archief van februari, 2009

ouderdom

ik begin oud te worden, viel zomaar in slaap op de bank. Oke het was al 3 uur ‘s nachts en me bank zit / hangt te lekker. Maar volgens mij begin ik bejaard te worden!

op een haartje na

heeft het vliegtuig mijn huis gemist ;)

Voedsel

Zoals vele van jullie weten houd ik van lekker eten, en ook dat ik nou niet bepaald echt de beste kok ben. Het is niet zo dat ik niet kan koken, want ik ben nog steeds niet overleden aan een voedselvergiftiging. Maar meestal komt het uit op aardappelpuree met een stukje vlees, of anders macaroni of ander Italiaans voedsel… Dat is snel klaar, want een uur in de keuken sta ik ook niet graag (‘t is echt dat er een keuken in mijn huis zit, anders had ik het niet nodig gehad) nog makkelijker is de spare-rib-lijn of de race-chinees bellen overigens maar mijn geld is op.

Dus mijn geld is zo goed als op. En eigenlijk had ik niet eens geld meer om een volledige maaltijd te fabriceren, en het beetje geld wat ik nog had wilde ik alleen uitgeven bij uiterste noodgevallen. Goed wat had ik nog in de kast??
Javaanse gehaktballen incl. saté saus uit blik, en ik had nog brood

Toen ik dat blikje met gehaktballen open maakte deed me dat al denken aan kattenvoer (en daarna diarree met brokken). Ik proefde heel voorzichtig de saté saus, ik kon het niet eens doorslikken… het smaakte naar kots. Het heeft me een halve liter cola gekost voordat ik de saus uit mijn keel had.

Dus moest ik toch maar naar de winkel, want dit was echt een noodgeval. Snel rende ik door die winkel heen en kocht wat gezondst (stoofperen op siroop haha) en een slavink. En toch ook maar een bak chocolade ijs, want ook in noodgevallen heb je wel eens chocola nodig :-)

Ow ja!

Gisteren heb ik een kruimelzuiger gekregen, alvast voor me verjaardag, omdat ik te lui ben om de grote stofzuiger te pakken ;). Nou ik ben er blij mee, handig zo’n ding!

nou daag

Dit zijn ze dus!

Queen

Bowie

eindelijk

draaaaaadloos en ook weer internet.
2 maanden gewacht tot Ziggo mijn router zou toesturen, en bij iedere keer bellen zeiden ze dat ie verstuurd was. Bullshit dus, want ik kreeg eindelijk iemand aan de lijn die zei dat ie nooit besteld en dus niet verstuurd was.

Hou je van traag gezeik? Neem Ziggo!

Dat dan weer wel

Ja ja dit sociale monster had spontaan mensen uitgenodigd in haar huis, so not me. Het waren dan weer wel toevallig mijn bovenste bovenburen, maar ik had ze nog nooit gesproken. Het was eigenlijk meer toevallig dat ik al paar keer deze zelfde vrouw had zien rond lopen en dacht; ach ik spreek haar gewoon eens aan. En ze bleek boven te wonen met haar vriend. 2 uur later stonden ze voor de deur en hebben we wat gesocialiseerd en gewed dat mijn huis echt kleiner was dan die van hun. Later op de avond heb ik hun huis mogen bekijken en hebben we nog wat gekletst. Ik ben eigenlijk met veel mensen niet echt van de leuke-gesprekken (ik ben heel goed in Hoi en Doei, maar een onderwerp zoeken is aan mij niet echt besteed) maar ik had een goede bui haha. Aardige mensen dus.

Rode oortjes

De kinderen op mijn werk vinden het erg leuk om Donald Duckjes te lezen, en heel vaak krijgen we van ouders ouwe donald-duckjes toegeschoven. Zoals ook van de week.
Kinderen op de bank met een stapel Donald Duckjes ernaast en je hebt geen kind meer aan ze.

“Ohh kijk, die mevrouw heeft zich uitgekleed!”
Ik keek naar buiten of dat gekke mens van boven de slager weer stond te poseren voor het raam, maar ik zag niks.
Maar wat bleek nou uiteindelijk, de kinderen zaten de Penthouse en de FHM te bekijken…
Het is ook een stripboek zou je kunnen zeggen!

Wat een giller zeg. :D

ff een testje

heb de nieuwste versie van wordpress ,en dan moet ff gestest worden.. nu.

En het werkt! Het is wel weer ff puzzelen en zoeken waar alles nu zit, maar het ziet er strak uit allemaal. Veel nutteloosheid kan ik nu zien, zoals hoeveel woorden ik al heb geschreven. En ook dat ik op mijn weblog nu 1828 reacties heb enzo. Heel spannend allemaal dus.

maar goed, laters.

Wat doe je hier achter het raam?

Liep ik in mijn ‘pauze’ een beetje een sigaretje gesproken, stopt er een politie auto en stapt er een agente uit… en nog 1. Ik dacht al; ‘help wat ik heb nou weer gedaan.’
Maar hun vraag was waar nummer 38 was. Goed, niet hier, dus doei.
Liep ik daarna de super coop binnen en vroeg het kassa-vrouwenmens waarom de politie mij wilde spreken (?? kennen wij elkaar? Waarom wil jij dat weten??). Ik zei dat ik een moord had gepleegd en aanwees waar het lijk lag. tss.
“Ow,” zegt ze, “Ik dacht dat het over die naakte vrouw ging”
“huh?”
Komt er een andere kassa-vrouwenmens op mij af en zegt: “ja ze stond boven de slager (daar wonen mensen dus) voor het raam sensuele bewegingen te maken, en al zeg ik het zelf ze zat aardig strak in d’r kontje hihi.”
Zegt de ander: “nou dat viel wel mee, echt veel lekkers vond ik er niet aan.”

Het duurde even voordat het doordrong wat er allemaal gezegd werd. Maar ik besefte dat ik omringt was door een super-coop-potten-clubje en zij mij daar blijkbaar een bondgenoot in zagen om het verhaal met mij te delen, en eigenlijk wilde ik mij zelf zo snel mogelijk verwijderen van deze sekte. “Nou,” zei ik, “misschien is het een hoer en stond ze reclame voor zich zelf te maken, mag ik een pakje Camel?” Kijk, en dan is het gesprek niet leuk meer he, ik had er in mee moeten gaan. Het boeide me overduidelijk niet en dat vonden zij overduidelijk niet leuk, op het moment dat ze probeerden het blote-vrouw-achter-het-raam-gesprek voort te zetten schreeuwde ik in paniek eroverheen dat ik ook een aansteker wilde, die hoer ging me nog extra geld kosten ook.

5 minuten later nadat ik eindelijk terug was, kwamen mijn kinderen binnen: “Lindsay! Er stond een blote vrouw voor het raam en die maakte allemaal rare bewegingen!” De vraag waarom ze dat deed. “Eh… Ze had het warm en stond bij het raam in d’r nakie af te koelen.” Dat was een redelijk goed antwoord vonden ze, op 1 jongen na “Nee joh ze wou neuken!” riep hij. Dus… Tja. Ik deed maar net of ik het niet hoorde, voordat ik weer het condoom-verhaal moest gaan uitleggen.
Dat had ik vorige week ofzo, een kind had een lange ballon bij zich en een ander riep dat het wel een hele grote condoom was…

Search
Links: