De kerst is al lang en breed voorbij…

….Dus weg met de fantastische kerst layout. Nu in de plaats dus dit wat je nu ziet.
(uiteraard kon de fles drank niet ontbreken).
;-)

Nee ik ga geen terugblikken houden, je leest zelf maar lekker terug wat ik het afgelopen jaar heb uitgespookt…En zoek daar dan meteen maar de hoogtepunt(en) in uit. (Ja ja, je moet een beetje interactief blijven he).

Iemand nog goede voornemens?

Ik neem al een aantal jaar de zelfde, en ik moet zeggen… Het gaat aardig goed.
Anyway, ik heb me zelf beloofd om nooit meer goede voornemens te nemen en lieve mensen, het werkt. (ik neem liever wat anders).

Ik heb altijd de neiging om mensen uit te lachen met hun goede-voornemen-bullshit. Bijvoorbeeld van die mensen die voornemen om meer te bewegen… Resultaat: aan het begin van het jaar lopen er overal Nordic Walkers in de weg… Een halve maand later blijven alleen nog de die-hard-randdebielen over die je ‘normaal’ toch al bijna plat rijdt (of in iedergeval zou willen plat rijden, ik wel dan).

Of mensen die stoppen met roken in het nieuwe jaar. Om vervolgens 2 dagen later suïcidaal naar de 1e de beste tabaksverkooppunt te rennen omdat het-echt-niet-vol-te-houden-is.
Don’t blame me, ik waarschuw alleen maar.

Zijn er nog meer van die dooddoeners? Ja afvallen. Voor mij misschien geen slecht idee, maar ik ben het hele jaar al op dieet (die-eet veel). En als ik al op de afval-toer ga, doe ik het stiekem. Maar Sonja Bakker zal vast nog meer binnenlopen in januari. ‘Helaas’… Niet door mij.

Vanaf januari ga ik trouwens ook nog rijker worden dan dat ik al was, ik ga 31 uur in de week werken (ja mensen ik ben de luiheid zelf, er komt gewoon een dagje bij en ik slaap nog iedere dag tot 10 uur uit… Beetje jammer dat ik in de schoolvakanties wel weer zo vroeg moet beginnen).

Maar wat ik wél wil in 2008 is een eigen woning, een vila. (Oké, iets kleiner mag ook wel.), misschien dat ik het weer ga proberen met rijles (ik zeg MISSCHIEN) en ik wil trouwen met Elders natuurlijk (maar ja dat zal vast niet lukken, want hij wil mij niet). En we hebben nog wel zo’n mooi concept bedacht: Married Alone Together… en dan gaan MATten, snappie?

Ach… Ik wens ieder alvast een goed jaar toe. En bedankt voor het lezen van mijn niets zeggende weblog. Trouwe fans
;-)

A long december and theres reason to believe
maybe this year will be better than the last

2 reacties over “De kerst is al lang en breed voorbij…”

 • Zinned zegt:

  Haha Het beste voornemen voor het jaar (en al jaren mijn goede voornemen) is geen goed voornemen te hebben. Je komt ze inderdaad toch niet na…

  Zuipse morgen

 • Ik heb ook geen goede voornemens nooit gehad ook om alle redenen die je noemt!

  misschien is het VDH dieet wat voor jou .. mij heeft het wel geholpen ne het kost niets het leverd zelfs geld op!

  Ik wens je een heel gezellige jaarwisseling en het wordt jou jaar!

  Liefs Paula

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »