archief van december, 2008

Weet u het nog?

Vorig jaar rond dit moment schreef ik wat ik wilde in 2008. Ik citeer het even voor u:

Maar wat ik wél wil in 2008 is een eigen woning, een vila. (Oké, iets kleiner mag ook wel.), misschien dat ik het weer ga proberen met rijles (ik zeg MISSCHIEN) en ik wil trouwen met Elders natuurlijk (maar ja dat zal vast niet lukken, want hij wil mij niet). En we hebben nog wel zo’n mooi concept bedacht: Married Alone Together… en dan gaan MATten, snappie?

1 daarvan is inmiddels in de laatste maand gelukt, het huis! Mijn grote vila van 60m², en nog grotere tuin. Rijles ben ik nooit meer aan begonnen, misschien een leuk spaar-project voor het komende jaar?
Trouwen met Elders?… Heb ik dat écht geschreven?
Er staan dan weer wel wat spulletjes van zijn handelsmerk in mijn huis, dus je zou kunnen zeggen dat ik met een deel van hem ga samenwonen hahah.

En hoe was mijn jaar? Hmm. De oplettende mee-lezer heeft wel het e.e.a. kunnen volgen neem ik aan.

Het was een jaar van vreemde vogels

 

Maar ook met verdriet

Een jaar ik verschrikkelijk teleurgesteld ben geweest in sommige mensen, 1 persoon in het speciaal. Waar ik nu op hoop dat deze persoon zich echt beseft dat het geen leuke actie was en zich voortaan 2 keer bedenkt. Ondanks dat ik de persoon wel lief heb, denk ik niet dat ik het snel zal vergeten, maar ik hoop wel dat ik het ooit kan vergeven… De tijd zal het leren.

Maar ook een jaar waarin de zon heerlijk scheen, ondanks dat het een beetje nat was

Zo nu en dan eens een feestje met zware dronkenschappen

dat ik achteraf pas tot de ontdekking kwam dat mijn bh door mijn shirtje scheen
feestweek 2008 zaterdag avond
Hallo Poesje!

Een nieuw jaar komt er aan. Een jaar waarin ik in iedergeval bovenstaande bh niet meer zal dragen in combinatie met het bovenstaande shirtje. Een jaar waarin ik hoop hééél gelukkig te worden in mijn nieuwe onderkomen! (Ik wederom hoop dat ik rijk zal worden) mijn nieuwe bank snel komt.

En voor ieder die hopen, dromen en idealen heeft in het nieuwe jaar: laat ze uitkomen! :-)

Verhuizen deel 48446

Vandaag heb ik mij gewaagd aan de badkamer, dat hok is helemaal wit en daar ben ik niet zo van. Ik wilde een gezellig kleurtje dus bij de Gamma ff een pot verf gekocht. Er stond op dat de kleur “Zon” heette, en in het emmertje had het ook wel een heel knus kleurtje. Toen ik het eenmaal op de muur smeerde, kwam ik tot de conclusie dat “Wortel” een betere benaming was geweest. Maar ik moet toegeven, het is al met al toch best geinig geworden. Oranje boven!!

Morgen ga ik me wagen aan het toilet, heb al weer een design in me hoofd en volgens mij gaat dat best leukerig worden. In mijn hal wil ik op de muur een hele grote g-sleutel maken, maar da’s een project voor later (als ik er eenmaal woon en me erg eenzaam voel ofzo).

Verder nog een klok en een tafel gekregen, en heb ik vandaag nog een karpet en wat wc-stroep gekocht.

Binnenkort, als er weer wat wezenlijke vorderingen zijn, plaats ik wel weer wat foto’s misschien. :-)

:-)

Werner, wat heb je weer veel te klessebesse ;-) zal kijken wat ik met Ziggo in huis neem, 6 januari zou ik aangesloten moeten zijn. Ben van de benieuwe.

5:19

mamma appelsap

te hilarisch, gewoon ff kijken

haha!

wat hebben we gelachen he :P

Schaatsen

Vandaag weer geschaatst met de kids. Ik ging met een paar kindjes mee naar de binnenbaan, en er was 1 (suf maar lief)  jongentje van een jaar of 8 die nog nooit in zijn hele leventje geschaatst had (gebrek aan opvoeding haha) overmoedig stapte hij de baan op en ging meteen op z’n plaat, verdwaasd keek hij een beetje rond en riep: “Dit is echt leuk!”
Van kwart over 11 tot kwart over 1 heeft hij dan ook rondgeglibberd op de ijzertjes over het algemeen met een rekje er voor.  Soms wilde hij ook dat ik hem een handje gaf zodat ie eens zonder rekje kon. Daar ging ik hoor, een half over het ijs glibberend en vallend kind achter me aan gesleept. Meestal heb ik daar niet echt heel lang geduld voor,  maar leuk dat ie het vond! Dat vond ik dan wel weer heel vertererend dus vooruit, en hij kon er geen genoeg van krijgen.

Later was ik ook nog ff wat rondjes gaan schaatsen op de buitenbaan, ff wedstrijdje doen met de kids die wel konden schaatsen. Nou toen ik net deed alsof ik ze echt niet in kon halen, hadden ze al meteen door dat dat bullshit was (kan blijkbaar heel slecht acteren haha). “Want jij kon de vorige keer echt heel erg hard schaatsen joh!”, riep in van de kinderen. Nou dat vond een ander kind wel heel erg cool en of ik haar wilde meeslepen over de baan zodat ze ook eens heel hard kon, welja vooruit omdat ik toch al bezig was. Nou dat vonden de andere ook wel leuk dus op een gegeven moment glee ik in polonaise over de baan met een bubs kids. Voelde me net een attractie.

En toen werd ik moei en vond ik het wel mooi geweest. Het was een goeie dag. Schaatsen als uitje, zo simpel, maar altijd weer leuk om te gaan. Op naar de volgende keer in februari. :-)

Bestellen

Gaat ziggo bestellen via internet zo langzaam omdat iedereen opeens massaal ziggo besteld, of is het gewoon een kutbedrijf?

Streep mijn naam maar weg

Leugens zijn zo prachtig
Zo stil en raadselachtig
Zolang ze nog zichzelf zijn
Zolang je ze gelooft
Laat ze rusten in je hoofd
Want de waarheid doet pas pijn

identiteitscrisis

Kreeg ik vandaag een kerstkaartje dat aan mij was geadresseerd, maar het kaartje bleek uiteindelijk voor 1 of andere Kitty te zijn met de groeten van Coby, ik ken geen Coby. Envelop en kaartje hadden ook een heel ander handschrift. De grapjurken :P

Search
Links: