archief van juni, 2009

wacko jacko

Hij zong het gisteren nog toen ik naar mijn werk toe reed: “It doesn’t matter if you’re black or white.” Hij is het in ieder geval beide geweest. Maar nu is ie niks meer. Ik kreeg het nieuws te horen toen ik nog maar net wakker was. “Ja die dingen gebeuren”, antwoordde ik nog. Eigenlijk bedoelde ik meer: “Dat kan natuurlijk alleen maar weer hem gebeuren”, zo vlak voor een tour dood neervallen. Het is zonde. En dan niet echt om de man zelf, want daar was eigenlijk toch al weinig van over, ik heb het een hele bizarre man gevonden (maar das een heel ander verhaal). Maar wel erg zonde om de artiest die hij was, want veel van zijn muziek is goed.

Hoe het toch nog goed kwam

Ik had een paar weken geleden een advertentie op marktplaats gezet met dat ik kaartjes zocht voor Acda en de Munnik in Bloemendaal.
Een paar dagen later kreeg ik een reactie van iemand dat die wel 2 kaartjes over had en dat ik ze wel voor kostprijs mocht overnemen van hem. Prima. Ik betalen maar er kwam niks. Mailtje gestuurd. Hij reageerde netjes dat ie mijn overgemaakte bedrag over het hoofd had gezien, bood zijn excuses aan, en dat ie alsnog de kaartjes zou opsturen. Na 1,5 week nog steeds niks. En toen werd ik zwaar geïrriteerd en kreeg ik een flauw vermoeden dat ik toch best wel in de zeik werd genomen.

Ik besloot weer eens op zijn naam te googelen, dat had ik al gedaan voordat ik betaalde maar vond niks verdachts. Toen ik deze keer googelde, kwam ik op een forum van Opgelicht op Internet terecht met een topic over die vage gast, die eigenlijk net geopend was; Beetje het zelfde verhaal als de mijne alleen dan een ander concert, deze persoon had nog niet betaald, maar zou de kaarten afhalen maar er werd ook opeens heel vaag gedaan dus hij vertrouwde er niks van.

Ik reageerde op de topic dat ik ook met deze persoon te maken had gekregen maar dat ik al wel betaald had. Meteen begon het balletje te rollen. De moderator van het forum had een mail gestuurd naar die “onbetrouwbare verkoper” om hem op de hoogte te stellen van het bestaan van de topic. En de persoon die de topic had geopend had (buiten mijn weten om eigenlijk haha) meteen een mail gestuurd naar die “onbetrouwbare verkopen” of ie mijn geld wilde terug geven, best aardig he.

En wat zag ik net tot mijn verbazing? Het geld is netjes teruggestort en had een excuus-mailtje gekregen van de “onbetrouwbare verkoper”, die blijkbaar toch last kreeg van zijn geweten. Toch nog goed gekomen (behalve dat ik nu nog steeds niet naar AedM ga haha).

knudde

eigenlijk moet ik er heeeeel vroeg uit morgen, de wekker gaat weer om half 7, maar ik heb nog zo geen slaap.

Had gisteren wat stomsttt, ik had mezelf opgesloten in mijn eigen huis. Ik was mijn sleutels kwijt. Heb echt een dik half uur gezocht totdat ik ze vond, natuurlijk lagen ze volledig in het zicht maar keek ik er weer met me suffe kop eroverheen. Hmpf.

Vandaag kwam er een kind huilend naar mij toe met haar handen voor haar mond en neus, ze had een bloedneus. Nou vlug richting de wasbak maar het arme kind moest blijkbaar niezen… mijn richting op. Het gevolg was dat de muur, de deur en ik onder het bloed zaten. Van mijn slippers tot aan mijn t-shirt was ik bespetterd, en achter mij bevond zich mijn silhouet zonder spetterd. Het had bijna een kodak-moment geweest kunnen zijn. Kind begon nog harder te huilen maar toen ik zei dat ik ook wel eens onder gekotst en dat ik dat veeeeeeeel erger vond, was vond ze het zelf eigenlijk ook wel meevallen “want kots is echt goooorrrr”, zei ze met het bloed stromend uit haar mond en neus.
Gelukkig kon ik mijn t-shirt nog wel verwisselen met mijn vormloze smurf-blauwe werk t-shirt, maar heb geen broeken op voorraad liggen ;-). Tegen de tijd dat de school uit was waren de rode vlekken op mijn broek bruin geworden, dus heb van andere kinderen regelmatig de vraag gehad op ik poep op mijn broek had (ja ik heb ff lekker door de poep heen gekropen, nou lachen gieren brullen natuurlijk) een ander wijs kind vroeg of ik misschien doorgelekt was hahah.

Maar ja, nu is het echt tijd om te slapen, en daar heb ik nou net geen zin in…

3x vallen

Blijft echt gruwelijk geweldig in bepaalde gemoedstoestanden

En misschien is dat een waarheid
Denk ik fluitend voor me uit
En misschien is dat het niet
En dat maakt me ook niet uit

Het zou verboden moeten worden

Er zijn veel dingen waar ik echt een hekel aan heb, ja mensen, ik ben een ras echte zeikerd. Maar er is echt 1 ding waar ik echt een hekel aan heb en dat zijn die oranje-”10 to go”-vloeitjes in de rizla pakjes. Echt iedere keer probeer ik er weer een shaggie van te draaien (ulgh een vrouw die shag rookt) en bij overmaat van ramp ook nog eens aan te steken (blind draaien heet dat he), met het gevolg dat ik én onder de shag zit en onder de brandende asdeeltjes. Dom? Ja echt niet! Die dingen moeten gewoon echt verboden worden. Je komt halverwege een fles wijn toch ook niet een briefje tegen met “nog 1 glas te gaan”!

Snoeiende snoeier

Ik vond het tijd worden om het een en ander eens te gaan snoeien. Nou zag ik laatst bij eigen huis en tuin dat het resultaat het mooist wordt als je het zo onopvallend doet. Dus met het meest onopvallende kleding die ik heb, ben ik gaan snoeien. Het het ziet er nu een stuk beter uit.

Ik kreeg laatst ook nog een smsje van iemand die bij mij poogde op visite te komen terwijl ik niet thuis was: “ik wist dat er grindtegels bestonden, maar jij hebt echt de grastegels uitgevonden hoor.” En hij had gelijk. Tussen mijn tegels in was het gras onderhand zo hoog dat het ook bijna gemaaid moest worden.
Maar ik zag mijzelf niet op de knietjes al het gras tussen de tegels vandaan pulken. Maar de schoffel bracht uitkomst. Slecht voor de schoffel maar goed voor de tuin. Het gras is zo goed als weg :-)

Kwijl

Ik begrijp niet waar iemand de behoefte vandaan haalt om zijn (of haar) smerige rochels achter te laten op de zadel van mijn scooter. [-(

Mocht het ooit nog een keer gebeuren en ik zie het zal ik dat zielige miezerige persoon met z’n kop erdoorheen smeren. bah.

Final destination?

Overlevende Air France sterft bij verkeersongeluk

Gepubliceerd: donderdag 11 juni 2009 12:52
Update: donderdag 11 juni 2009 14:26

Een Italiaanse vrouw die te laat was voor haar vlucht met het ramptoestel van Air France, is deze week bij een tragisch verkeersongeluk om het leven gekomen. Dat meldt het Italiaanse persagentschap ANSA. De gepensioneerde Johanna Ganthaler uit Bolzano, provincie Tirol, was samen met haar man op vakantie in Brazilië toen ze op 1 juni haar Air France vlucht 447 van Rio de Janeiro naar Parijs miste. Het paar besloot een dag later te vertrekken. Een kleine week later sloeg in Oostenrijk het noodlot alsnog toe. De auto waar Johanna in zat schoot van de weg en sloeg over de kop nabij Kufstein. Johanna stierf ter plekke.

Knuppelig

C&A heeft vlaggetjes dagen, ik heb knuppelige dagen. Na mijn briljante plintjes-manie is er niks meer van mijn creatieve geest over.

Afgelopen nacht zat ik nog ff de tigste herhaling van E.R. (ik mis Grey’s) te kijken en kwam tot de conclusie dat het zicht naar de tv toe toch wel heel erg wazig werd. Dacht eerst dat het aan mijn bril lag, maar later bleek dat ik vergeten was het gas uit te zetten. Langeleve de anti-aanbak-laag, de andere pan probeer ik schoon te bikken.  [-( Eerder die avond had ik nog de aardappels droog laten koken in de magnetron, en dat stinkt! Maar er is geen betere kennis dan zelfkennis: Een baan als chef-kok zal er bij mij niet inzitten.

bezigheidstherapie

Aangezien ik haast wanhopig op zoek was naar een bezigheid en lezen niet wilde lukken en tv sowieso altijd kut is, ben ik maar plintjes gaan leggen in mijn gang. Dus met een zaag (plintenknipper heb ik niet) en een tube lijm in de aanslag ben ik maar eens gaan prutsen. Ondanks dat ik niet zo’n wonder ben in dit soort dingen, moet ik zeggen dat ik het er best nog wel aardig heb gedaan (verwachtte namelijk niet dat het me zou lukken). Ik ben nu al blij ben met het begin-resultaat. :-)

Search
Links: