archief van december, 2011

Paus

Mijn vader kwam vandaag met het minder goede nieuws dat mijn Pausmobiel het waarschijnlijk niet zal redden. De onderdelen uit het jaar 1820 zijn gewoonweg amper te verkrijgen, en als ze er al zijn dan is het ook niet al te best meer.
Niks aan te doen, is het risico wat je loopt met het hebben van een oudje. Maar jammer is het wel. Ondanks dat ik heel hard werd uitgelachen, gezeur aan moest horen dat het een lelijk ding is, en opmerkingen kreeg als in “haal gewoon je ff rijbewijs” (ja, steek jij gewoon ff een vinger in je kont!) en ga zo maar door, was ik echt uiterst content met mijn beste aankoop van de eeuw. Natuurlijk wist ik ook wel dat ik er niet de eeuwigheid in kon rijden, en dat maakt ook niet uit, maar het zit er denk ik wel in dat ik uiteindelijk moet gaan sparen voor een paus 2.0. En toch is het ook wel weer van de jammerheid.

Uiteraard ben ik hoopvol bezig met het ritueel instralen van de trekking van de staatsloterij, wat mij nooit gelukt is. Helaas is Jomanda niet meer op TV, dan had ik mijn voor de TV ingestraalde glaasje water over mijn staatslot gegoten.

Game addicted

Ik houd van spelletjes spelen. Van een beetje springen met gooien met poppetjes in platform tot iemand aan flarden schieten in oorlog, ik vind het allemaal best leuk. Het heeft op mij een rustgevende uitwerking in mijn drukke hoofd, net als lezen en muziek maar dan anders. Gisteren zag ik op marktplaats een playsation 2 te koop staan met 19 spelletjes en 2 controllers. Ik dacht; laat ik lekker laag bieden, vinden ze vast niet leuk. Hoe het ook kwam, ze vonden het wel leuk!
Tja het was op loopafstand van mijn huis en ik dacht: johhhhh nemen die handel!
Dus ik wandelen (was toch verder dan ik dacht) kwam daar aan, wilde aan de deur afrekenen, was ik ook nog eens een aantal euro vergeten mee te nemen, oowww ik voelde me echt een dooie *bloos*. Ik trok mijn liefste hoofd en zei: “ohhh dat is raar ik heb het 3x nageteld! Ik loop wel ff terug naar huis!”
De man aan de deur begon te lachen: “ach meisje, die paar euro die vergeef ik je wel mijn jongens hebben net van mij een playstation 3 gekregen dan maakt het ook allemaal niet meer zo uit.”
(Dus ik ga hoopvol wachten tot die ps3 is verkocht gaat worden haha)
Meer dan de helft van de spellen vind ik niet leuk, maar die kunnen nog makkelijk verkocht worden op Ebay voor een aardig prijsje, heb ik alles er weer uit wat ik ervoor betaald heb haha).

Ook nog 3 spellen gekocht voor mijn WII. 1 spel was eigenlijk €50 euro want er zaten ook nog speciale poppetjes bij (ja die wilde ik ook hebben) maar €50 euro was wel een beetje duur hè. Maar ik heb de oplossing gevonden hoor. Laat het product uit je handen flikkeren, ga er heel onhandig op staan en zeg aan de kassa dat het zo in het schap hing en de laatste was (en ja serieus, dit alles ging per ongeluk!!). Ging gewoon €30 euro van af, handig. Hoe dan?? :-)

Het kerstgeschenk van oma is vandaag leuk besteed. Wat een leukigheid!

Dat is nog eens weinig

Sja… ik heb werkelijk geen moer te vertellen. Vandaag geen nieuwe berichten :-)
Wat wel leuk is, op mijn werk hebben we een kerstmarkt gehouden voor War Child en hebben we dik 500 euro voor opgehaald.
Volgend jaar wil ik ook best wel het goede doel zijn hoor ;-)

Verder heeft mijn pausmobiel het lootje gelegd, maar hopelijk kan het kreng nog gemaakt worden.
Ik vertoef mij dus op de scooter en uit zeer betrouwbare bronnen kan ik melden dat dat best koud is, nu al,
en dat het er vast niet warmer op gaat worden.

Ondertussen staat de kerstboom al, en is het een beetje apenkooien omdat het hier al zo vol staat met vogelkooien en meubels ;-)

Dat was ut

45 km race monster

Nee, ik weet dat ik voor lul rijd (volgens anderen). Ja, het kan me geen ene moer schelen.
Ik kom iedere dag wel een andere brommobiel tegen als ik naar mijn werk rijd,
altijd ben ik jong en is de tegenstander hoog bejaard. Waarom? Geen idee.
Misschien als je jong bent is het cool om een rijbewijs te hebben,
but I don’t give a shit anymore!
Maar wat ik wel heeeel graag zou willen is een modernere (mijne komt uit 1820 ofzo)

En ik heb me toch een mooie gezien, kost maar 9000 euro.
Doneer het mij! Doneer het mij! (of leen het me, ik betaal het in precies 15 jaar of minder terug)
Je zou me zo gelukkig maken :-D want deze rijdt als een echte auto (lees: zonder lawaai alsof er een helikopter neerstort en normaal over een hobbel kan rijden zonder dat je maag uit je oor komt)
Ik vind m: prachtig.

Dit is het model waar ik momenteel in rijd, de hond van mijn ouders hoort mij al aankomen terwijl ik niet eens het dorp uit ben (ik heb mijn punt dan nu wel gemaakt he)

Simon

Vandaag op mijn werk sinterklaas gevierd. Leuk, voor de kinderen dan. Maar wat wel leuk was, was een spel die we gekocht hadden, ik ben er verkocht aan haha: “Simon Flash”.
Ik had vroeger toen ik klein was ook een “Simon”, de oldskool versie dan.

Maar die heeft geen lang leven gehad, omdat als er een bepaald vriendinnetje langs kwam daarna “opeens” mijn speelgoed stuk was.
Maar de nieuwste Simon is hip.

Daar moet je blokjes verschuiven, codes kraken en ga zo maar door. Jammerlijk is alleen dat je niet een high score kan maken en zodat je jezelf kan verbeteren, maar vermakelijk is/zijn het/de spelletje(s) zeker wel.

Tattoo

Wat betreft piercings ben ik niet zo moeilijk. Ik zou ze overal wel willen hebben, al doe ik dat ff niet. Tattoo’s is een iets moeilijker onderwerp. Er werd mij altijd verteld dat tattoo’s “zielig” worden als je oud bent. Na een hele diepe nadenk sessie denk ik nu: What te fuck?
Een tattoo is toch iets wat je zet in je glory of your life? Het moment dat je voor jezelf denkt: dit is HET!
Je hebt natuurlijk altijd sukkels die er spijt van krijgen, maar je hebt ook sukkels met hersens. Je neemt een tattoo voor je leven, en dit is HET leven! Je lijdt er (hopelijk) maar 1. Een simpel leven waarvan je eigenlijk zou denken: doe ik het omdat ik het leuk vind, of doe ik het omdat het verstandig is.|
Leuke dingen doen vind ik het fijnst! Dus, ik wil een tattoo, want dat vind ik leuke dingen in mijn leven. Maar eerst nog ff nadenken haha

found

Sommige vind ik mooi, sommige vind ik schijt lelijk. Een bloeiende paardenbloem is het eerste bloemetje wat ik me herinner en mijn vogeltjes is waar ik blij van word.
Mooie tattoo gevonden.

Deze vind ik nou mooi, er is alleen 1 ding heel jammer:
iemand anders loopt er al mee rond. Maar toch…

Search
Links: