tja!

Ik heb Tamara eigenlijk toegezegd om mijn voorderingenboekjes te zoeken zij begon over mijn aantekingen; meer aantekingen dan cijfers. En dat zo op zich nog best wel eens kunnen kloppen, maar hoe verbazend: Ik kan die verdomde boekjes niet vinden. Ik zal van de week nog een keer kijken, want ik ben nieuwsgierig wat voor onzinnigheid er nou eigenlijk nog in staat. (Ik weet wel dat er nog een extra bladzijde in gemaakt is bij de aantekingen en nog een extra ‘te laat’ briefje. (ik werd altijd de klas uit gestuurd, en ik kwam altijd en overal eeuwig te laat). Maar dat voor later, ik had wel een paar andere dingen gevonden, dingen die ik niet zocht haha (dit ga je echt niet leuk vinden Tamara).

Mijn diploma, kom er net achter dat ik maar in 2 vakken centraal examen heb gedaan.

2 foto’s van examenstukken

examen
examen 1
Het gaat dus eigenlijk om dat bloemstukje wat er staat. De rest moest je er zelf bij verzinnen. Nou is mijn creatieve brein pas gaan werken toen ik op mijn volgende school verplicht creatief moest zijn, maar wonder boven wonder had ik hier zelfs nog een voldoende voor gehaald.
Etaleren was dus echt niet mijn ding haha.

En nog wat… kijk zo zagen wij er 10 jaar geleden uit hahahaha.
Toen jij mij nog een kutwijf vond en ik jou een trutje.
haha

3 reacties over “tja!”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »