Gast Log: “Mister X”

De dag dat ik met een meisje voor het eerst een date had…

Al enige tijd was ik smoor verliefd op een leuke meid van het werk.
Ik ben nog nooit eerder samen met een meid samen in zee gegaan dus hou moet ik dit nou
aanpakken? Het heeft me wel vier maanden gekost voordat ik het aan durfde.

Het was de grote dag, de dag dat ik mijn grote liefde uit zal vragen.
Het was een mooie zomerse avond.
Ik was thuis en zat aan haar te denken. Ik vond dat het nu toch maar is tijd werd om is op haar af te stappen. Na even wat getwijfeld te hebben trok ik mijn schoenen aan en liep ik naar het werk. Onderweg was ik zo ontzettend zenuwachtig.
Ik zei de heletijd tegen mezelf dat ik gewoon kalm moest blijven en dat lukte.
Ik stond op mijn gemak bij de ingang en ik stapte naar binnen.
Vervolgens ging ik naar haar opzoek want ik wist dat ze die avond zou werken.
Ja hoor! Daar staat ze dan. Van mijn kalmte bleef niks meer over en ik werd weer helemaal zenuwachtig. Ik stapte naar haar toe en keek haar aan. Zou je misschien vannavond na het werk met mij uit willen gaan? vroeg ik. Ze keek me aan en zei ‘ik kan vannavond niet want ik wordt opgehaald en dat ik niet meer afzeggen’.

Een enorme teleurstelling ging door me heen MAAR… ze was nog niet
klaar… ‘misschien kunnen we zaterdag wat afspreken?’.
Ik wist niet hoe snel ik het woord ja uit mijn mond moest krijgen.
En zo was het gebeurd. Een date voor aanstaande was geregeld en mijn dag kon niet meer stuk. Die zaterdag ben ik samen met haar naar een restaurant gegaan en hebben we daar lekker gekletst samen met wat drinken erbij.
Aan het eind van onze date hadden we allebij zin om vaker af te spreken en zo volgde er meer afspraakjes wat tevens tot een relatie heeft geleid.
Nu 5 maanden later ben ik nog steeds zeer gelukkig samen met haar.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »