binnenkort..

ben ik in het bezig bezit van dit ding:

ja ja het werd weer errug tijd voor een nieuw mobieltje.
Het moest er natuurlijk wel 1 zijn met camera, mp3 speler en radio.
(Bellen doe ik namelijk toch nooit.)
Eigenlijk kan de gsm die ik nu heb ook wel… maar dat terzijde.

:P

10 reacties over “binnenkort..”

 • dolf zegt:

  zal wel een bezig dagje worden

 • dolf zegt:

  Oooooooooooo bedoelde je IN BEZIT

 • lindsay zegt:

  je weet toch dat ik scheel ben!!! ik zie die knopjes gewoon niet zo goed :P

 • Zinned zegt:

  Koop toch gewoon een Nokia!

 • Lindsay zegt:

  NOKIA SUCKS!! Oke das niet waar, ik heb n keer een nokia gehad en daar was ik heel tevrede mee, totdat ik hem op een feestje kwijt raakte en dat ding verpulvert werd in de menigte. Sindsdien ben ik van de SE en die doen het goedddd. :D

 • lesley zegt:

  SE stopt er ook mee als je hem in de menigte kwijt raakt en hij verpulverd word. Ben van mening dat nokia steviger is, en ik die bijna alles uit zijn klauwen laat vallen kan dat weten. Goeie Finse dingetjes die Nokia’s. Maar ieder zijn merk toch.

  Mooi dingetje dat wel en hij kan nog bellen ook het is een wonder. (denk bij dit zinnetje het amerikaanse Tell Sell gezwets stemmetje)

  Veel plezier ermee when you get it.

  x Les

 • Lindsay zegt:

  Ik ben er van overtuigt dat mij SE (die ik nu heb dan haha) echt shitty stevig is, weet je hoe onwijs lomp ik ben? haha. Ik zat eigenlijk ook wel te twijvelen met een nokia 6300 want dat vind ik dan wel weer een leuk ding.

  It’s aaaaaaameeeeejsing!

  xx

 • Karel ( wie anders :P) zegt:

  en welke is dit? ik heb de SE k800i
  als je nokia bent gewend dan is het wel lastig met je toetsenbord blokkering. dat is net omgedraaid bij SE. En de spatie zit dan niet onder de 0 maar onder het #.

  FF wennen, maar inderdaad wel een mooi toestel.
  groetz en een goed 2008.

 • Lindsay zegt:

  Karel, dit is de k810i

  jij ook een goed 2008 x

 • Zinned zegt:

  NokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokiaNokia!!!!

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »