archief van februari, 2011

Felicitaties & pikkerij

Bedankt voor uw medeleven.
EnĀ  cadeaubonnen, cake, zoenen en kleurplaten uiteraard.

Vandaag was het niet zo leuk. Ik bedoel dan niet in het kader van “het verschil moet er wezen.”, “We hebben alleen maar. …” en “eigenlijk kost niets al moeite genoeg.” Velblabla. Nee. Dat geen van allen. Dat stadium heb ik allang gepasseerd. Ik ben weer eens ouder en wijzer geworden. Alleen geldt dat niet voor sommige mensen. Want kwam vanmiddag een kind naar me toe om te vragen of hij om 16.00 uur op de laptop mocht zei ik dat het goed was. Automatisch keek ik op de klok en toen naar de laptop. Of nou ja… Op de plek waar de laptop hoort te staan. Lege plek. Diefstal. Boos.

En ik mocht niet eens een briefje op de deur hangen: “Playstation mag gestolen worden op afspraak”.
Soms heb ik echt een hekel aan mensen.

Hieperdepiep….

Voor mij!!!

Officieel heel oud geworden.

Plaats hieronder uw felicitaties haha

Verbouwkunsten

Anderen bouwen een nieuw dak of metselen een schuur. Ik verplaats gewoon mijn spul.
Ik vond mijn huis te hokkerig (lees: vogelhokkerig.) Dus na wat verplaatst te hebben moet ik toch wel zeggen dat het er een stuk gezelliger uit ziet.

Alleen… Nu zit ik met een stel conga’s opgescheept waarvan ik geen idee heb waar ik die nou weer moet laten.
Misschien toch maar verkopen.

stront aan de knikker

Vanochtend vond ik het toch wel zielig worden, mijn zieke vogel in zijn klein kooitje. Aangezien mijn extra kooitje bezet is door Woody, en aangezien Woody nog niet bij de andere birdy-familie kan zitten en toen nog niet tam was, moest ik vanmiddag maar een nieuwe kopen. Nou zieke Roadie-vogel weer blij.

Toen ik vanmiddag naar huis reed en achteruit in parkeerde tegen het wc-hokje van de schilders aan, kwam er een auto mij tegemoet van Orde en Handhaving (stelletje debiele bedpissers die niet aan een echte baan kunnen komen, maar zich zeer belangrijk voelen) en seinde dat ik moest wachten. Was ik eindelijk is niet op de vlucht, word ik alsnog aangehouden. “Goedemiddag vrouwtje , u mist uw kentekenplaat.”
Overduidelijk een mongool dus. En hij wees naar de voorkant van mijn auto.
“Nee hoor, die mis ik niet meneertje
“Ik zie overduidelijk een lege ruimte”
Ja duh die zag ik ook toen ie zijn mond open deed.
Maar goed, na wat gepest te hebben (“Ja het is de aller eerste Smart-auto!”), heb ik hem maar verteld dat het geen auto is en kreeg ik de opmerking:
“Oh uhhh… Hij is net echt!”
Zielepiet.

Maar toen ik thuis kwam, was ik vergeten het grote hok goed te sluiten dus Groupie was weer eens uitgebroken en heeft de hele middag boven op de kooi van Woody zitten schijten ofzo. Gevolg is dus dat Woody onder de aangekoekte vogelkak zat (zal ook niet ff een stappie opzij doen he), en met geen mogelijk schoon te krijgen was. Dus ja, wat dan? Onder de douche ermee dan maar. Maar goed, Woody laat zich dus niet zomaar vangen. Dus ik heb nog eens een kwartier in me nakie achter een vogel aangerend nadat ik haar uit haar kooi probeerde te grijpen maar ze wegvloog.
Nou een heel gedoe, stond ik daar met een paniekerige vogel onder de douche, op een gegeven moment was ze zo nat (en schoon!) dat ze niks meer kon en dus gewoon maar bleef zitten. Na de douche beurt is ze zo mak als een lammetje en zelfs nog ze is opgedroogd kan ik haar gewoon nog oppakken. Vreemd beest. Zal wel weer tijdelijk zijn.

Dexter kan opeens kleine stukjes vliegen, alleen niet sturen (ik denk omdat ie zijn staart niet heeft) dus hij stoot steeds overal zijn koppie aan. Dus die vogel zal wel nog gekker worden.

Enerverende dag he? LOL.

vreetzak

Escape

Toen ik het deurtje van de kooi open deed, dacht woody vast: Krijg de tering maar.
In een oogwenk vloog dat beest uit haar kooi vandaan. Zou ik ook gedaan hebben als ik
al weken lang in een kooitje moet zitten. Dat beest vliegt echt als een debiel,
en of ik haar te pakken kon krijgen? Nee. In ieder geval niet met “kom maar op mijn vinger zitten”
Na een uur heb ik haar maar gewoon uit de lucht geplukt toen ze voorbij vloog. Vond ze niet leuk.
Maar hoe lief ben je dan al wilde vogel om dan niet eens te bijten. Hopelijk wordt ze ooit nog tam.

nieuwe gsm

Nu kan ik ook blogs schrijven met me nieuwe gsm. T is een leuk ding.

De postman die het pakketje kwam brengen, is een vrijgezel uit nijmegen. Hij zei dat ie heel betrouwbaar was met zijn pakketjes. En toen ik vroeg of ie met me wilde trouwen, sloeg die even stil maar daarna moest ik m van de grond rapen. Hij vond mij wel heel directt, maar vond het een leuk plan. Uiteindelijk heb ik maar weer afgehaakt, hij woont te ver weg.

Blaasontsteking 1548

Ja hoor, het zal eens niet zo zijn. Doorzettende blaasontsteking. Ik ben met ongans aan het drinken aan cranberry sap maar het helpt verdomd weinig, had wel verwacht dat het over zou gaan maar wordt er nu net wakker van. Altijd weer leuk dit soort rompslomp in het weekend. ik wil uitslapen, het is verdorie kwart voor 6 grrrr.

Zie je nou wel…

Was ik vandaag mijn gsm vergeten mee te nemen, mis ik allerlei oproepen en smsjes. Heb ik dat ding de hele dag in mijn hand gebeurt er niks.
Dus als ze me zoeken… Ben ik er gewoon niet. Ben altijd kwijt.

Net als ze me zoeken..

dan ben ik poepen. Of gewoon elders.

:P

Search
Links: