archief van april, 2009

-

ondanks dat ik echt een hele leuke dag heb gehad geeft het van Apeldoorn toch wel een zwart randje. Ik ben echt geschokt over het gebeuren, ik opende een nieuwssite en werd meteen onvoorbereid geconfronteerd met mensen die door de lucht slingerden en reanimatie op slachtoffers. Ik ben er echt onpasselijk van geworden, dat er mensen zijn die andere mensen moedwillig zo iets kunnen doen. Bah.

strontje aan de knikker

Mijn dag begon vroeg. Ik was al om 4 uur wakker, en daarna om 5 uur en daarna om 6 uur en toen ging ik er maar uit. Proberen te slapen had toch geen nut meer, want als ik weer in slaap viel moest ik er meteen al weer uit. Om 8 uur stond ik al weer fris en fruitig op de stoep van mijn werk.

Vandaag gingen we vissen met de kinderen. Precies 1 vis gevangen en een KREEFT! Nee geen krab maar een kreeft. Eng beest, dacht toen ik het zag dat het een schorpioen was haha.
Niet de originele foto maar zo zag ie er uit alleen dan groter:

En ik ben er nu ook achter; vissport is niks voor mij. Ik vind het heel erg vies en smerig. En alsof het nog niet erg genoeg was, begon het ook nog eens te gieten en was ik van kruin tot de onderkant van mijn voeten klets nat.

Toen ik ein-de-lijk naar huis mocht en halverwege was vloog er een soort van rondvliegend strontje in mijn oog. Zeer!! Ik moest een spiegeltje hebben om het gevalletje uit mijn oog te krijgen. Dus ik in mijn tas een spiegeltje zoeken en niet te vinden natuurlijk. En nog stommer: ik heb natuurlijk een zij-spiegel aan mijn scooter. Hoe dom.

Nog dommer is een cd bestellen via bol en dan zo dat ik wel de factuur krijg maar niet de cd, die wordt elders afgeleverd. Die zien we nooit meer terug ;-)

Jillz

Hét sprankelende cider blend van deze zomer denk ik :-?? .
Sprankelend is het zeker ja, het zit in mijn haar, in mijn ogen en op de muur. Spoot het spul het flesje uit? Nee. Het dopje is eigenwijs. Het moet een heel handig dopje zijn, maar het is gewoon een kut-dopje. Ik moet denk wat vaker oefenen.

tuttel

Ik ben carrière-moe en ik heb niet eens een carrière. Ik wil ander werk, denk ik. Ik weet het niet eens. Eigenlijk vind ik mijn werk best wel heel leuk, een paar maanden geleden dacht ik nog bij me zelf dat ik dit nog wel jaaaaaaren zou gaan blijven doen. Maar misschien dat ik het allemaal te makkelijk vind, denk ik. En de laatste tijd is het heel erg hip om door anderen verteld te worden wat jij moet doen, en waar ik echt een hekel aan heb is betutteling. Misschien heb ik wel gewoon ff een werk-dip, en vind ik mijn werk over een poosje wel weer leuk. Wat al helemaal niet handig is dat ik eigenlijk bijna alles leuk vind, maar nog steeds niet heb ontdekt wat ik nou echt het allerleukste vind.

Soms is het gewoon jammer dat niet alles gewoon tijdelijk uitgeprobeerd kan worden zonder je inkomen daarmee te verliezen. En nog jammerder is dat ik zelf te weinig kan om daar iets nuttigs mee te doen om daarna weer geld mee te verdienen, veel spannender. Ach misschien krijg ik op een dag een fantastische ingeving en loop ik binnen. Kan ik daarna mijn kasteel wonen en eindelijk mijn sexy tuinman inhuren.

Tot dan toe moet ik dan maar tevreden zijn met wat ik heb. En wie weet wat de nationale vacature bank mij wel ooit zal brengen :-)

goede morguh

nou echt heel erg ochtend is het natuurlijk al niet meer, maar ik ben net wakker.
Gisteren gezellig met me pa mijn tuin verfraaid. Het is nog lang niet af, maar het resultaat mag er nu al gedeeltelijk wezen.
Later, bijna ‘s nachts eigenlijk, kwam Elders nog op visite. Kan mij vanochtend nog vaag herinneren dat ie weer afscheid nam, maar ik was nog half in dromenland, ik zal weer heel goed gezelschap zijn geweest. niet. Mijn ogen vallen nog steeds steeds half dicht haha. Slecht.

Martin Bril is ook nog eens dood, dus nu zeker geen Evelien boeken meer. Die verhalen waren zo leuk :-)

En nu ga ik snel douchen en wakker worden! Moet over 10 minuten al weer naar mijn werk. Geen zin. Heb wel zin in weekend!

appelboom

Zat ik op mijn knieën mijn rozenstruik van gras te bevrijden hoor ik ineens uit het niets vandaan: “Jij daar appelboom neer zet moet.”
Stond er een ouwe sluip Marokkaan achter me, ik had m gewoon echt niet horen aankomen.
Ik maakte de opmerking dat ik die rozenstruik ook wel goed vond. “Jij kinderen?” Nee. “Dan jij voor moeder zet appelboom in tuin of anders voor Allah voor offer.” In beide opties had ik weinig interesse en ik maakte aanstalten om naar binnen te vluchten, hier zat ik zo onwijs niet op te wachten. Maar de man blijf doorvragen en ik was op dat moment een te goed mens om mij om te draaien en de negeer-modus aan te zetten. “Jij ben getrouwd?” NEE! “Jij trouwen moet jij niet moet profiteren dat is slecht. Goede familie goede man of neef anders. En kinderen. Niet vriend maar man.” :-t huh??? Ah joh ik wil geen man en kinderen.
Toen werd ie boos he, ik was een profiteur =)) en begon boos aan te wijzen waar ik mijn fruitbomen neer moest gaan zetten. Eigenlijk kwam het er op neer dat ik een ontaard leven leid volgens hem. Oke… Toen was ik er klaar mee. Ik was geen te goed mens meer, trok mijn liefste glimlach, draaide me om en ging naar binnen.

En eigenlijk had de man enigszins wel gelijk. Ik ben absoluut een profiteur. Maar dan wel een profiteur die geen slecht mens is.

Ik schijt echt voor onweer. Ik vind het geen fijn natuurwonder, al zijn sommige bliksems wel wonderlijk om te zien soms, maar dat terzijde. Maar gisteren! Ik ben er nog doof van.

Ik was gaan eten bij mijn moeder en ze zou me naar huis brengen, net op het moment dat ik de auto in stap zag ik een soort vuurbal en gelijk daarna een oorverdovende harde knal. Echt niet normaal.

Gelukkig verder niks aan de hand, maar nog geen kilometer verder op was het iets minder gezellig.
filmpje

it’s all sold out

aedm: uitverkocht
u2: uitverkocht
eros ramazzotti nog niet, maar daar wil ik ook niet heen.

let the sun shine!

goede morgen deze morgen!

woehoe

Vanochtend op de scooter dacht ik het al: WAAROM! WAAAAROM heb ik mijn winterjas aangetrokken!
Dat was om half 8 ‘s ochtends he,  niet dat men gaat denken dat ik iedere dag luie dagen heb. Maar 3 uur geslapen afgelopen nacht, maar toen ik de zon langzaam zag doorkomen werd ik steeds vrolijker, en ik durfde het bijna te zeggen; I luv vroeg opstaan, yeah!!

Op weg naar mijn werk, in mijn dikke winterjas,  zag ik baby eendjes!! Hoe blij word je daarvan om dat voor eerst van het jaar weer te zien. Te lief gewoon.

Verder de hele dag buiten gezeten. Het was heerlijk vertoeven in de stralende warme zon. Om bij in slaap te vallen eigenlijk, helaas moest ik mijn ogen en oren openhouden vandaag. Om 5 uur vluchtte ik naar huis, nog ff in mijn tuin van de zon te kunnen genieten, dat is me gelukt tot een uurtje of 8 toen werd het toch wel een beetje koud.

Vanmiddag nog bijna een konijntje gekocht, ze zag er zo lief schattig uit, maar ik kon me zelf beheersen dus heb ik maar een nieuwe telefoon gekocht. Na een jaar zijn mijn gsms meestal wel vrij afgeleefd dus ik heb er een beetje spijt van dat ik dit keer een 2 jaar abbo had genomen, aangezien m’n huidige gsm aan het overlijden is, maar zo kan t ook.

Search
Links: