Kijk!

Het is 3 uur ‘s nachts, en ik dacht; ik ga eens wat pielen met windows movie maker.
Maar ja! Wat wilde ik gaan maken? … Nou! Dan maar iets met Grey’s Anatomy, want het duurt mij te lang voordat het weer op tv komt.

Dus heb ik een muziek/video-clipje gemaakt over een stukje Denny en Izzie en groter stukje over Derek en Meredith.
Tja triest… Maar je bent addicted of je bent het niet he.

Ik heb van allerlei (wat oudere) afleveringen allemaal stukjes door elkaar gehusseld en weer aan elkaar geplakt, en om eerlijk te zijn was het echt een hell of a job, meer werk dan ik aanvankelijk dacht, en ook nog dat muziek er bij. Vooral ergens halverwege het einde heb ik allemaal korte stukjes van Derek z’n flashbacks raakte ik helemaal van in de war, en heb wat af zitten vloeken er op. Sommige beelden zijn niet helemaal optimaal want mijn converteerder had af en toe een beetje last van haperingen, en de beelden zijn ook nog afkomstig van verschillende televisisations die om 1 of andere vage reden weer een ander beeldformaat gebruiken.

Ach oordeel zelf maar hahah:

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »