archief van augustus, 2009

o_O

owwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!

Nou ja zeg!

Zegt de weervrouw dat er herfst aan komt?
Zie ik nu echt opeens Jack Spijkerman op tv?
En wat heeft de winkel bristol opeens met poppen die op 3e wereld-kinderen lijken?

Griezel

Holy Smoke

:-?? <:-p

Zozo

Ik dacht nog, zo zo die zijn flink aan het soundchecken bij mysteryland. Ik hoorde door mijn muziek heen af en toe een diepe bromgeluid namelijk. Bleek het dus onweer te zijn he, – lekker sloom – .

Dennis is jarig!

Dus laten we Dennis met z’n allen gaan feliciteren!

dikke middelvinger

your lips keep moving but all I can hear is: blah blah blah

Wil je weten hoe het moet
Wil je weten wat je fout doet
Hoe alles beter kan
Kom naar mij ik weet er alles van
Wil je weten hoe het hoort
Hou je mond ik ben aan het woord
Hoe de wereld draaien moet
Ik weet het allemaal zo goed

Blije tuin

Ik heb echt een blije tuin. Sinds vandaag is het ook blij versierd met kleurige lichtgevende ballen. Klein beetje jammer dat ze niet allemaal de zelfde kleur hebben, maar blij word ik er wel van. Vandaag had ik ook mijn tuinfakkels nog een keer aan. Gisteren ging niet helemaal goed, het bamboe van de fakkel vloog ook in de hens, maar vandaag viel het mee. Slechts 1 heeft er nu zelfmoord gepleegd.

gedoei

wel lekkere avond gehad. Maar wat wil je als je een flesje wijn koopt van 187 milliliter (ja u leest het goed) waar je 5 euro voor moet betalen, genieten zal je.
Toen ik thuis kwam dacht ik nog ff een blikje cola te nemen, maar dan moet je niet het blikje cola openmaken en op de grond laten vallen. Dat geeft ├ęcht een grote bende. Ik had ecru-kleurige kussentjes, nu zijn ze ecru met bruine stippen. De vloer kon je een plakkende zwembad van maken als ik het niet had gedweild, maar het plafond maak ik morgen wel schoon hoor.

Verder heb ik gisteren opeens een soort van lepra opgelopen ofzo. Ik denk dat het door de antibiotica komt of anders door de warmte van de afgelopen dagen, maar ik zie er niet uit. Een stel sneue pukkels hebben besloten zich te verzamelen in mijn nek om eens ff lekker te gaan jeuken, en ik heb niet eens sinas gedronken! Ik denk dat ik morgen maar een coltrui aantrek of anders die smerige bultjes ff flink ga wegscrubben, op die vieze shit zit ik echt niet te wachten.

Maar nu a ik lekker slaapje doen. Dromen over hoe het ook had kunnen zijn. Doeii.

mooi *zucht*

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Never comes are you breathing
Waiting for me

Search
Links: