voor flurrie enzo

soms moet het ff:


(half offtopic: Overigens was het voor ieder al bekend dat ik een hekel aan mannen heb. (nou ja, ik kijk er natuurlijk wel graag naar hoor, als ze het aanzien waard zijn dan) maar ik wil nou ook weer niet overkomen als een feministische frigide trut, dat valt namelijk best mee want ik maak steeds weer de zelfde “fout”. Dus eigenlijk zou ik me zelf daar de schuld van kunnen geven, maar aan de andere kant: ik ben het gevolg van de oorzaak, dus inprincipe komt het er gewoon op neer dat het gewoon aan de man ligt. Enfin, een gebed zonder einde dus.)
Maar back to business:

Ik las het net en ik denk aan je hoor, want leuk is het niet!
We moeten van de week weer ff spare-ribs eten.

En we moeten toch ook nog steeds concert bezoeken he. (Gaan we doen na je “amputatie” oke?).

2 reacties over “voor flurrie enzo”

 • Fleurke zegt:

  haha Komt goed… Van de week spare-ribs is een goed plan. Ben toch al een hele week aan de schijterij… Een dag kan er nog wel bij ;)

  Tja… tis stil zo ineens, maar kheb er redelijk vrede mee…

  Tjah… nee, geef maar even een gil als jekunt van de week…

  Kus

 • Pantani zegt:

  Haal het maar niet in je hoofd om een steen naar mij te gooien . [-xAls ik die vang komt die 3 keer zo hard terug. :d Hoe was je weekend lieverd?

  Kus Pantani

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »