Groen Haar

Deze week was het de Nationale week van het Groene Haar (zelf bedacht, mooi he?) Ik zal even uitleggen waarom (als je al misselijk bent, zou ik niet verder lezen).

Goed, van de week was ik fruit aan het klaar maken voor de kids. Ondertussen propte ik een cherry tomaatje in mijn mond (ik dacht; laat ik ook eens gezond doen). Na nog wat peren geschild te hebben, en nog een cherry tomaatje in mijn mond te hebben, gooi ik het bakje cherry tomaten leeg. En wat vind ik tot mijn grootste verbazing? Een tomaatje met HAAR. GROEN HAAR! Vies organisme dat waarschijnlijk ook al bezig was uit te breiden naar het tomaatje die ik net had gegeten en OOK naar het tomaatje die ik op dat moment nog in mijn mond had… Ik kan u mede delen dat dat betreffende tomaatje ook snel de zelfde weg terug nam als dat het er in gekomen was. Bah.

Een paar dagen later zaten de kids aan tafel hun tussendoortje te nuttigen. Een meisje pakte de smeerkaas, deed het dekseltje open (voel je ‘m al aankomen?), keek verbaasd, en brulde: ‘Iehhh er groeit haar op de smeerkaas!’ Tevens heeft een van de andere kinderen meteen een nieuw product slogan bedacht: “Nieuw! Schimmelkaas in Smeervorm van Smerigkuipje!”

En wat ik net had. Ik had honger (niet echt een bijzonder verschijnsel voor mij, ik heb altijd honger). Gisteravond had ik al te horen gekregen waar het brood lag, dus dat had ik snel gevonden. En ik had trek in kaas. Dus ik trek de verpakking van plakjeskaas open en wat tref ik aan? Kaas met groen haar!

Nou ben ik na mijn ervaring met groen haar niet meer 1 van de moeilijkste, ik heb namelijk niks over gehouden van het tomaat-incident, dus ik dacht; ff kijken hoe de conditie tussen de plakjes zich verkeerd. Nou ik kan u zeggen, dat zag er niet al te best uit.

Dus vandaar de Nationale week van het Groene Haar.

1 reactie over “Groen Haar”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »