archief van juli, 2008

vreemde vogel

Vandaag was ik met een groep kids naar het bos, om daar lekker verkoeling te zoeken in het water.
Heel sportief gingen we met een aantal kinderen per fiets. Toen we daar eenmaal aankwamen en de kinderen als een stel wilde beesten naar het water renden, gingen mijn collega en ik de spullen uit mijn fietstas halen om alles te installeren voor een heerlijke middag met heel veel zon.

Ik had nog niet eens mijn kont gekeerd of ik hoorde een vogel fladderen,vlak bij mijn oor. Mijn eerste gedachten was meteen: fuck een duif!
En ik haat duiven, vind ‘t stinkbeesten. Ik wilde al wegrennen totdat mijn collega vol enthousiasme riep: “Het is een papegaaitje!!!”
Huh? En ik bleef stil staan. En ja hoor, dat beest nestelde zich meteen op mijn hoofd.

agaponis

Ik verzocht het beest nog vriendelijk om zich te verwijderen van mijn territorium ;-) maar het tjilpte iets en bleef lekker zitten. Toen ik het weg wilde hebben ging het even bij mijn collega zitten en vloog daarna weer op mijn hoofd. Nou, dan maar met vogeltje de spullen installeren (voor een heerlijk middagje in de zon), en vogel was het daar helemaal mee eens.

Toen ik ff een broodje naar binnen werkte, vond ie me blijkbaar nog boeiender. Liefde op het eerste gezicht he :x

En een uur later? Zat ie blijkbaar nog steeds prima op zijn plekkie.

Toen uiteindelijk bleek dat de liefde niet echt wederzijds was (al had ik ‘m zo mee willen nemen haha), nam die de vleugels.

 

 

En bedankt

Tevens wil ik meteen even ieder van u bedanken voor de lieve berichtjes, reacties en kaarten die ik de afgelopen weken heb gekregen via de mijn blog, e-mail, hyves en de post.

U bent een goed publiek.

Goede…

Goede morguh deze morgen. Even een klein berichtje via mijn werk vandaag. Met mij gaat het goed. ‘t is dat u het weet.
:-)

Genieten van het heerlijke weer, en hopen dat deze prachtige dagen nog lang aan mogen houden.

 

 

Uitvaart neefjes

Vanmiddag was de uitvaart van mijn neefjes. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er over moet schrijven. Naar mijn idee heeft iedereen, ondanks het grote verdriet, er een tevreden gevoel aan overgehouden na de uitvaart, en hebben mijn broer en schoonzus een mooi en waardig afscheid van hun lieve kleine mannetjes kunnen nemen. Nu kunnen Thomas en Daniël, waar ze ook zijn, voor altijd samen kattenkwaad uithalen en alles op z’n kop zetten (het is wel familie he).

Voor altijd samen, en nooit meer alleen

Hyves

Alsof je nog niet alles gehad heb, krijg je ook nog de ex van je broer met een vriendschapsuitnodiging op hyves. Zij is echt het meest idiootste staatsdebiel ever, een walgelijk wijf is het. Was mijn krabbel wel een beetje aardig? :P

vandaag, 19:22
Hey lelijk aardvarken,

Waarom zou ik in godsnaam jou moeten toevoegen tussen mijn vrienden op hyves. Bah. Ik heb echt helemaal NIETS met jou, en ben blij toe daarmee. Dom mens.

:hammer: 

Dag, lieve kleine man

Soms is het leven helemaal niet mooi. Dan smaakt het bitter en wil je dat de dag nooit begonnen was. Het enige wat je nog wil is alleen nog je ogen dicht doen om zeker te weten dat je droomt. Maar zodra je je ogen weer open doet valt de harde realiteit als een doek over je heen.
Je wilt dat het niet waar is, maar toch is het echt zo…
Geen dag valt nooit te missen…

Mijn schoonzus is met net 23 weken zwangerschap bevallen van Thomas, 1 van de tweeling.
Zo’n mooi mannetje, van buiten al helemaal af. Van haartjes op z’n hoofdje tot teennageltjes, alles zat er op er er aan.

Ik ben verschrikkelijk trots op mijn broer en zijn vrouw, hoe sterk ze zijn en hoe ze zich er doorheen kunnen slepen. En trots op mijn neefje, het prachtige kleine vechtertje; die zijn middelvingertje opgestoken had en zijn tong even had uitgestoken, echt duidelijk familie dus.

Trots, maar zo verdrietig…

Nu is het nog afwachten hoe het zal gaan met zijn broertje. We hopen allemaal dat hij het nog lang zal volhouden en zal blijven vechten voor zolang het nog lukt.

All summer long

Ik luister vaak naar de radio als ik op die fiets zit en iedere keer hoor ik dit liedje weer voorbij komen. En iedere keer denk ik: neee niet weeeer. Maar steeds meer raak ik in lalala-stemming er van, ik zou het bijna mee willen brullen, maar dat staat ook zo stom. Enfin, ik word er gewoon vrolijk van :-)

Overigens had Elders (die een strijkbout en plank heeft gekocht, daar gaat z’n mannelijkheid) wel heel erg gelijk met Do The 45. Daar kan je gewoon niet bij stil zitten. (Alleen beetje jammer van de rest van het album)

Geitert

Ben aangevallen door een paniekerige hongergeile geit. Dat beest stak zo d’r hoorn in mijn been, en nu heb ik een blauwe plek van hier tot tokiohotel. Tip van de dag: ga nooit geiten voeren op een kinderboerderij, ze zijn in staat om je te vermoorden!

Als je dorst heb

Search
Links: