wtf.

Iemand ooit gehoord van Nieuw-Vennep? Nou da’s de fietsenstalling van Hoofddorp. Daar wil ik eigenlijk gaan schaatsen met mijn groep kindjes.

Feit is dus dat Nieuw-Vennep ongeveer aan Hoofddorp vast zit. Nog een groter feit is, is dat je met de bus niet rechtstreeks van Hoofddorp naar Nieuw-Vennep kan. Volgens 9292ov.nl dan. Ja het kan wel, via Noordwijk dan. Maar ja, ik ga ook niet over de afsluitdijk fietsen als ik naar mijn werk moet.

De beste reismogelijkheid volgens 9292ov is o.a. met de trein, maar dan zit je eerst een half uur in de bus (ja gewoon nog in Hoofddorp, om het NS station te bereiken), dan 5 minuten met de trein die een aansluiting heeft als een lul met vingers om naar Nieuw-Vennep te reizen en dan nog 10 minuten met de bus (ja of 20 minuten lopen, ben gekke Henkie niet). Kortom meer dan 3 kwartier reizen voor een dorp dat fucking net aan 7 km verderop legt!
Dus ja, ik kan mij daar behoorlijk aan irriteren.

7 reacties over “wtf.”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »