archief van januari, 2009

op verzoek haha

Na een week ziekte ben ik weer aardig op de been. Gisteren was ik nog een beetje dufjes.

Maar goed, mijn huis! Daar ging het eigenlijk om!
Eigenlijk wilde ik foto’s op mijn site plaatsen als mijn nieuwe bank komt, maar dat zal nog wel ff duren. Dus dan maar nu een beetje. Het is een beetje een zooitje, heb van de week alleen maar zo’n beetje op bed gelegen. Eigenlijk wilde ik ook nog opruimen, maar had er gewoon geen fut voor :-)

Onmisbaar zijn natuurlijk de sfeermakers, de kaarsjes en mijn kacheltje.


DSC04273

DSC04279

3x raden naar welk hoogstaand programma ik zat te kijken
DSC04280

DSC04281

nog meer sfeermakers
DSC04274

dit moet ooit nog wat worden
DSC04282

van de andere kant ook
DSC04285

keuken
keuk

mijn nieuwe kast
DSC04287

en nu gooi ik mijn telefoon uit, en ga ik genieten van mijn weekend :-)

Ziggo deel 4589

Nou had 2,5 week geleden ongeveer mijn Ziggo-pakket binnen gekregen, uiteraard niet compleet want de router mistte. Ik toen bellen. “Ja die moet deze week ook nog komen,” werd mij verteld. De volgende dag wilde ik mijn smartcard activeren voor de digitale tv, wat dat voor nut heb weet ik niet maar het zal wel. Maar dat kon niet, werd mij verteld, want mijn bestelling was volgens hun gegevens nog niet compleet vanwege de router die er nog niet was. Ik moest over een week maar terug bellen.

Nou had ik vorige week niet gebeld, en besloot om vandaag maar eens te bellen. Na Shakira en Hanson aangehoord te hebben kreeg ik een ziggo-mevrouw aan de telefoon. Ik vroeg waar mijn router bleef. Alsof ik een hele domme vraag stelde, want volgens haar had ik die router ammenooitniet besteld. Ja dus wel, en ik legde het smartcard verhaal uit. Nou die mevrouw ging wel ff overleggen. Na Madonna kwam ze weer aan de lijn, de router gingen ze dan alsnog naar me opsturen.
Alles leuk en wel, maar ik wilde geen verzendkosten betalen. Weer moest ze ff overleggen.
Uiteindelijk kon ik de router toegestuurd krijgen zonder verzendkosten, en nog mooier; ik mocht meteen mijn smartcard activeren. Nou ja best, ik het nummertje doorgeven enzo. Zei ze dat ik over 2 á 3 weken de router kon verwachten. wtf.

Nou na een uur aan die telefoon gehangen te hebben wilde ik de tv weer aanzetten. Geen digitale tv te ontvangen.
:-l
Ik krijg nog eens wat van die Ziggo.

om een lang verhaal kort te maken…

ik ben er ziek van.

blurp

Gisteren ochtend was alles nog goed. Springlevend en net zo gelukkig als altijd. Nog het hilarische verhaal wat hieronder staat aan mijn collega’s verteld, wederom lachen gieren brullen. Maar gister middag begon het, beetje keelpijn. De alarmbellen beginnen bij mij altijd te rinkelen als ik keelpijn heb, want binnen een mum van tijd heb ik 9 van de 10 keer keelontsteking en een stel dikke amandelen waar je jaloers op zou kunnen zijn als die amandelen iets voorgesteld hadden in de dingen des levens.

Maar paniek om niks, want de keel pijn zakte… naar beneden. Gister avond begon het met een kuchje (te veel gerookt dacht ik nog), maar wat begon met een kuchje is de zelfde avond een grote brulhoest geworden (niet te verwarren met broekhoest). Mijn bronchiën zijn niet in hun opperste stemming momenteel. Mijn spieren overigens ook niet, kreeg ik ook nog eens overal spierpijn. Ik sleepte me voort alsof ik een marathon had gekropen. Vroeg naar bed dan maar.

Vanochtend was ik evenmin op z’n gelukkigst. Mijn grote tenen deden pijn. Als ik pijn heb in mijn grote tenen dan ben ik toch wel ziek. Als ik me niet lekker voel, maar heb geen pijn in mijn grote tenen dan ben ik ook niet ziek. Zo simpel is dat.

Nee ik voel mij niet zielig, nou ja een beetje dan. Niet omdat ik me niet lekker voel, maar omdat mijn bovenbuurman wel heel erg veel geluid produceert terwijl hij kotst. Bah.
Ik zit nog te wachten op een zekere man voordat ik naar mijn werk kan, maar ik kan momenteel ff niet meer wachten om weg te gaan, ik begin namelijk ook een beetje misselijk te worden haha.

how did it come

Waarom hebben mensen altijd de behoefte om aan me te zitten??? Alleen dan op een niezo aardige manier. Ik zal het ff uitleggen!

Ik had wat kinderen naar de gymzaal gebracht en toen ik terug ging deed ik een deur (zonder doorkijkraampje) open naar de gang toe, en echt precies op dat moment komt er een meisje aangerend die tegen de zijkant van de deur aan knalt. Niet bepaald zachtjes, maar echt hard. Heb ik weer, vermoord ik bijna een kind.

Goed, een lullig ongelukje. Kind meteen hysterisch (logisch) moeder over de zeik (kan ik ook goed voorstellen). Ennieweej, ik buig naar het meisje toe om te vragen of het een beetje ging en moeder keek mij aan alsof ik met opzet tegen die deur had aangesmeten. Zegt die moeder tegen haar huilende kind; “ja ze deed ook zo achterlijk die deur open he dat domme wijf.”
Nou ik kan u zeggen, dan ben ik er ook meteen klaar mee. Nou ben ik ook weer niet zo wijs om gewoon mijn smoel te houden. Dus toen ik opstond maakte ik de nu al legendarische zinloze opmerking: “Laat maar. Ik vraag me af wie er nou echt zo dom is” en liep weg.

Kom die vrouw achter de aangerend en vroeg hysterisch wat ik zei. Ik zei tegen haar dat ik het niet verstandig vond om te rennen in een gang waar deuren zijn, want het zou wel eens kunnen gebeuren dat er iemand per ongeluk een deur open doet omdat het nou eenmaal een doorgang is. Begint me toch een partij te schelden en te schreeuwen: Dat het maar een kind is (ja dat zag ik zelf ook wel) en dat haar dochter er niks aan kon doen (nee logisch, ik wel natuurlijk). Ik zei (en blijf er bij) dat je je kinderen daarom moet leren om niet te rennen in gebouwen en dat ik er ook heus wel van schrok en dat het niet mijn bedoeling was (dat verstond ze natuurlijk niet want zij bleef maar door mij heen blèren, kwam er gewoon echt niet overheen).

Begint ze nog harder te schreeuwen en te schelden natuurlijk en gaf me dus een harde duw. Zegt mijn collega heel droog tegen die vrouw: “Misschien is het beter als u uw handen even thuis houdt.” Gelukkig heb ik tegenwoordig wel zelfbeheersing qua fysiek geweld (paar jaar eerder zou ik mijn vingers in d’r neusgaten gestoken hebben en dan de hele gang door gesleept), dus liet ik het maar gebeuren.

Maar goed ik ben al niet een van de aardigste personen die op deze wereld rond loopt, maar ik kan niet aardig blijven op zo’n moment al vind ik dat ik het dit keer niet echt overdreef, dus zei dat ze maar beter d’r grote mond kon houwe en terug moest gaan naar d’r dochter. Nou daar was ze het net niet helemaal mee eens. Ze was er nog lang niet klaar mee, maar toen ik mijn boze gezicht opzette (ik kan serieus heel eng kijken) bedacht ze zich toch maar dus ze beëindigde haar gekrijs maar met “SLOERIE!” en ze liep weg.

Wat een deur allemaal niet kan aanrichten zeg. Voortaan kijk ik eerst onder de deur door of er niet toevallig iemand voorbij loopt / rent of huppelt. :-l Shit hee.

Ik heb een flauw vermoede dat hier er nog een staartje aan het verhaal komt…

wazzup

Nou ik woon hier nu een week, en ik moet zeggen; tot nu toe is het prima vertoeven. Ik ben het opruimen onderhand behoorlijk beu, maar heb vandaag toch weer iets weggewerkt.
Gisteren heb ik een kast gekocht, en dat was verschrikkelijk want ik kon geen keuzen maken. Ik had er 2 maanden geleden 1 uitgezocht maar ik vond het toch wel een groot donker ding en best duur. Uiteindelijk ben ik thuis gekomen met een nóg grotere kast, ben ik duurder uit en is het groter dan de kast die ik eerst had uitgezocht, geen schuifdeuren maar standaard deuren maar dan in het wit. Het is overigens wel een mooi ding.

Iets minder van de blijheid is is dat mijn hond morgen ingeslapen gaat worden. Het beestje is al oud, wordt steeds zwakker omdat ze niet meer wil eten. Ze lijkt bijna niet eens meer op een rottweiler, ‘t is nu eerder een dikke dobermann. Al is het beter zo, en ontkom je er niet aan, maar leuk is anders. Heb haar gewoon nu de helft van mijn leven om me heen gehad en da’s op zich toch best wel lang. *zucht*

Zo, dat was het weer even.

this could be my lucky day

eindelijk is het installatie pakket van ziggo bij mij beland, ik had een ander afleveradres aangegeven, maar ik geloof dat ze bij ziggo niet kunnen lezen. Natuurlijk is het pakket niet helemaal compleet want mijn router voor draadloos internet mist nog. Niet alles kan in 1 keer goed gaan he. Maar zoals jullie nu lezen heb ik wel een modem dus internet. Dankzij mijn lieve broertje, die mijn hele kabel kastje heeft verbouwd (toen ik al die loze onderdelen zag moest ik al bijna huilen), doet alles het naar behoren.
Dus ik ben blij.

Wat heeft u gemist omtrent mij? Ik zeg niks. Niks dus. Ik heb weinig gedaan behalve verhuizen, opruimen, opruimen en nog eens opruimen. De verhuizing is goed verlopen. Me vriendelijke vriend heeft me fijn geholpen en kwam ‘s avonds nog met een een heerlijke fles champagne.

En dan woon je er he. Ik heb nog steeds het idee dat ik ergens in center parcs zit, echt een vakantie gevoel. Leuk.

Verder nog geen enkel rust gehad. Ik moet nog steeds heel veel opruimen, maar ik ben een beetje op. Ik heb verschrikkelijk zin om heerlijk uit te slapen. Maar mijn dagen waren een beetje verpest door de tandarts, die had 4 verdovingen in mijn muil heeft gespoten. Pas tegen de middag kon ik weer een beetje normaal praten, drinken kon alleen maar met een rietje. En alsof je dan nog niet alles heb gehad, krijg je dit

Ernst, Bobbie en de rest.

Ik zag die andere knuiter al voorbij hobbelen en ik was er van overtuigt dat het de presentator van Waku Waku was. De persoon die naast me stond vroeg zich serieus af uit welk ei ik vandaan kwam want ik zag toch ook wel dat dat echt Ernst was???
Ernstig vond ik het zeer zeker.

Verder lig ik op de bank een beetje naar Tom te kijken.

DSC02073

Internetloos

Helaas, ik heb nog steeds geen internet thuis. Niet dat ik daar nu tijd voor heb, maar het had toch wel leuk geweest kunnen zijn.

leefbaarder

Na een beetje opruimen etc. ziet het er al bijna uit als een huisje.

Van mijn bovenburen heb ik overigens nog een kaartje gekregen met een zakje suiker erbij, echt geinig.

Mijn schouw met kachel die staat.

DSC02066

En bij binnenkomst wordt er meteen opgefleurt ;)

DSC02067

Soms verdient ie

gewoon een schop onder z’n hol. :-w

Search
Links: