archief van september, 2008

Clowntje

een of ander leip wijf zegt zwanger te zijn van clown Bassie. Hij zou haar bevrucht hebben vlak na een optreden (whaha). En ze wil een vaderschapstest na de geboorte want de clown zegt dat ie zijn piemie niet in haar heb gestoken. Mij lijkt dat het niet zo moeilijk is om er achter te komen, gewoon ff kijken hoe je kind er uit ziet na de geboorte:

lijkt me vrij logisch.

Nieuw huisdier

Het had hier Brussel moeten heten…

Was ik eindelijk eens weg.

Ik had mijn dag niet. Rot geslapen vannacht (volgende keer neem ik een slaapzak mee). Ow en ‘s ochtends ook nog eens een geweldig gesprek gehad met een zeker iemand, kan helaas niet in details treden maar het enige wat er in mij op kwam was; “Your lips are moving but all I hear is: blah blah blah” Enfin, ik was al niet in opperste stemming maar dit spande echt de kroon.

Lees de rest van de post »

Ik HAAT woningnet

Af en toe (da’s dus meestal) heb ik er zo de balen in van die fucking woningnet. Er staan nu 6 woningen op waarop ingeschreven kan worden, waarvan 3 één kamer woningen, 2 twee kamer woningen die bijna net zo klein zijn als die één kamer woningen, en 1 woning die dan wel weer leuk is maar dan moet je dan weer minimaal 45 jaar voor zijn.

Vorige week ben ik nummer 52 geworden, natuurlijk gaat er weer zo’n urgent geval in. Vorige week zijn er ook alleen al in het dorp waar ik woon 278 woningen buiten woningnet om naar bewoners gegaan dmv speciale regelingen etc. 278!!!

Dus heb ik me maar op een woning ingeschreven in Aalsmeer, wie weet werkt dat.

Bijna compleet…

Ik heb vandaag mijn audio-set weer een stukje completer gemaakt.

Vorige week had ik mooie luidsprekers (audiolab) gezien op marktplaats, volgens Elders zijn dan vet goeie (hij heeft ze zelf ook, lol). Klopt ook wel natuurlijk, want ik luister regelmatig Muziek bij hem en er komt inderdaad Prachtig geluid uit, Prachtig met de grote P van… anyway!

Dus vorige week stuurde ik hem een smsje en hij zei dat ik voor de grap maar eens een bepaald bedrag moest bieden. Niet lang nadat ik geboden had, kreeg ik een e-mailtje van de vorige eigenaar dat ie het een prima bod vond. Dus ik de volgende dag Elders weer sms-en of ie ff op en neer kon rijden naar Nijmegen. En ja hoor, dat wou hij wel. Slecht een ritje van zo’n 140 km heen, en het zelfde weer terug.
Ik was meteen diep gelukkig, zo makkelijk gaat dat dus bij mij.

Hoer-hoer leidde ons naar die prachtige stad, waar de 20 kilo wegende über prachtige met glas behuisde luidsprekers (waar er maar 50 van zijn gemaakt, zegt Elders) op de nieuwe eigenaar stonden te wachten, ik ik ik!
Hop, spul inladen en weer terug naar het westen des lands waar ik, na thuiskomst, meteen mijn ‘nieuwe’ luidsprekers aansloot op mijn receiver. En het geluid? Gewoon geweldig.

Nu ga ik denk (ooit) de luidsprekers die ik al had ipv van mijn pas aangeschafte speakertjes aansluiten op mijn receiver. En om het dus helemaal compleet te maken moet ik ook nog een nieuwe CD-speler hebben, da’s mijn volgende missie.

Maar eerst eens die troep opruimen op mijn kamer *zucht*.

Thanks for the ride Elders! :*

pushing daisies

Ned: You’re the only one for me.
Chuck: I know you feel that now, but there are things you want, there’s things we both want.
Ned: So? Everyone wants stuff. We wake up everyday with a list of wishes a mile long and maybe we spend our lives trying to make those wishes come true, but just because we want them doesn’t mean we need them to be happy.
Chuck: What do you need to be happy?
Ned: You.

Maar wel een leuke serie verder…

in elkaar geslagen…

Ik stond vandaag met mijn collega voor de deur een sigaretje te roken, we zagen een auto in loeiende vaart voorbij rijden en ineens keerde hij zich om en reed tegen het verkeer in weer terug en stopte voor onze neus, hij deed zijn raampje open en sprak ons aan met heel glad: “hey dames”.
Ik vroeg of hij iets zocht of wilde vragen, maar nee hij wilde een gesprekje aanknopen, en daar zat ik niet echt op te wachten. Toen ik wat beter naar die man keek zag ik dat ie onder invloed was, dus ik voelde me er al helemaal niet prettig meer bij. Ik zei dus tegen hem dat ik eigenlijk geen tijd had en dat ik weer aan het werk moest dus ik draaide me om en mijn collega en ik gingen weer naar binnen.

Ineens springt die man zijn auto uit en wij spoedden ons naar binnen. De tussendeur zit bij ons op slot en kan alleen open als er op de knop wordt gedrukt van binnenuit. Wij waren echt geschrokken en gingen achter een kast staan in de hoop dat hij weg zou gaan. Maar toen liep een van de kinderen (ik werk op een naschoolse opvang) naar de deur, wij riepen in paniek nog dat ze NIET moest drukken, maar dat kind deed het toch… Helaas…

Daarna is het allemaal heel snel gegaan. De man rende op mij af en kneep mijn keel dicht en duwde me tegen de muur aan, en hij schreeuwde tegen me (volgens mijn collega’s zei hij tegen mij dat ik een bitch was en dat ik niet normaal tegen hem deed, ik weet niet meer wat hij zei. Ik dacht alleen maar: ik moet hier weg en een pistool kopen). Door het geschreeuw kwamen mijn collega’s aangerend (gelukkig waren de kinderen buiten aan het spelen) en probeerden die man van mij af te trekken. Die man was een en al spierbonk dus er was geen beweging in die man te krijgen. Gelukkig kreeg ik zijn hand los maar toen sloeg die lul mij een aantal keer hard tegen mijn hoofd. Ik heb nu ook nog een buld op mijn achterhoofd omdat hij mij zo hard sloeg dat ik mijn hoofd stootte tegen de deurpost, en hoofdpijn (weet niet of het door die slag komt, of door de spanning maar enfin). Ik zag kans om weg te rennen verder het gebouw in en werd opgevangen door andere collega’s van de kinderopvang die het op een afstandje zagen gebeuren. Uiteindelijk kregen mijn collega’s van de naschoolse die man de deur uit en is hij er ook weer heel snel in zijn auto er vandoor gegaan.

Wat een mongool zeg. Ik ken die hele gast dus niet he. Ik hoop m ook niet meer tegen te komen.

Ik ben gewoon de beste

in halli galli dan…

halli galli rocks!

Ja echt!

zeg..

Iemand zin in een potje Halli Galli?

Search
Links: