archief van maart, 2009

Zomer in m’n bol

waar is mijn wolle trui?

Nogal algemeen bekend

Ik ben er achtergekomen hoor, ik heb een algemeen hoofd!
De meest voor mij onbekende mensen komen naar mij toe om te vragen of ik ‘die en die’ ben.
Gisteren had ik toevallig weer een die vroeg of ik op het stand in Bloemendaal werk, want ik leek toch wel heel erg op dat leuke meisje van achter de bar…
Helaas, ik zit liever voor de bar. En helaas was die man een jaar of 70.

Soms komen er wel eens mensen naar mij toe om me te vertellen dat ik wel wat op Kim clijsters zou lijken?? Heel vreemd, helemaal dat mensen de behoefte hebben om dat aan mij te komen vertellen. En ik lijk voor geen meter op dat mens

ja mensen, hier word ik heel blij van om te horen dat ik een bescheten kop heb :-l.

Sita is al een hele ouwe. Een jaar of 8 geleden werd ik bijna dagelijks gevraagd (meest door kinderen gelukkig) of ik Sita was. Maar het erge is, zelf 20 kilo later wordt het mij nog steeds gevraagd.
Het is alleen de neus, dat weet ik nu ook wel. Maar ik vind me zelf verder niet op een laaf lijken eigenlijk…

nee… Ik heb gewoon echt een algemeen hoofd. Ik kan niet wachten op de dag dat iedereen me herkend van mijn website of gedichten (is pas 1 keer gebeurd). Want ik lijk toch wel het meest op me zelf, niet dat ik een van de mooiste ben maar ik lijk niet op een bescheten laaf. :)

Dit ben ik!
klik

ik kwam overigens nog een foto van me zelf tegen waarvan ik niet meer wist dat ik het was. Ik weet wel dat ik hele droge lippen had toen haha, en ik denk aan mijn ogen te zien moe of beschonken of net zuurkool had gegeten? Wil de gene ff opstaan die deze foto heeft gemaakt? Want ik weet niet hoe ik er ooit ben aangekomen. Een ehm, heel accentueuze foto, heel blij ook :-\

klik

blablabla

“hoe ik ogen handen lippen steeds te kort kwam
om te doen wat ik verzon…”

;;)

lange dag

Vanochtend een begrafenis gehad. Kan een er wel een heel verhaal over schrijven, maar ik hou het kort. De hele kerk was afgeladen en de dienst duurde heel erg lang maar het was behoorlijk indrukwekkend.

Een collega is dankzij die klote deuren op mijn werk het topje van haar vinger kwijt geraakt. Ik loop pas een jaar te zeuren over drangers… En u raadt het nooit, als het kalf verdronken is… Opeens waren er wel drangers. Sneu.

En nu is het tijd voor een lange warme douche! Ik sterf het af van de kou!

Scheveningen

Deze mensen staan zo te zien al jaren te wachten…

still waiting

ach ja

weer lekker in de weer geweest met mijn mega-tuin. Wederom weer een vuilniszak vol hooi bij elkaar geharkt, wat een rot werk zeg. Nu de 10 ton mos nog er uit slopen. Mijn rug nog bijna gebroken op een tegel die denk wel zo’n 40 kilo weegt, ik moest en zou dat geval voor de keukendeur hebben dus dan maar eigenwijs met de gevolgen erbij, maar het ding ligt nu.

Vandaag nog van mijn oom een senseo-apparaat gekregen, dus die staat nu te pronken op mijn aanrechtje. Nu kan ik mijn gasten ook een kopje koffie aanbieden :)

Óók nog bij m’n broer op visite geweest op z’n werk. Daar werd ik meteen in een stoel gezet met een biertje, en daarna nog een en daarna nog een… als ik me bek maar dicht hield :P. Stomdronken ben ik daarna natuurlijk op mijn scooter gestapt en ouwe rollator omaatjes overgereden.

Nog met mijn moeder ongans gegeten aan veel te veel eten. En nu ben ik moe, en misselijk.
Tot morgen.

tuintje

Aangezien ik wel daad bij woord hou (kan je van die zwakzak a.k.a Elders niet zeggen, maar dat terzijde) heb ik vandaag iets gedaan aan mijn tuin. 5 vuilniszakken en een prullenbak vol met gemaaid gras en verpulverde kattendrollen is het resultaat, en dan heb ik nog niet eens alles bij elkaar geharkt. Verder heb ik mijn wens-put dicht gegooid, want er wilde toch niemand geld in gooien.

Maar mensen wat een vreselijk heerlijk weer was het vandaag!

FREE

Ja aangezien er een of ander poep en kots virus heerst aan de ene kant van het gebouw, en een of ander herpes achtig virus heerst aan de andere kant van het gebouw, en daarbij ook nog overal hoofdluizen zijn ga ik dus mooi niet werken he. Dus heb ik for just in case m’n kop gewassen met anti-luis-shampoo. Ow en ga ik morgen op mijn vrije dag kattendrollen uit mijn tuin scheppen die de kat van een van de bovenburen heeft geproduceerd haha. Misschien als ik zin heb ga ik een poging wagen om het gras te maaien.

Donderdag ga ik nog wel ff werken, uiteraard in een luchtdicht pak en zuurstof fles (ff iemand aanspreken van de asbestsanering).
En dan ben ik vrijdag weer vrij!

tringtring

die deurbel van mij leidt een eigen leven. Het ding belt niet alleen wanneer er iemand op drukt, maar ook wanneer het ding daar zelf zin in heeft. Standaard heb ik een hamer in mijn hal liggen om een tik tegen de deurbelknop aan te geven als het weer een eigen leven is gaan leiden. ‘s nachts houdt ie me soms uit m’n slaap en overdag als ik niet thuis ben zal ie het ook vast naar z’n zin hebben. Ondertussen heb ik de stroom er al afgehaald en heb mijn besluit genomen: mijn huidige bel is overleden, ik wil een ouderwetse trekbel. Dat scheelt sowieso al 9 kwh stroom per jaar.

klets boem krak

en toen kon ik m’n hoofd niet meer bewegen.

au

Search
Links: