lampen en stoeltjes maken?

Zeg Tamara, dan moet je toch wel ff mijn geheugen opfrissen hoor. Welke lampen en stoeltjes die we op de middelbare moesten maken bedoel je nou?

Toch niet dat dat lelijke ding van hout met een kapje van ijzer dat aan elkaar gesoldeert moest worden? dat ding kwam ik pas geleden nog tegen, wat een walgelijk geval. Hij’s weg ook.

Er was ook nog iets met een vogelhuisje, het zal me niks verbazen dat het bij mij ook een ‘incident’ is geworden uiteindelijk. Ik weet het niet meer zo goed.

Ik weet nog wel dat ik een keer een brok hout naar Geurts heb gegooid! (en raak ook).
Had toen wel een beetje straf geloof ik… (en ik moet kinderen van een ander opvoeden, ken je je er een voorstelling van maken?)

1 reactie over “lampen en stoeltjes maken?”

  • Tamara zegt:

    Haha ja dat rare stomme lampje die mijn papa niet aan drufde te doen omdat hij bang was dat het ging ontploffen… Die ze naar jaren toch maar hebben weggedaan. Lieve ouders heb ik toch:d

    En wbt dat vogelhuisje, daar heb ik heel veel vogels heel gelukkig meegemaakt hoor, had er elk jaar een vogeltje of weet niet hoeveel inzitten. hmmm tsja moest je vandaar een nieuwe bevoegdheid van gedrag halen omdat ze aan het tijfelen waren over je gedrag:-? Haha grapje tot ziens\:d/;)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »