archief van juli, 2009

Ergens toch wel verwacht

en het gaat nu toch echt gebeuren, schumacher gaat het weer doen.

Over snelheidsduivels gesproken, mijn neefje had nog nooit eerder op een scooter gezeten en wou dat toch wel eens ff proberen. Hij had geen flauw idee dat ie over 1,5 jaar zelf al op zo’n ding mag rijden, maar volgens mij gaat het na deze ervaring ook nog even niet gebeuren. Hij vond het erg eng.

Bullshit

Als je gelooft in je eigen gelul, spreek je altijd de waarheid.

Toch? :-l

sucks big time

ik heb mijn stozuiger verkocht, dat ding zoog echt.

Bijna op tijd

Vandaag kwam ik tot de ontdekking dat ik niet overal te laat mee ben, wat niet standaard voor mij is. Normaal ben ik te laat op mijn werk, te laat om rekeningen van bol.com te betalen, te laat erachterkomen dat de wasmachine 2 dagen geleden al uitgedraaid was, te laat met plantjes water geven (maar ze houden wel van mij want ze leven nog), te laat met het eten in mijn koelkast op te eten, te laat om nieuwe broeken, te laat naar bed en te laat weer wakker. Eigenlijk had ik te laat geboren moeten worden.

Maar vandaag heb ik me zelf heel veel centjes bespaard door de polis van 1 van mijn verzekeringen aan te passen. ‘t is dat ik toevallig in mijn administratie keek en dacht: “owja dat kost ook geld.”  Eindelijk ben ik ergens een keer op tijd mee, knap hoor.

Wat ook veeeel te laat is, is het lekkere weer! Waar blijft het! Zit ik verdorie in mijn laatste vakantie-week en maar 3 dagen buiten kunnen zitten. Wedden dat als ik weer moet werken de zon opeens weer gaat schijnen? Nou ik heb nog een week staat dus ik denk dat ik eind augustus nog maar eens een weekje er aan plak als het allemaal kan qua personeel.

sllgrrp

het is tijd om een jaar of 2 onder de wol te kruipen.

(neeeee niet in mijn vakantie!)

Snot-explosie

Was ik gisteren nog fris en fruitig met een beetje oorpijn, ben ik nu een wandelende snottebel. Vanochtend een halve rol pleepapier vol gesnoten en wilde meteen naar de winkel rennen voor neusspray. Toch maar niet gedaan, want voor ik het weet zit ik weer een half jaar gefreakt aan een flesje te snuiven. Net zo verslavens als sigaretten dat spul. Heel gevaarlijk.

morgen ben ik weer nieuw.

Vreemd

Het kan ook alleen maar weer mij gebeuren om tijdens een en het zelfde ritje op de scoottoet onder gescheten word door een meeuw, een boom een dikke vette tak op de grond laat vallen en 10 meter verderop een schaap dood op het fietspad ligt.

Long road out of Eden

Vrijdag besloot ik mij te togen naar Arnhem om mij daar te gaan vermaken, want zaterdag traden daar the Eagles in het Gelredome op. 3 jaar geleden was ik al eens eerder geweest en toen kon ik welgeteld 3 liedjes haha. Maar enfin.

Zaterdagmiddag waren we al bijtijds op het terrein, want er zou een horecaplein zijn met DJ etc… zo specta was het niet, maar gelukkig was er bier, ook is het altijd leuk om mensen te kijken natuurlijk, en dat waren er veel. Maar de tijd kon mij niet snel genoeg gaan, ik ben altijd zenuwachtig op zulke momenten haha, vooral omdat ik er dan zo ontzettend veel zin in heb.

Om 5 uur in de rij gaan staan en kon toen al bijna niet meer op mijn poten staan en een tollende kop van vermoeidheid, maar dat kon mij niet deren, want ik ging naar the Eagles.

Na een uurtje in de rij te hebben gestaan (er hebben zelfs mensen een soort van overnacht) gingen de poorten open. En en en en we kamen in het voorste vak te staan he :-) kijk, daar houden we van he…ruimte. Na het polsbandje gekregen te hebben kon ik eindelijk piesen en nog langer wachten :-). Tegen een uurtje of 8 kwam het voorprogramma; paul carrack (je weet wel die van squeeze). Ik wist eigenlijk niet dat het paul carrack was want toen ik vroeg wie er in het voorprogramma stond, vertond ik paul Carrot (wortel, en daar had ik dus nog nooit van gehoord), ik was ook al een beetje aangeschoten dus daar zal ik vast nog dover van worden dan dat ik al ben.

Daarna kwam ein-de-lijk the Eagles. In een poep en een scheet leek het alweer voorbij te zijn, maar ik vond het helemaal top! En ook nog eens leuker dan 3 jaar geleden. In tegenstelling van de vorige keer kon ik denk 3 liedjes niet, dus ik heb al wat vooruitgang gemaakt ;-), of kwam dat door Bacchus? Nee.

Na het concert was het nog een hele sport om een taxi te kunnen krijgen naar het hotel, dat was gewoon lachwekkend. Het was een mooie dag, maar ik was heel blij toen ik mijn hoofd eindelijk op een kussen kon leggen want het was ook behoorlijk uitputtend. Ik raakte daarna ook direct in een coma toen ik bed lag.

Lang verhaal weer. Kortom: Het was gezellig.
En wat ben ik toch een geluksvogeltje =;.

Stiekem nog fotootje gemaakt.

Ik ben er weg mee

Is dat niet prachtig?

Weet u het nog?

Zo’n maand of 8 geleden kreeg ik mijn huis toegewezen en plaatste toen een foto van mijn tuin
deze dus:

Ondertussen is er wat werk aan verricht en zo ziet nu de ene kant van mijn tuin er nu uit:

De rest moet (helaas) nog gedaan worden, maar dat komt ooit ook nog wel goed.

vandaag heb ik van het hele pad het groen tussen de tegels uit zitten pulken, het grindpad ernaast ook ontdaan van onkruid. Gisteren ook nog een stukje voetpad wat tussen mijn tuin en de schuren van de buren loopt
En dat allemaal in mijn vakantie :P

Search
Links: