archief van maart, 2010

De eierdoos

kijk eens wat ik met troep kan

Ik haat inkijk

ik hou niet van inkijk, en dan bedoel ik in mijn huis. Mijn overburen maken mij niet zo veel uit maar ‘vreemde’ mensen mogen niet naar mij kijken vanaf de straat kant. Ik heb namelijk ook nog eens een deur aan de zijkant van mijn huis zitten (alsof die overige 4 deuren naar buiten niet genoeg waren) en die deur grenst aan een poort waar o.a. de schuurtjes zitten van mijn bovenburen. Maar omdat ik het onprettig vind dat je mij daar vandaan duidelijk kan begluren wil ik eigenlijk al een jaar een oplossing voor.
Je kunt er van dat witte spul voor kopen waardoor je raam wazig word, maar dat vind ik eigenlijk heel saai. Nu heb ik altijd de lamellen dicht zitten en dat is weer zo donker.
En ik vind het juist leuk dat als de zon erin schijnt dat je een warme gloed krijgt naar binnen toe, dus na zoeken vond ik het:

ik heb er eerst een proefstaaltje van besteld en nu nog ff wachten hoe het in het echt er uit ziet. Maar dit lijkt mij wel een heel blij gezicht.

Hoe krijg je mij schijtziek

Nou heel simpel. Als een code als onderstaande moet invullen:

Nou ben ik niet blind, bijna niet scheel en ook geen mongool, maar nee hoor, dit was de tigste code die ik heb over moeten typen en nog was die niet goed.

Toen kreeg ik dit:

Nou daar kan ik dan weer echt niks van maken. Maar gelukkig was ik gered, want naast het textveldje waar je de code moet inschrijven staat het volgende icoon waar je op moet klikken als je er hulp bij nodig hebt en dan lezen ze het voor. Beter kan niet toch? Zou je denken…

Maar niet als je dit krijgt te horen:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ik zou er bijna zelf gehandicapt gaan worden, alsof er een stel aliens geland zijn die je iets proberen te vertellen, maar wat? hmpf.

En nee, het is mij nog steeds niet gelukt!

Speakerpulp

nou had mijn pausmobiel de laatste tijd een beetje last van geluid produceren. Ja geluid uit het motorblok vandaan is niet te ontwijken “Het lijkt wel alsof er een helikopter aan komt,” wordt er o.a. regelmatig gezegd. Het is echt een heel hard doordringend verschrikkelijk geluid. Maar ik bedoel dus muziek – om het geluid van de motor af te stompen haha. Vanavond kwam ik op het idee om 1 van de speakers in de deur eens nader te onderzoeken, en wat blijkt? De speaker was helemaal verpulverd. Ja! Dat kan ook echt niet he, speakers uit de prehistorie.

Nu heb ik nog een setje liggen die ik voor de kerst heb gekregen, maar die wil ik achter de stoelen (ergens in de kofferbak ofzo?) maar dat mag mijn vader doen hihi. Maar in mijn deur wilde ik ook nog steeds speakers hebben, dus ben ik vlak voor sluitingstijd nog even naar de mediamarkt gescheurd voor een setje. En weet je, ze zijn precies even groot als mijn prehistorische speakertjes, goed gegokt dus!  Die ga ik er zelf in monteren, tenminste, dat ga ik proberen. Met kroonsteentjes kan je toch ook wonderen verrichten? Nou en als ik de boel sloop komt mijn vader mij vast wel redden ;)

Beetje gratis gezelligheid

Ik vond het tijd voor wat opfleuring van mijn tuintje, dus ben ik helemaal naar holy Hillegom gereden om de tuincentrum daar lichtjes te plunderen. Ik had daar namelijk gietijzeren haning baskets gezien en die vond ik toch wel geinig en de viooltjes waren in de aanbieding. Die haning baskets waren een beetje errug duur voor een ding waar maar een paar plantjes in kunnen, maar ik vond ze te leuk om te laten liggen :>

Nou viooltjes en haning baskets ingeladen, en toen ik bijna bij de kassa was kwam ik tot de ontdekking dat potgrond ook wel handig zou zijn. Daar had ik geen plek meer voor dus die zak had ik bovenop de haning baskets geflikkerd en rende naar de kassa.

Ik had uitgerekend dat ik zo’n 50 euro kwijt zou zijn maar de kassière zei: “Dat is dan 15 euro.”
Ze had blijkbaar alleen maar de viooltjes en de potgrond afgerekend.
PRIMA!!! Inpakken en wegwezen! <:-p

Bij thuiskomst was ik er achtergekomen dat ik twee verschillende had gekocht, maar what ever, een gegeven paard mag je nou eenmaal niet in de bek kijken he :-j

En nog een beetje kneuterigheid:

Blij dat het weekend is

nu de komende week nog doorkomen

Agressie in het OV

“Wij hebben een collega van ons thuis zitten met twee gebroken kaken”

huh?

mijn 2 fotomodellen

En dan sta ik daar met mijn 2 stinkdingen.
En nu ben ik 6 kilo afgevallen en heb ik nog steeds een prednisonkop hmpf

Blauwtong

Vanmiddag was er een kind jarig en die trakteerde op lolly’s. Nou ben ik niet vies van snoepjes dus lolly’s gaan er ook wel in. Nu wist ik niet dat ik net weer zo’n lolly had waar meteen je hele smoel aan de binnenkant de zelfde kleur krijgt als de lolly zelf. Nou de kinderen lagen in een deuk, en ik was er iets minder gecharmeerd van want zelfs mijn tanden en lippen waren blauw en ik kreeg het er niet af. Nog meer balen want het was ophaaltijd en om de ouders nou te begroeten met een blauwe bek is nou niet echt charming. Maar mijn leidinggevende was er helemaaaaal niet blij mee. “Ik heb liever, nee ik verzoek dat je gewoon je mond dicht houdt.”
Ik mocht dus niet meer praten en moest maar uitzoeken hoe ik die blauwe troep weg kreeg. Nou ik heb me tanden staan poetsen, mijn tong geschrobd en mijn lippen kapot geschuurd. Maar Linz bleef blauw.

Nu is kwart over 10 en dus heel wat uurtjes laten en guess what? Nou steeds blauw!

de wind erdoor!

De zon schijnt heerlijk en ik dacht: kom laat ik mijn deuren eens even lekker open zetten (tegen de regels van de woningbouw in want eigenlijk moeten mijn deuren dicht blijven zitten da’s beter voor de werking het WTW-apparaat haha)! Maar zodra ik stil ging zitten kreeg ik het koud dus het was hoogtijd om eens even in beweging te komen! De hele middag ben ik al aan het soppen en poetsen. Mijn slaapkamer stonk en is ook nog eens vochtig (vandaar denk ook die stank) dus die ben ik nu zwaar het het luchten en er een vochtvreter erin gezet in de hoop dat het wegtrekt. Ik moet echt een luchtklepje hebben die open kan in mijn slaapkamer hebben ipv van zo’n mega deur want dat ding durf ik ‘s nachts echt niet open te houden!

Blijkt de WTW ook nog eens te zeuren om nieuwe filters, god mag weten hoe lang al, want toen ik die filters eruit trok waren ze zwart en plakkerig ipv wit en wollig haha. Vandaar dat het hier zo mistig was.
Toen ik daar nieuwe filters in wilde doen blijken ze niet om de standaardjes te passen en de filters werden meteen opgezogen  in het apparaat, was nog een heel gedoe om ze eruit te pulken. Kut ding.

Zo meteen ga ik nog even de badkamer poetsen, ook daar moet echt een luchtklepje in want zodra ik mijn kont keer groeien er weer plantjes aan de muur.

Nou aietooi!

Search
Links: