archief van februari, 2010

Ow ja

ik vergeet mijn vet coole tuinkabouterlamp

die gaat morgen de tuin in :P

verwend

Ik ben aan het eind van deze maand jarig (zo tussen zondag en maandag in dus) en vandaag mocht ik mijn verjaardagscadeautje uitzoeken :d leuk leuk leuk
Ik heb gekozen voor een mixer, bakblik + springvorm en een grillpan. Ik wil cakes en taarten maken! Jammie!! En de grillpan heb ik gekozen omdat ieder gesprek die ik met mijn moeder voer iedere keer wel het woord grillpan in voorkomt, dus zo’n ding moet wel goed zijn hihi.

Nu staat mijn cake in de oven, ik ben benieuwd of ik talent heb voor mijn nieuwe hobby.
Zaterdagavond vier ik mijn verjaardag als ik tegen die tijd mijn cake nog niet op heb (of heel vies is) heb ik morgen tenminste wat om uit te delen :P

De burger domding en slaapfilm

Vanochtend (ja vanochtend!!!) was ik met een hele bups kinderen bij de Burger King, wat ik nu omgedoopt heb tot Burger Domding.
Wat ik had werkelijk een domding die mij ‘hielp’.
Ik moest 18 king deals met 18 sinas hebben, en 2 porties krulfriet met 2 milkshakes.
‘Dat kan niet,’ zei Domding.
‘Echt wel.’
‘Nee kan niet king deal met milkshake is alleen met fris en geen krulfriet,’ zei domding met haar stomme kop.
‘Dat klopt, maar daar vroeg ik ook niet naar.’
Boos keek ze me aan en vroeg het om nog een keer te herhalen.
“18 king deals met 18 sinas en dan nog 2 porties krulfriet met 2 milkshakes 1 aardbei en 1 chocola.”
“Dat kan niet! Dat leg ik net uit!” schreeuwde domding.
Haar collega’s keken ook al heel zuchtend naar haar.

Ik gokte op een gevalletje PMS en dacht: dit gaat gezellig worden.

en ik zei: “Ok√© ik zal het je nog een keer langzaam uitleggen. Ik wil 18 king deals met 18 sinas. Einde van de eerste bestelling. En dan moet je dat nu invoeren op je schermpje… Goed zo. En dan wil ik nu 2 porties krulfriet. VOER IN!… Goed zo, dat was mijn tweede bestelling. En nu komt de derde; 1 milkshake aardbei en dan nog 1 met chocola. Heb je het nu?”

Ze had hem hoor. Eindelijk.
En begon meteen met de milkshakes maken.

Ze gooide zo ongeveer de milkshakes voor mijn neus en keek heel vernietigend naar mij, ik denk dat ik van haar ter plekke dood neer mocht vallen. Nou was ik dat niet van plan en vond daarbij dat de aardbeien milkshake wel heel geel was en bracht dit discutabele onderwerp ook maar meteen ten gehore.
“Daar aardbeien zitten in het midden!” beet ze me toe.
Natuurlijk ging ik heel demonstratief met het rietje zitten hengelen in de milkshake.
“ik zie geen aardbeien hoor”
“Nee! de SMAAK zit in het midden!”
Ze begon nu echt een hekel aan mij te krijgen.

Haar collega’s vonden mij gelukkig wel leuk want domding werd opzij geschoven en werd verder geholpen door een ander. De aardbei milkshake bleek uiteindelijk van banaan te zijn en 1 van de 2 portie krulfrieten bleek niet helemaal door haar hersencel doorgedrongen te zijn.

Na dat drama zijn we naar Prinses en de Kikker gegaan. Het is een Disney tekenfilm en die vind ik sowieso al leuk. Alleen was het in de bioscoop zo warm dat ik telkens zat te knikkebollen (mijn collega’s kampten met het zelfde probleem).
Het kindje naast me vond er geen drol aan, ze vroeg ook halverwege de film wanneer de film eigenlijk begon.
Na de pauze begon ze te huilen met van die zielige lange snikken, want ze was zo moe (en ze was die film gewoon zat en ze vond het eng – maar ik was moeier; veel te laat naar bed en te veel gezopen afgelopen nacht).
Had ik dus weer, een kleuter die moe is.

Nou kom dan maar even bij me op schoot. Nou ze wist niet hoe snel ze bij me moest komen, ze zat in de stoel naast me maar het leek wel alsof ze op mijn schoot vloog zo snel. Ze nestelde zich helemaal in en hing met haar armpjes helemaal om mij heen uitgebreid liggen… slapen.
Had ik dus alweer. In een te warme bioscoop met een trui aan en een slapende kleuter over mij heen. Die kinderen worden ontzettend warm als ze slapen, (maar ze zijn dan ook heel schattig) ze sliep ook met van die diepe langzame zuchten en dat maakte vermoeide ik nog erger en had bijna luciferstokjes nodig om mijn ogen open te houden.

Aangezien ik al de hele dag een uitgeleefd gevoel heb is het nu dus wel tijd om mijn bed op te zoeken. Dus!

Partij voor de dieren

Sentimenteel gedoe! Dieren kunnen helemaal niet stemmen.
Ja hallo! Ik kan na het poepen mijn anus niet schoonlikken, we hebben allemaal wel eens wat!

advertentie: Goede baan gezocht

en laten we dan vooral de svennergy reclame erachteraan dan vooral niet vergeten:
“jammer sven, geen goud”

Almost priceless…

Goude domper van de eeuw

blindganger

Gelukkig is er niks mis met mijn ogen, behalve dat ik een soort litteken in mijn oog heb (maar dat wist ik allang, langleve het eeuwige zwarte stipje dat in mijn gezichtsveld dwarrelt) maar daar kan ik nog wel gewoon lenzen mee dragen (ook dat wist ik allang) maar dat ik geen moer meer zag door mijn lenzen was niet zo vreemd: ze waren niet meer sterk genoeg.
@-)

eens kijken

Hopelijk zal het uiteindelijk de moeite waard zijn om op mijn vrije dag vroeg op te staan.
Straks moet ik naar de ik naar de “lenzenspecialist” en ben benieuwd hoe het er voorstaat met mijn bolle kijkers.
Heb al weken last van mijn ogen en zie daarbij ook nog eens geen ene moer met mijn lenzen in.
Noodgedwongen heb ik dus mijn bril op om mijn ogen een beetje rust te geven, maar erg blij word ik er niet van want met mijn bril op zie ik een stuk beter, dat zegt eigenlijk al genoeg best veel.
Als ik hard aan het werk ben zweet dat ding van mijn kop af en als ik voorover buig dan krijg ik het gevoel alsof ik klapperende oren heb.

En allemaal over jou…

Vet dagje

Vanochtend om 11 uur staarden shoarma, tomaten, champignons, kip, ham, salami, mozzarella, geraspte kaas en paprika mij aan. Daartussen lagen een stuk of 10 voorgemaakte pizza-bodems. We gingen pizza’s maken en de kinderen mochten zelf weten wat ze erop gingen doen, zolang ze het maar op zouden eten. Ik was heel benieuwd wie er ongelimiteerd was en wie er over na zou denken wat wel en niet kan.

Nog maar net gevoel wakker te zijn stond ik met mijn kop al in een hele grote oven van 180 graden al die pizza slices erin te proppen.
‘t Is dat ik tegenwoordig (en hopelijk tijdelijk) brildragend ben, anders hadden mijn lenzen vast gesmolten aan mijn oogbollen.

Nou de pizza’s gingen er goed in bij de kids, ik heb mij maar vermaakt met een boterham met pindakaas.
De mooiste pizza die ik voorbij heb zien komen was er een met shoarma (een mega laag) met salami en daarbovenop weer een lading mozzarella met geraspte kaas (en smullen dat het kind deed).

Maar het toetje was achterlijk lekker. Vers geklopte slagroom met vanille vla met daardoorheen in laagjes lange vingers (of vingerkoek of boudoir, what ever you want to call them). Godsie had ik maar nooit geweten dat zo’n recept bestond, zal vast heel lekker zijn met een scheut Merrys erdoorheen :P

Prins, De Munnik en Den Tex

Search
Links: