Kinderen spreken de waarheid… (als het hun uitkomt)

Gisteren was ik boos. Ow nee ik was erg teleurgesteld, want linz is nooit boos want dat werkt niet.
Waarom? Nou… Er waren 2 kinderen die voor de lol contstant hun hersens bij elkaar insloegen. Opzich niet zo’n ramp, ik zat een beetje te wachten tot ze elkaar bewustenloos gingen slaan maar ze maakten daar in tegen alleen maar meer lawaai.
Aangezien het tegenwoordig hip is om een leuk binnenkomst plaatje te creeëren als de ouders hun kids komen ophalen (leuke spelletjes enzo doen), was dit tafereel dus toch wel een beetje uit de toon.

Dus ik waarschuwen… En waarschuwen… En stem verheffen… En toen werd ik het zat. Ik greep de etters bij hun armen en zette er 1 op een bank en de ander op een stoel in een ander lokaal. Met de boodschap: “Gaan jullie nu maar even rustig worden!”

Nou vader van kind-op-de-stoel kwam binnen en we gingen het gozertje even halen. Kind weg.
Bleek later onder de tafel verstopt te zitten; “nee hoor ik zat niet verstopt! Ik lag gewoon onder de tafel,” riep ie. Nou ik pedagosich toespreken etc. zeggen dat ik heeeel erg teleurgesteld was, dat werkt want dat vinden sommige kinderen héél erg. Hij zou het noooit meer doen, zei hij met tranen zin zijn ogen. (niet waar natuurlijk, maar ach t is een kind he)

Nou nu het andere kind nog. Die lag uitgestrekt op de bank. Ik zei dat ie moest zitten en liggen maar in zijn bed moest doen. “Ja hallo! Ik moest me toch ontspannen!” (kinderen zijn gewoon te grappig) ik probeerde mijn hoofd in boze plooi te houden, want me normaal wel lukt maar hij zag gewoon dat ik er om moest lachen: “Je ogen lachen”. (Meestal hoor ik dat ik scheel ben!) Enfin, toegesproken moest er toch. Hij begreep het. En zou het nooit meer doen. (same story haha)

Ondertussen was zijn vader ook aan komen waaien en ‘t jong werd meegenomen door zijn paps. Het jongetje zwaaide door het raam toen ie buiten voorbij liep en riep: “En toch moest je lachen!”

En dat was helemaal waar.

1 reactie over “Kinderen spreken de waarheid… (als het hun uitkomt)”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »