Hallo ben ik weer!

Zo tijd geleden voor een serieus verhaal van mijn kant. En zal ik eens wat vertellen? Er is niks serieus te melden
;-)

Nee ff serieus. Ow nee dat ken ik niet. Nee goed.. ik ben gisteren en vandaag naar mijn ouwe stage geweest op de Bikube. Mijn stage begeleidster van toen der tijd heeft tegenwoordig een hele leuke toyboy en daar wil ik natuurlijk alle ins and outs van weten he haha. Dus ben ik maar eens ff gaan socializen. Ondertussen weet iedereen daar dat ik langs ben geweest want mijn ex-stagebegeleidster gilde de hele boel bij elkaar toen ik haar toyboy wilde krabbelen op Hyves als zijnde haar dochter. Toyboy en zij hebben elkaar overigens nog nooit in RL gezien, dus zodra dat punt zich bereikt heeft moet ik er weer een keertje langs.

Vandaag was ik dus lekker vrij, vond het wel weer tijd worden voor een lang weekend. Beetje jammer alleen dan ik maandag en dinsdag nog ziek was, heb dus maar precies 1 dag gewerkt.

3 reacties over “Hallo ben ik weer!”

 • Tamara zegt:

  Ja Linz, zo ken ik je weer:d:d Nus ons plannetje nog en alles is weer voor elkaar!!
  Ik ga maandag naar de bikube en er vanaf 4-2 stage lopen op maandag en dinsdag bij Nelly. moet ik nog iemand in het speciaal… de groeten van je doen;) -xx-

 • Wendy¬© zegt:

  Is inderdaad je goed recht, zo te lezen!!! Grr… mannen!!!!

 • Lindsay zegt:

  Tamara zei:

  Ja Linz, zo ken ik je weer:d:d Nus ons plannetje nog en alles is weer voor elkaar!!
  Ik ga maandag naar de bikube en er vanaf 4-2 stage lopen op maandag en dinsdag bij Nelly. moet ik nog iemand in het speciaal… de groeten van je doen;) -xx-

  JA Je MOET karin de groeten doen. Zeg maar tegen haar: ik moest je de groeten doen van je pleegdochter.

  En verder niks zeggen haha, kijken hoe ze reageert.

  Wendy© zei:

  Is inderdaad je goed recht, zo te lezen!!! Grr… mannen!!!!

  U begrijpt mijn boosheid ;-)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »