archief van augustus, 2010

ontdekking

voor troeliewoelies worden echt achterlijke hoge prijzen geboden.
Moet bij mijn ouders thuis toch eens mijn troeliewoelie eens gaan zoeken…
voordat ie weg is :P

parkeerkaart pret

Vandaag is er natuurlijk mysteryland en ik had een poosje geleden al inrij / bewoners kaarten voor in de wijk gekregen om niet hermetisch afgesloten te zijn van de buitenwereld met dit fantastische evenement. 1 kaart had ik aan mijn ouders gegeven voor het geval van je weet maar nooit de andere kaart heb ik op marktplaats gedumpt. Gister avond kreeg ik pas een reactie. Ik had een mailtje terug gestuurd dat ik het prima vond en wanneer die m kwam ophalen. Niks meer gehoord van hem, graag of niet dacht ik nog. Maar toen ik vanochtend wakker werd en mijn mail opende stond mijn box vol met mailtjes van de zelfde persoon dat die de kaart nog steeds heel graag wilde. Nou ik mijn adres doorgegeven, hij blij en zou er meteen aankomen. Half uurtje later kreeg ik van hem een telefoontje dat ie de wijk niet in mocht :D lol.
Nou ja zo goed als ik ben, ben ik er maar naar toe gelopen en er stonden al een paar mannen om hem heen om hem weg te werken van de rotonde. Hij had er al een verhaal van gemaakt dat ie zijn zusje op kwam halen en dat ie het erg zeikerig vond dat ie er niet in mocht haha.

Naja ik ben gewoon doodleuk bij die gozer in de auto gestapt en nog even lief gezwaaid (met de bewoners kaart natuurlijk) naar de agent die ondertussen rood aan liep, terug gereden de wijk in en de deal afgesloten in de auto terwijl hij mij een lift gaf naar de winkel. Zo heb je nog eens wat aan iemand.

Volgend jaar ga ik een inzamelingsactie beginnen voor die kaarten, heb er toch wel een goede handel in ontdekt hoor. :-b

knutselshit

Ik begin echt te burgerlijk te worden, uren lang zitten fröbelen op een dingetje. Ik verveelde me op mijn werk, was van plan om te gaan knutselen met de kinderen en wilde ff snel een voorbeeldje maken. Maar ik ben gewoon te perfectionistisch en te pietluttig om een simpel voorbeeldje te maken! Ik had het nog veel uitgebreider willen maken, maar daar was weer te weinig tijd voor en ik had er geen zin meer in en dan ga ik het afraffelen haha.
Dit kwam zomaar live uit het bolletje. Het was de eerste keer dat ik zoiets maakte, en het lijkt er ook nog eens op wat het moest worden, toch? :P

De Boom

De Anne Frank boom is omgewaaid, maar dat zal niemand ontgaan zijn. Die boom was al jaren ziek en zelfs een stalen constructie mocht niet meer baten. Nu wordt er dus gezegd dat de constructie om de boom heen niet deugde. Hallo? Die boom deugde niet. Pff. De drukte die er wordt gemaakt om de boom, er zijn veel mensen die emotionele waarden hechten aan die boom, maar het kan niet voor eeuwig goed gaan?

We gaan straks de laatste Nederlandse oorlogsveteraan uit de WOII toch ook niet opzetten omdat het zo zonde is dat die ook dood is gegaan? Hoe groot de historische waarden ook mag zijn, ook van een boom, dood is dood. Kom op zeg.

Opruimen die handel, grote poster met foto van boom neerzetten op het zelfde plek, nazaat planten en lekker laten groeien tot een boom en ophouden met zeiken.

WTF-dieren

Soms kom je wel eens dieren tegen waarvan je denk: “What the fuck is dat voor een beest” WTF-dieren dus.

De mooiste op een rijtje:

Gladiator

Heb net Gladiator zitten kijken, al tig keer gezien, maar blijft een mooie film. Ik kijk eigenlijk nooit echt gedetailleerd, nu ook niet echt, maar wat zie ik tot mij verbazing? Een kerel voorbij lopen in een spijkerbroek. Wat een afknapper haha.

Overigens staan er geschiedeniskundig echt te veel fouten in, het script had geschreven moeten worden die wel opgelet had bij geschiedenis.
Maar ik zal jullie niet lastig vallen met mijn overtollige onzinnige info.

Bijna af

ik kan me dag niet geheugen dat ik iets heb afgemaakt behalve mijn school. Maar nu alleen de plankjes nog een keer verven en project-kast is klaar.

Foto

werd er eindelijk een leuke foto van mij gemaakt,
gaan er 2 meisjes voor staan.

Maar mijn lauwe bier staat er overdreven duidelijk op. Die ik overigens naar binnen had gesmokkeld omdat mijn geld op was :-s

Firefighter fighting a marijuana fire

:D

oorwurmenbroek

Gatver!

Ik was het onkruid in de andere hoek van mijn tuin aan het kortwieken, het is een soort van “het-komt-wel”-oerwoud geworden. Seriously, er stonden gemuteerde bossen paardenbloemen in van 2,5 meter hoog. En met stammen zo dik als een lul trouwens, maar dat daar gelaten.

ik was lekker bezig met een grote schaar alles weg te werken tot ik iets voelde prikken in mijn been. Ik dacht nog dat ik tegen een stekelbosje aan liep, maar er waren helemaal geen stekelbosjes. En toen voelde ik iets kriebelen wat omhoog liep tegen mijn been aan. Nou ik heb normaal nooit zo’n behoefte om een debiele dansje in mijn tuin te doen en ondertussen mijn broek uit te trekken, maar ik deed het toch. Volslagen in paniek natuurlijk, dat ook.

Er kwam een hele familie oorwum uit mijn broek. Zo smerig. Ik ga straks verder met ontbossen maar niet voordat ik sokken tot aan mijn knieën over mijn broek aan heb. Geen sokken, niet tuinen.

ilghhhh.. .!!!

Search
Links: