archief van november, 2010

glibberen en glijden

Zo reed ik vanochtend vanuit mijn dorp richting mijn werk en toen ik Zwaanshoek in kwam tuffen was opeens alles wit.
En die witte tering zooi bleef maar uit de lucht vallen. Ik heb de hele dag zitten hopen dat die witte tering zooi om 6 uur plotseling weggesmolten zou zijn.
Maar niets was minder waar. Het was glibberen en glijden geblazen.

Ik had constant geen grip en als ik eenmaal grip had verloor ik weer grip en deed mijn karretje zelf waar die zin in had. Ik ben nog heel behendig uit de bocht gevlogen bij een rotonde en na een vreemde slinger en heel hard KUT SNEEUW geroepen te hebben kwam ik weer uit in de richting waar ik heen moest. Het is heel vreemd om te sturen maar er gebeurt ondertussen niet wat jij wil. En niet alleen vreemd, ook heel vervelend. En niet ook heel vervelend, maar nog enger.

Toen ik na 3 bijna-dood-ervaringen eindelijk weer terug mijn dorp in kwam had ik er geen zin meer in en was ik helemaal klaar met dat gladde gedoe. Ik heb mijn karretje ergens begin het dorp neergezet en ben verder naar huis gaan lopen. Ik ga vannacht de hele nacht hopen dat die kut sneeuw morgen volledig weggesmolten is.

nou

deel 1 van de kooi is er… Ik heb nu een hamer nodig om alle duiken eruit te rammen.

gitaren

ik heb mijn gratis thuiscursus gitaarspelen voor mongolen maar weer eens opgepakt.

Uw product is onderweg?

Ja maar ondertussen staat er nog steeds zending is voorgemeld. :( Nóg langer wachten

Nah

Krijg ik een mailtje dat als alles goed gaat morgen de postman komt… met deel 1 van de nieuwe kooi.
Deel 1 :(

Benieuwd

Ik hooooop zoooo veel dat die kooi er snel is!! Het liefst op zaterdag, ken ik lekker knutselen.
Ik hoop nog erger dat ie mooi is en mijn draakjes er content mee zijn.

Heb ik toch nog niet voor niets gespaard

Dexter zit nu de hele avond al het “bouwvakkersfluitje” te produceren en andere melodietjes te oefenen.
Als ie eindelijk eens een heel liedje kan zal ik dat eens laten horen.

Vorst op komst

Ik kan mij de taferelen van vorig jaar nog wel herinneren. Witte troep wat glad wordt, bussen die niet meer rijden of anders wel de rest van het bustraject lopend naar mijn werk omdat de buschauffeur mededeelt dat het te glad is. Fietspaden en wegen die niet gestrooid worden. Op m’n bek gaan omdat onder dat schattige sneeuwlaagje zich een brok glad ijs bevind. Mijn pausmobiel die niet genoeg grip heeft op de weg. En no fucking way dat ik zou gaan fietsen of op mijn brommer zou stappen.

De winter. Voor de een geweldig voor de ander drama. Ik vind het drama. Ik vind winter kut. Ik hou niet van koude tenen, dikke jassen en wollen wanten. Sneeuw is leuk als je binnen zit en nergens heen moet, voor de rest is sneeuw ook kut.

Maar goed. Over een paar maandjes is het weer lente.

Kasteel

Als alles voorspoedig verloopt (dat al mijn draken in 1 kooi willen vertoeven) hebben ze binnenkort met z’n gedrieën een nieuw huisje, namelijk:

Hopelijk is het wat.

Dus

Ik wil een buiten volière, in mijn tuin dus. Met vogeltjes uiteraard.

Vuilniselende

Mijn bed stond al klaar, ik was er bijna in gaan liggen. En opeens: KUT!!!! De vuilnisbak moet nog aan de kant van de weg gezet worden!! *Dit moment was een mooi moment geweest als ik een man in huis had genomen om te delegeren, maar ja zie die man dan maar eens wakker te krijgen* Maar daar ging ik weer hoor. Bloot van den tiet tot feet met enkel een badjas aan *Want, wie kan ik om deze tijd nog tegenkomen, (en als ik heel hard ren met die vuilnisbak blijf ik vast wel warm)* Nou… een heleboel mensen op straat dus he! Ik ben niet de enige mongo die de bak was vergeten, maar wel de enige mongo die niet de moeite heeft genomen om zich aan te kleden.

Search
Links: