er vast wel minder pijnlijk van zou worden. Nou niet dus. Toen we uiteindelijk die tent uit gegooid werden, en naar de bus wilden lopen, had ik onderweg mijn schoenen en sokken maar uit gedaan. In de hoop dat lopen dan een stuk minder pijnlijk zou zijn, en dat hielp dan wel weer, konden we sneller naar de bus lopen. Alleen was het wel weer een beetje jammer dat we de bushalte niet konden vinden. Op m’n blote voetjes heb ik de halve stad door gelopen op zoek naar een bushalte doe er gewoon echt niet was whaha!!

“Ja maar dan bellen we toch een taxi!” zei me vriendin. Eureka!! Als ik haar niet bij me had, was ik op me blote voeten naar huis gelopen. Was ik ff blij dat zij wel nuchter was! Na 35 euro lichter te zijn was ik mooi wel bijna in de voortuin afgezet, wat een service zo’n taxi!

Nu kan ik bijna niet meer lopen, maar dat geeft niet. Weg ga ik vanavond toch wel weer :P

4 mei wordt een kutdag!

Ik heb het niet zelf verzonnen hoor!!! Maar ene mr. Agema wel; die heeft in zijn glazen bol gekeken (of in z’n holle hoofd).
(Laten we nou net wel in het zelfde dorp wonen!)

Volgens zijn “voorspellingen” gaan we er allemaal aan op 4 mei. Het einde van ons bestaan komt angstvallig dichterbij. Misschien is het je ontgaan, maar het gaat om dit bericht: klik

Kort gezegd staat er dus dat er op 4 mei terroristische aanslagen zullen plaatsvinden, dat er in Nederland relatief meer menselijke slachtoffers zullen vallen dan waar dan ook en al helemaal in, jawel (the place to be), Hoorn.
(Don’t get me wrong, maar is Hoorn niet zo’n gehucht van meer koei dan mensch?)

Maar ik snap het wel hoor, als terroristje zou ik ook helemaal opgewonden worden van het feit om een atoombom op Hoorn te laten vallen (whoesjjjhh weg platteland!). Echt, New York is daarmee vergeleken nog kinderspel, een lachertje. Hoorn, het metropole van west-friesland! Dáár moet je zijn!

(gaap)

Wilde nog heel even serieus zijn over de gekken die hier rond lopen om dit soort verhalen de wereld in te helpen. Maar nee, ik ga er niet eens de moeite voor nemen.

LOL!!!

dit blijft gewoon hylarisch haha


telefooooon

“Omdat u een KPN-HI abonnement heeft afgesloten mogen wij een starterspakket van digitenne aanbieden”
“Nou dat hoeft niet hoor, digitenne is behoorlijk ruk!”
“PARDOOOONN??!”

bijna vakantie…

voor de kinderen dan… Ik moet gewoon vrolijk doorwerken! Dus werd het weer tijd om leuke uitjes te bedenken.
De planning is om te gaan zwemmen in Haarlem, en te gaan Glow in the Dark Golfen in Aalsmeer. Eigenlijk wilde ik naar het Russisch staatscircus, maar die suckers nemen de telefoon niet op, dus dan niet. Verder ben ik nog van plan om die kids mee te slepen naar het kinderfestival bij bevrijdingspop in Haarlem. Dus dat worden drukke maar vast 2 leuke weken!

vermoeiend

klikken maakt groter

eindelijk heb ik alle 3 m’n kattenspul gapend op de foto :P

 

Never ending game

Eens kijken tot welk level jij komt! (Ben nu bij level 51)

How…

So I try to hold
On to a time when
Nothing mattered
And I can’t explain
What happened
and I can’t erase
the things that I’ve done
No I can’t…

Google

lindsay

Welk geluk brengt jou deze dag?

Als je dat wil weten moet je het koekje openen

Search
Links: