archief van oktober, 2008

über fantastisch geweldig

Wat een chick is dat wijf!

Sick volume op 10:

Missing you

At the bottom deze is om de janken zo mooi:

Easy deze ook!

Soulshine, wederom kippenvel!

Over you. Mooi mooi mooi

one eyed chicken

As good as it gets Mijn lijflied!

Jealousy *zucht*

En dan…

…Krijg je te horen dat 1 van de meest inpirerende en sterkste mensen die je kent, opeens ernstig ziek blijkt te zijn. Kanker, het zal eens niet zo wezen.

En dan zit ik mij druk te maken om dingen die eigenlijk daarmee vergeleken helemaal niet zo belangrijk zijn.

Lekker sportief

Wilde vanochtend echt nog naar de sportschool gaan, maar het regende zo hard buiten en mijn bed was nog zo lekker warm. Ik loop dan maar wel een keertje vaker de trap op en neer zometeen, sportief genoeg denk ik.

Een geit en een big

Kwam ik me ff een foto tegen zeg.
Soort van hartje zomer, zwaar verbrand en uiers.

Kwam trouwens nog een aller charmanste foto tegen, linz in badpak op een roze luchtbed en een blauwe duikbril op die veel te klein was (en ik was nog aan het werk ook, verbaasd me echt dat die kinderen me nog serieus namen). Ik leek wel een mislukte pipo. Die foto is gewoon zo te verschrikkelijk dat ie ritueel verbrand moet worden.

Waiting for the perfect men ;-)

Ja ja soms heb ik zo’n moment. Dan weet ik ff niet wat ik moet doen, en ach er is nog genoeg te doen maar dat doe ik weer niet, dus dan ga ik maar andere dingen doen. Dingen proberen te begrijpen enzo waar ik toch niks van snap en verder een beetje wachten tot de dag voorbij gaat zodat ik toch nog op een acceptabele tijd naar bed ga omdat ik anders weer zo vroeg wakker ben. Geen idee waarom ik aan het doen ben wat ik nu aan het doen ben, een beetje zitten wachten op iets wat toch niet gaat komen (en in de hoop dat ik uiteindelijk een ons zal wegen ofzo, naja 10 kilo minder dan nu is eigenlijk beter).

Ik heb er een hele spannende film over gemaakt over “wachten” en wat er daarna gaat gebeuren als je nog maar een ons weegt, lol. Ik wilde het eigenlijk heel luguber maken, maar daar krijg ik gedoe mee haha.

(ja ik heb weer een nieuw spele dingetje, ik zit mijn tijd met niks doen dus erg nuttig te besteden :P .)

Steven Spielberg is er niets bij he!

owwwww!!! wat kan ik me toch heerlijk onnuttig vervelen

When I’m old and wise

Nou ik ga ff uitzoeken of ik nu alvast met pensioen kan gaan. Ik kreeg gisteren mijn pensioensoverzicht (ofzo) in de bus en daar bleek uit dat ik per maand dan meer centjes krijg dan dat ik nu per maand verdien.

Ik moet nog steeds de waarde overdracht van mijn pensioen van mijn vorige baan doen, maar heb geen idee hoe dat moet /:), vraag me af of ik daar trouwens niet al een beetje laat mee ben. Anyway!

handige bidon

Appel

vandaag stond de dag in het teken van appels. Enkele weken geleden hebben we met de kinderen appels geplukt die we vandaag gebruikt hebben om met de kids te verwerken in bakproducten die aan de ouders van de kinderen werden gepresenteerd.

Appelflappen, appelcake, appelmuffins, appeltaarten, appelmoes… enz enz.

Van te voren moesten de appels nog geschild worden, waar ik niet aan mee heb gedaan want ik kan niet schillen. Dat was blijkbaar zo’n helse klus dat mijn meest favoriete collega keek alsof haar tena-lady-luierbroekje was verschoven. Zo erg dus. Nee, ik mocht de appels in stukjes hakken, ook een errug leuk klusje. Daarna kon ik, als ik zelfs mijn ogen dicht deed, nog appeltjes zien. En had neigingen dat ik na iedere zin APPEL! riep. Appel! Dus daar moest ik iedereen ook gestoord mee maken natuurlijk.

Goed ff doorspoelen: appel appel appel bladerdeeg bladerdeeg bladerdeeg bladerdeeg beslag beslag ei ei ei pureren pureren…bladibla. Appel!

Uiteraard nadat alles was gebakken, gekookt, en gedingest moest ik natuurlijk wel ff alles proeven. Alles was toch wel heel goed gelukt. Behalve de muffins die ik in de oven had gezet; de bakvorm paste niet in de oven dus ik had de plaat wat schuin gezet met het gevolg dat de muffins waren ingezakt en of niet helemaal gaar waren of zo hard als steen. Maar ach. Appel!

Tegen de tijd dat ik echt geen appel meer kon zien of horen mocht ik naar huis. En u raadt het al bijna… appelbuikpijn toen ik thuis kwam. Ik voel me nu nog steeds erg appelig.

En nu ben ik uitgeappelt.

Bluh!

bah.

Had een ge-wel-dig gedicht geschreven waar ik vast en zeker de nobelprijs (voor heethoofderige-dommies) voor zou winnen, loopt mijn computer vast.
Weg gedicht! Tot ziens inspiratie.

enfin, ik moet maar eens gaan werken denk ik.

tattoo

Ik zat uit verveling een beetje plaatjes te kijken en toen kwam ik een tattoo community tegen. Na wat rond gekeken te hebben kwam ik dit tegen:

Wie in godsnaam verzint het om een homp brocolli op z’n lichaam te tattoeren??
Maar misschien snap ik het gewoon niet.

Ik heb het verder ook niet echt op plaatjes-tatoo’s maar deze vond ik toch wel (ondanks dat het groooot en opzichtig is) toch wel heel erg cool gemaakt:

Search
Links: