archief van november, 2009

blijkbaar was het koud

Vanochtend werd ik wakker van mensen die hun auto aan het krabben waren, op een belachelijk vroeg tijdstip. Ik was toch wel heel laat naar bed gegaan en van mij mocht de nacht nog wel wat langer duren. Ik bedacht me in ene dat ik misschien dan ook wel een ijskrabbertje nodig zou hebben, ik kreeg al koude vingers bij het idee… brr, ik haat de vries.
Ik was nog half in dromenland onder het warme dekbed, werd ik toegesproken: “er is iets vreemds aan de hand. Alle auto’s hebben bevroren ruiten, behalve die van jou.”
We waren het er toen wel over eens dan mijn auto een radioactieve straling heeft, dat kan niet anders.
Ik kreeg spontaan weer warme vingers :)

Mijn laatste dagje vrij is alweer bijna voorbij :( ik ga nu lekker genieten van de rust :)

zo!

Nu alleen nog een paar speakers en er is muziek!!

bagger…

Reed ik net met mijn pausmobiel over zo’n weg waar je lekker veel wind vangt (uiteraard richting een diepe greppel met een plons water) in het donker… begint het me ineens te stormen joh, en als dat nog niet genoeg was viel er in 1x zo veel regen en hagel dat ik werkelijk niks meer zag behalve hagelsteentjes. Ik zweette echt peentjes dus de binnenkant van mijn pausmobiel was ook nog eens binnen een mum van tijd beslagen. Spannend? Nee ENG!! In de achteruitkijkspiegel zag ik dat de auto achter mij zijn alarmlichten aan had en al gestopt was, die was er blijkbaar ook niet gecharmeerd van (zou ik ook niet zijn als ik mij voor mij had rijden). Toen ik eenmaal thuis had ik echt moeite om op mijn benen te blijven staan haha, was er helemaal bibberig van.

Maar nu gaat het wel weer hoor :P

Waarom?

Ik heb trouwens weekend omdat ik mij op moet laden voor volgende week woensdag. Dan moet ik weer hulppiet zijn. Ieder jaar roep ik dat ik het niet meer wil doen. Maar als er dan bijna voor je op de knieĆ«n wordt gegaan of je het alsjealsjealsjeblieft het weer wil doen… Naja oke vooruit. Stomme dansjes doen met snottie griep peuters… naja… eigenlijk vind ik het best leuk voor 1x per jaar… want dan krijg ik een chocolade letter.

met sinterklaasje!

Met sinterklaasje! … zo nam ik mijn huistelefoon op, niemand heeft dat nummer behalve mijn familie… En blijkbaar ook de TNT. :-l
De vraag was of mijn pakketje was aangekomen die ik had besteld via bol.com. Jaaaa duhh anders had ik hun wel eerder had gebeld natuurlijk :P. Nu sta ik daar bij TNT waarschijnlijk ook aangeschreven als staatsdebiel.

Ow en een best redelijk wel nieuwe wasmachine, kan ik weer schone wasjes draaien. Dankzij mijn vadert en hij-die-niet-genoemd-wil-worden /:) natuurlijk, in mijn pausmobiel had ie niet gepast.

Heb voor mijn pausmobiel trouwens nieuwe autos-toelhoezen besteld, wat er nu in zit is saai en ook nog eens vies en ik heb geen zin om het schoon te schrobben :o) dus ik vond dit wel een handige oplossing. Eigenlijk wilde ik een leder-look maar wat werd DUUR! Nu zijn de stoelen een soort van grijs en het wordt dit met bijpassende matjes:

En verder nog de allergoedkoopste autoradio besteld die ik kon vinden. Ik had maar 1 eis en dat is dat ik aan het einde van de maand nog geld over heb om te kunnen eten en dat ie een usb ingang had en geen cd-speler, want daar heb ik toch niks aan met dat gehobbel. Oke dat waren 3 eisen.

En verder wil ik nog een sierrand van groom voor aan de buitenkant :D vind ik stoer haha.

Zal ik eens wat vertellen? Ik heb weer weekend. Das handig want ik moet nog ff terug naar de garage, ik heb geen sleutel van mijn tank :P

Pruttel tuf

Nou ik heb m hoor, mijn pausmobiel haha. Heb er eerst samen met mijn vader in rond gehobbeld, maar uiteindelijk bleek ik het ook wel alleen te durven haha, en ik maar denken dat ik het eng zou vinden :P jaja soms ben ik best een schijtbak haha.

take it slow

Zat ik lekker chill naar huis te scheuren, ik was zelfs nog bijtijds weggegaan, gaat mijn scooter steeds langzamer rijden… en toen reed ie helemaal niet meer. Benzine op (hoop ik tenminste). Stompzinnig, want het lampje brandde al een paar dagen, maar eigenlijk doet ie dat altijd en ik had voor het weekend nog getankt. Enfin.
Ik mocht dus lekker 4 kilometer 100 kilo met mij meerollen door de stromende regen, heb ik mijn sportmomentje ook weer gehad vandaag.
Damn.

Woeste woei

Ik vertelde me moeder heel blij dat ik met een snorscoot zo lekker kan scheuren nu, zo hard. Ik moet heel eerlijk zeggen dat het van mij ook niet zo snel hoefde. Maar haar reactie was vrij apart, dat het lekker was dat ie het weer zo goed deed. Kijk, normale ouders zouden iets zeggen in de trant van: “Heb je enig idee dat dit verboden is en dat je niet verzekerd bent?” of “Wat denk jij nou! Je draagt niet eens een helm, straks val je en is je kop verpletterd.” Maar niks hoor #:-s

Vanavond had ik haar weer on the phone. Ze had mijn big bro gesproken en vertelde over dat mijn scootertje weer zo lekker hard reed, kilometertje of 50 p/u ofzo. Mijn broer bracht haar toen even op de hoogte dat dat helemaal niet mag zo hard.
Mijn lieve grote broer, ik begrijp wel waarom hij dat zegt: hij durft zelf namelijk niet op een scooter te rijden.

Mijn moeder zei tegen mij dat ze daar even niet bij stil gestaan aangezien ze aan haar eigen brommer-tijd-met-helm van een paar jaar geleden dacht, en dat ik een snorscooter heb die maar 25 mag. En toen kwam het het… nee geen preek… er was sprake van pure jaloezie.
Jaren lang heeft zij zich vervoerd op de brommer, die 45 mocht, maar meestal een langzamere snelheid voortbracht. “Je vader wilde hem niet eens voor me opvoeren,” zei ze… bijna boos.

Ik heb mij nog heel helder in mijn herinnering staan dat mijn moeder mij pas geleden doodleuk vertelde dat ze vroegah bij mijn vader achterop de brommer zat gerust een shaggie draaide… terwijl mijn vader de gashendel opentrok tot 120 km per uur. Ach, dat waren nog eens tijden, daar kan ik alleen maar van dromen. ;)

Maar mijn moeder weet net zo goed als ik dat ik niet zo’n wilde ben (bij tijd en wijle dan). Ze weet dat ik zo ongeveer stilstaand een bocht door ga, ik moet zelfs uitkijken dat ik niet omval zo erg is het met mij. Maar ze kan met een gerust hart gaan slapen als ik half dronken ( :-j ) in het pikkedonker midden in de nacht ergens heen ga over die donkere wegen waar geen kip te bekennen is. Ze weet dan dat ik met mijn scooter snel op plaats van bestemming zal zijn… das een hele geruststelling. Toch mam?
;;)

Stand by me

Waarom heb ik eigenlijk geen album van Oasis?

Gall&Gall way girl

We gooien er een beetje Ierse rotzooi tegen aan. Sta hier te volksdansen met een fles baileys, Ierser kan niet. Hopssssaaaa

(ik moest erg om mezelf lachen om mijn titelpost, maar dat ligt aan mij hoor, het moment van de dag en door het liedje (galway girl). Niet het liedje luisteren overigens, das gewoon bagger)

Search
Links: