archief van mei, 2008

ik dacht

laat ik eens wat foto’s maken van het feestje.

P1010439

Hier de rest: KLIK

Feesies

En dit houdt mij deze week van de straat:

Ja ja mensjes, ik heb er aankomende week zelfs vrij voor genomen! (tja ben ook geen 18 meer, dan moet je prioriteiten gaan stellen; of werken of feesten. Zullen we dan maar gaan feestbeesten?)
Vanavond komen de Hucksters welk zelf respecterend mens kent ze niet?
Daarna nog de woensdag en de vrijdag en volgende week zaterdag. Maar eerst kijken of ik vandaag wel overleef, want er moet gezopen worden natuurlijk. Zal wel lukken toch?

I hate you but still love you

(beter goed gejat dan slecht bedacht)

Graftakkerij

Ben 20e en 49e geworden worden voor de woningen. Dat wordt hout sprokkelen en het gebouw van de woningbouw in de hens steken. Ach 20e valt nog wel mee. Behalve als er weer zo’n urgenter in komt dan. Als ze zo verschrikkelijk bereid zijn om ergens te wonen, kennen ze ook wel genoegen nemen met een kartonnen doos ;-)

Vandaag nog een “gezellige” conversatie gehad met een stel luizen. Hun vervelende neten namen al het speelgoed in beslag van de kinderen van de opvang. (Hun ouders moesten zo per se bij een of andere feestelijke bijeenkomst zijn). Maar goed, na 10 keer aardig geweest te zijn tegen die neten werd ik het toch wel een beetje zat en heb ik ze zo ongeveer van het speelgoed afgeschopt, met groot ongenoegen van hun ouders.
De vraag kwam: “Ben je altijd zo onaardig tegen kinderen?”
Laat mijn antwoord duidelijk zijn geweest: “Ja.”
Nou dat was dus best wel een discutabel antwoord.
Waarom ik dan dit werk doe enzo…
Ja daag! Hmpf, sukkels.

Maare ff tijd voor awesomeheid

kleine moeite

Zie je wel dat je niet ver hoeft te reizen om de sahara te zien?
Het komt gewoon naar je toe deze zomer! Lekker Geel!

Arm

Nou gaat niezo lekker met mijn schouder. Zoals al eerder verteld ga ik tegenwoordig naar fysiotherapie. Er wordt flink getrokken, gebogen, verkreukeld aan mijn arm maar dan helpt het tijdelijk (dag of 1,5) of dan weer helemaal niet.

Vandaag ben ik ook weer helemaal in de kreukels terug gekomen want die fysio-jongen ging weer es boven op me leggen. Hij denkt bijna zeker te weten wat ik aan mijn schouder heb, ben alleen ff vergeten te vragen wat het nou is, dus ik vraag dinsdag of ie het ff op een briefie voor me kan schrijven.

Waarschijnlijk moet ik ook nog naar de orthopeed om foto’s te maken, want het zou ook eens zomaar kunnen zijn dat er een stukje kraakbeen is losgeschoten wat constant irriteert. Ik ben in ieder geval heel erg hypermobiel in mijn schouders, want als er een beetje aan mijn arm getrokken wordt kan er zo een vinger in het gat tussen mijn schoudergewricht geduwd worden, (en geloof mij; dat is een heel stom gevoel), dus daar zal ik vast ook ooit nog meer oefeningen voor krijgen, vrees ik.

Eigenlijk had ik stiekem gehoopt dat ik snel klaar zou zijn met dat fysio-gebeuren, bewegen is al niet eens van mijn hobbies maar ik begin flink geïrriteerd te worden van die pijn. Kan tegenwoordig al saggerijnig worden om een scheet. Hopen dat het snel beter zal gaan!

Oe-ie-oe-a-a

ting-teng-wallawall-beng-beng

On air?

Jaja hier issie dan; MissLinz.nl On Air Cam.
Whaha. Wie weet laat ik me hoofd ooit wel zien, maar nu ff niet. :P
Leuk speelgoed zo’n webcam ;-)

I knew it all along…

The Clarks :x fijnnnnne muziek

Brilletjes

Na een paar jaar werd het toch weer tijd voor een nieuwe bril. Die ik nu heb is bekrast en nadat Elders er een aantal jaar geleden er op heb staan stampen ( :d ), is mijn bril nooit meer de oude geworden haha.

Ach, waarom niet meteen 2 brillen? Een rode en een zwart-wit geval met strepen. Ogen laten opmeten, en ben niet echt achteruit gegaan qua sterkte: maar nog steeds jampot. Extra dun geslepen glazen zegt u? Nee natuurlijk niet, ultra mega dun! Wil geen jampot op me kop.

Rib uit m’n lijf, maar ik kan er voorlopig weer tegenaan

Search
Links: