You make me smile award

Nou ik ben verblijd met het ‘you make me smile award’ door Paula. Ik citeer Paula:
“…een persoon waar ik altijd om kan lachen en geweldig leuk en ook mooi kan schrijven dat is Lindsay…” Altijd leuk om te horen natuurlijk.

Kijk, en nu is het de bedoeling dat ik andere mensen blij ga maken met dit award. 10 om precies te zijn. Maar om eerlijk te zijn, met alle respect, ik lees niet zo veel of vaak blogs. Geen 10 in ieder geval.
Die van Paula lees ik regelmatig, ik was ook heel erg teleurgesteld toen ze er opeens mee gekapt was en wilde bijna al het contact verbreken, maar gelukkig heeft ze een herstart gemaakt.
De blog van Tamara check ik ook regelmatig, maar over Tamara kan ik zelf al bijna een boek schrijven.
Zinned’s leven volg ik ook wel via zijn blog, maar om Zinned kan ik meestal niet lachen haha (hé nu wel), maar hij is wel aardig.
jack z’n blog lees ik ook wel (of nou ja daar haal ik alle schrijffouten uit als ik tijd en zin heb).

Kortom ik gooi (heel flauw) het roer om: Iedereen die zich aangesproken voelt en denkt: “hé ik maak andere mensen aan het lachen!” Neem de Award! Hang het boven je bed. Voor de mensen die denken: “Ik ben niet zo leuk als Lindsay, ik maak nooit iemand aan het lachen”. Doe eens gek! Het is zo simpel om iemand aan het lachen te krijgen; Glimlach maar eens naar iemand die aan je voorbij loopt, als die persoon naar je kijkt zal deze 9 van de 10 keer terug lachen. Doet ie het niet? Dan verdiend ie deze award ook niet en mag je gerust SUKKEL naar die persoon roepen! Dat was mijn boodschap.

3 reacties over “You make me smile award”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »