archief van januari, 2010

fuck de winter

IK WIL LENTE!!!!!

en dat het 25 graden is

man-o-(watbenikinde)-war

Mijn ouders gaan vanavond naar Manowar, ik niet – godzijdank – .
Het zal nooit echt ‘mijn’ muziek worden maar ben na jaren en jaren gewend aan het geluid. Nog erger is is dat ik bij nader inzien zo vaak bij hun in de auto heb gezeten dat ik sommige liedjes nog mee kan hummen ook. Het klinkt een beetje alsof je je tv op sneeuw zet en dan het geluid heel hard aan zet =)) lol

Aangezien ze morgen pas terug zijn ofzo (denk ik. Ze hebben het wel verteld maar ik luister nooit):
Hebben jullie het leuk gehad?
Groeten jullie communicatie-talentje.


I give no explanation
I was branded by the will
Bringer of Death and Destruction
To all that I now kill

yeah! haha

ik geloof dat ik deze nog het minst erg vind, (maar akoestisch maakt – in dit geval – sowieso al een hoop goed):

Maar ik was dus op zoek naar een echt mooi liedje, zo’n kippenvel momentje. En dat krijg ik hiervan soms:

gelukkig

kan ik mijn mond weer open doen als ik opeens  moet lachen

lekker op mijn tand kauwen

Zit ik al 2 dagen thuis door een rugverkutting, nou das niet zo boeiend verhaal, maar daarom lig ik dus nu al 2 dagen lekker warm onder een dekentje lekker te liggen en heel erg lui te wezen (k wor er nou al gek van thuis hoogtijd om weer te werken). Maar toen moest ik echt naar buiten: mijn sigaretten waren op, ik had dorst en trek in voedsel.
Dus ik douchen en mijn joggingbroek vervangen voor een normale broek (noway dat ik ongewassen en ook nog eens in een joggingbroek naar buiten ga) goed dus ik glibberend en glijend naar de super, inkoopjes gedaan en ben heel en zonder kleerscheuren teruggekomen. Ik blij.

Ik had een lekker hamkaas-croissantje gekocht, en aangezien ik zo’n honger had nam ik niet eens de moeite om het ding even op te warmen (koud zijn ze ook best te hachelen en dan is de kaas ook lekker knapperig) maar goed! Wat er gebeurde, ik nam een hap, van het croissantje, hoorde een krakend geluid en dacht: “oei die kaas is wel heel erg knapperig!”
En in eens begon er de alarmbellen te rinkelen; ik zat op kiezeltjes te kauwen! Fuck! Nee, het zijn geen kiezeltjes! Het is composiet!!
Het is mijn eigen fokking voortand wat ik aan het vermalen ben! stop met kauwen! stop met kauwen lindsay! :-t

Verschrikt mieter ik mijn croissant de prullenbak in en ren naar de spiegel… HOLY FREAKING FUCK FOR GOD SAKE NOOOOO!!
Het prachtige werk dat mijn vroegere tandarts heeft gefixt ligt nu in duizend stukjes in de prullenbak en ik heb een gapend gat in mijn mond, hoezo een verneukeretief aanzicht.
:-l

Uiteraard sprongen de tranen heel ff in mijn ogen, want het enige waar ik echt zuinig op ben zijn mijn tanden (en dit zijn momenten dat ik er nog steeds van kan balen dat ik 15 jaar geleden mijn voortand over de betonnen grond heb geschuurd)
Ik was vorige week blij dat mijn tandarts zei dat mijn gebit er prima uitziet, gaat het gezeik nu al weer beginnen.
En ik hooooop dat mijn tandarts een beetje creatief is met composiet en de zooi weer kan maken, heb de man pas 2 keer gezien dus heb geen idee of ie goed is in zijn werk haha.

Noway dat ik ongewassen in trainingsbroek naar buiten ga en nu al helemaal niet meer met die halve voortand van me

Geluidloos

waarom heb ik geluid meer bij youtube filmpjes?

“daarmee wordt kerstmis echt een feest”

kom ik mijn bed uit en zet de tv aan zie ik Samson en Gert een kerstliedje zingen (lekkere binnenkomer al grrr).
Het eerste dacht ik: hoe lang heb ik liggen slapen???

can’t sleep

3 uur ‘s nachts en ik ben nog klaarwakker :-w

bovenkamertje?

ow me site is VOLLL kan niks meer bij!!! Daarom ff blogje vervangen en zeggen: tot ooit (als ik wat troep heb weggegooid van me server)

haïti

nou had ik van de week mijn website al uitgeleend aan giro 555, maar er ging wat mis. Toch wil ik het er nog even over hebben.
Om mij heen hoor ik dingen als: ‘ik stort er niks voor want ik weet niet waar mijn geld heen gaat’ of ‘waarom zou ik? Ik betaal al belasting, dan komt het ook wel aan bij die mensen’ en ‘Die aardbeving komt door de opwarming van de aarde, dus ik ga niet betalen voor iets wat de schuld van een ander is.’

Veel mensen in Haïti waren al blij dat ze een dak boven hun hoofd hadden, want de meesten hadden al niks. En nu hebben meer dan de meesten helemaal niks meer. Moeten vechten om druppeltje water, moeten in de stank zitten van de lijken waarvan ze geen idee hebben waar ze die moeten laten (waartussen hun dierbaren liggen), hun enige onderkomen is een tentje zonder elektriciteit en moeten uren in de rij staan om wat voedsel te kunnen bemachtigen (anderhalf miljoen mensen!!!). Niet alleen is de pleuris uitgebroken, maar nog te zwijgen over de besmettelijke ziektes die zullen uitbreken.
Het zou jezelf maar overkomen, dan zou je heel blij zijn met de hulp die je van buitenaf krijgt.

Ik snap dat er mensen zijn die echt niks kunnen missen, die hebben vast een echt excuus. Maar stel al zou iedere Nederlander maar 1 euro storten zou er binnen 1 dag al ongeveer 16 miljoen euro binnenkomen (deze simpele rekensom kan ik zelfs nog), oke iets minder want wij hebben ook daklozen. Maar wat is nu 1 euro? Ikzelf kan er niet van eten, niet van feesten en zeker niet wakker van liggen als ik het zou missen, want vanavond lig ik weer lekker in mijn zachte bedje, heb geen rottend lijk naast me liggen, heb wel een dak boven mijn hoofd en er ligt genoeg drank in de koelkast.

en toen deed ie niks meer

wilde ik van de week in mijn pausmobiel stappen (nadat ik alle ijs er afgebikt had) en het contact wilde omdraaien, gebeurde er niks. Geen tikje helemaal niks. Accu dood.
Vanmiddag kwam mijn vader met zijn auto mijn pausmobiel starten en dat werkte best wel totdat ik het ding uitzette en weer wilde starten, weer niks.
Dus vandaag maar een rip uit mijn lijf gehaald, nieuwe accu erin en hij rijdt weer als een zonnetje.

Scheelt weer bevroren voeten op de scooter. Sjees wat had ik het gister avond en vanochtend naar huis KOUD!!!! Ik kan mij niet meer herinneren hoe ik dat vorig jaar heb volgehouden, maar ik begin echt een kou kleumpje te worden

Search
Links: