archief van januari, 2012

Caroline Says

It’s so cold in Alaska…

Marco!!

Waarom zijn al je blogjes pleite dan?

ongelooflijk

Vandaag woon ik 3 jaar in mijn kasteeltje. Stom, maar het lijkt veel langer. Niet alsof ik hier geboren ben, maar het voelt wel als mijn enige echte thuis. Ik kan mij elders waar ik vaker kom ook wel thuis voelen, maar het lijkt alsof ik hier langer woon. Sinds ik de vogeltjes-zooi heb helemaal, zodra ik het tuinpad op loop beginnen ze al te schreeuwen en de fluiten. Een normaal mens zou daar niet tegen kunnen tegen het lawaai, maar ik vind het reuze gezellig (behalve als ik hoofdpijn heb dan).
En aan de andere kant, soms heb ik het gevoel alsof ik hier net nieuw ben want ik heb nog steeds vele nieuwe idee├źn die ik wil in mijn huis, niet dat het er altijd van komt maar ik heb nog steeds “nieuw-huisje-inspiratie” maar dit kost altijd geld, en dat heb ik niet.

Verder wil ik mij excuseren voor het weinige schrijven wat ik de laatste tijd (jaar) doe, ik heb vaak het energie of de inspiratie er niet voor. Ik zie in de logs dat ik een vaste aantal bezoekers heb die telkens weer terug komen (sommige misschien verwachting vol, sommige uit standaard surfen) maar ik ga proberen om er toch weer iets vaker op te zetten dan dat ik nu doe. Ik ben alleen nog een beetje aan het “zoeken” wat ik precies wil met mijn weblog.

Maar verders gaat alles goed, 24 februari word ik tante van een meisje, ben ik dit jaar eindelijk ook eens echt jarig (ha ik het vieren? Nee.) en doe nog steeds het zelfde werk. Eigenlijk veranderd er dus niks, en heb ik verdomd weinig te melden. Ik ben geloof ik vaker te vinden op facebook (u mag op mij abonneren) dan op mijn eigen site waar ik ook nog eens voor moet betalen haha. Maar goed! Het belangrijkste (voor mezelf dan) ik leef nog, en das al heel wat.

Op Een Goed Jaar


Search
Links: