archief van mei, 2011

Gespot

Was ik 2 weken geleden bij de feestweek, moest er een foto gemaakt worden. Dus ik hou heel braaf mijn bakje patat buiten beeld, zegt de fotografe: “nee het bakje patat moet er ook op.” En ik dacht nog, dat mens maakt een geintje. Maar nee. Ze was bloed serieus. Dus hier staan we dan; vriendin, ik en het bakje patat. Alsof ik de godganse dag alleen maar zou eten :P

Tuinmania 2

Over een paar weken staat dit tuinsetje mijn tuin te bewonderen.
Of sta ik dit tuinsetje in mijn tuin te bewonderen, dat kan ook natuurlijk.
Langleve vakantiegeld!

Tuinmania

Ik heb een tuin. Niet zo’n tuin van kom we zetten er vier potten neer met wat meuk, want die vind je niet meer terug.
Om wat gezelligheid te creƫren probeer ik hoekjes (zeg maar gerust hoeken) te maken met wat leuks dus heb ik het een en ander aangeschaft bij het tuincentrum. Een godsvermogen voor mij, maar in mijn tuin een lachertje, ook in een hoekje.

Het begon met dit: Een berg onkruid van een meter hoog vol met slakken en andere smerige beestjes en kattenpoep. Nadat ik mijn broek in mijn sokken had gestopt, handschoenen van een meter lang over mijn mouwen had getrokken en een muts op (ja ik ben heel panisch) ben ik het onkruid + ongedierte + stront te lijf gegaan met een takkenschaar en een schep. Als een malle heb ik alles om staan te graven en te ploegen. Bloedheet natuurlijk. Maar ik ben eigenwijs en wat ik wil dat lukt mij op zekere hoogte meestal dan ook wel, en het resultaat is dan ook wel vrijwel onkruid vrij (mits ik het blijf onderhouden natuurlijk)
Langs de kant van het hek heb klimstruiken (die hopelijk dan ook ooit gaan groeien) en 2 koddige struikjes met bloemen gesodeflikkerd

Nou dat vond ik toch wel een beetje kaal…
Mijn tuin bestaat hoofdzakelijk uit gras en in het gras staan struiken die de vorige bewoner in het gras heeft geplant, zeer onpraktisch met het grasmaaien en vooral lelijk, want planten moeten in een tuin en niet in het gras! Een hele lelijke struik stond afschuwelijk in de weg en die heb ik dus met wat scheppen en bruut geweld uit het gras gerukt.

Daarna heb ik de hulstboom uit het gras getrokken, die ging iets minder makkelijk want a: hij prikt en b: de kluit was wel heel groot. Maar goed, ik ben de slapste niet dus het is gelukt. En die 2 planten heb ik daarna dus weer op een andere plek in mijn tuin gepleurd. Nu hopen dat het allemaal blijft leven.

Het staat er nog steeds een beetje armoedig bij, maar al doende zal er nog meer bij komen. Ik moet gewoon een keertje ‘s nachts wat planten bij andere mensen uit de tuin stelen.

Daarna heb ik nog 2 bakken en beplanting tegen de muur gekwakt en opeens zat mijn schijtbruine muur er toch wat knusser uit

Hm

The worst thing a guy can do is let a girl fall in love when he doesn’t intend to catch her fall.

HG killer Bende

Gisteren dacht ik: laat ik eens de schimmelplekken aanpakken in mijn badkamer. Mijn badkamer mist een raampje (want jaaahaa het luchtfiltersysteem is veulleee beterder. NOT). 100 keer bij de verhuurder al aangevraagd dat ze een raampje moeten plaatsen (want er gaat niets boven frisse lucht) maar iedere keer krijg ik een boekje toegestuurd met de mogelijke opties tot verbouwing wat mij een flinke duit zou gaan kosten. Maar dat gaat m dus niet worden want ik heb daar dus gewoonweg geen geld voor. Dus vandaar had ik HG schimmel en vocht- en weer-plekken verwijder troep gekocht. Geloof mij, het werkt als een tierelier. Het verwijderd niet alleen schimmel maar het had mij ook almost het loodje laten leggen. Wist ik veel dat je er ook een gasmasker bij nodig had. Nog een gelukkie dat ik niet pies tijdens het douchen, anders had ik me zelf helemaal vergiftigd met gemengde chemische gasdampen (ik pies namelijk alcohol).

Leuk detailtje staat op de fles in hele kleine lettertjes dat je vooral moet ventileren. Er valt bij mij niks te ventileren. Ja als ik mijn badkamer- en mijn slaapkamer-deur en daarna de slaapkamerdeur naar buiten toe openzet kan ik het allemaal wel laten “trekken” maar ik moet nou eenmaal ook slapen, en ik slaap nou liever niet in een meurdamp en ook niet met de buitendeuren open dus dacht ik; laat ik het WTW-systeem voor de verandering eens laten loeien op z’n hoogste stand. Boeiend dacht ik nog vlak voor ik weg werd gedragen: ik ben toch al half dood, en ik moest toch de halve nacht elders worden ondergebracht, maar de volgende ochtend rook mijn hele huis naar die teringzooi. En dan nog verbaasd zijn dat mijn vogels met grote ogen en open bek voor zicht uit zaten te staren: die waren gewoon stoned. Mijn konijn niet, die is immuun, die lijdt alleen maar aan een of ander schimmelendesnotziekte, en vroeg zich af waar toch zijn brokjes bleven. Nadat hij zich had verschranst aan zijn brokkkenbende had ik hem nog even in mijn armen genomen om een dikke knuffel te geven. Klinkt idioot, maar zodra ik van huis wegga vind ik dat zielig voor hem omdat ie ook maar in z’n eentje zit (ik voel hier al bijna een tweede konijn aankomen). Zodra ik hem oppak wordt mijn gezicht in overvloed afgelikt, ik ben nou eenmaal een heel lief baasje.
Gelukkig leef ik nog. Hele nacht met kotsneigingen gezeten door die HG Killer Bende (door gewoon adem te blijven halen blijf je schijnbaar ook leven) en heb ik de rest van de werkweek tijd om mijn badkamer gewoon old-skool schoon te maken met groene zeep en een schuursponsje.

Maar enfin, mijn badkamer is wel weer schimmelvrij momenteel.

Ajax Kampioen

Dankzij de overwinning hebben mijn broer en ik wat geknutseld

tring tring

Iemand vind het leuk om mij 6 keer per dag te bellen en dan 2 keer de telefoon over laten gaan om daarna gauw op te hangen. Haha, waar een mens zich mee bezig kan houden he? Ik neem de telefoon toch nooit op, omdat ik te lui ben om op te staan.

fuck de fiets.

Vandaag ben ik lui. Dus dan maar ff tanken. Aangezien ik niks normaal kan, heb ik alles inclusief mezelf besprenkeld met diesel. Mijn handen meuren als een malle en mijn kleding ruikt ook niet meer lente fris. Onderweg bedacht ik me in ene dat die geur me heel erg bekend voor kwam. En ineens wist ik het: Toby! Het ruikt hier naar Toby the walking talking robot!

Vroeger hadden wij een Toby en die stonk serieus uit z’n bek. Geloof dat het de bedoeling was dat ie of rook uit moest ademen of kwijlen (ik ben er nog steeds niet helemaal achter). Hij was van mijn broer, maar volgens mij vond ik hem leuker. En nu zit dit zinnetje in mijn hoofd: “Hello I’m Toby, the walking talking robot.”
Dit raak ik vandaag niet meer kwijt.

kickstart fail

Moet vandaag naar de dokter en had het geweldige idee om lekker op de scooter te gaan want dan kan ik overal tussen door. Maar de accu is leeg. Nog geprobeerd om het met de kickstart aan te krijgen maar na 240000 keer staan “kicken” doen mijn voeten pijn en mijn scooter wil alsnog niet pruttelen. Kutzooi. Naja dan maar op de fiets. Ga vanavond nog wel ff proberen of het lukt.

Moederdag

Speciaal voor mijn moeder een virtueel bos bloemen! Helemaal zelf ingekleurd!

Search
Links: