Te kleine kast

Ja het is echt zo… Als ik wil kan ik ieder kwartier de hele week lang een ander truitje aantrekken, oke da’s een klein beetje overdreven… Maar ik heb er wel (te) veel, want mijn kast is te klein. (En nog loop ik zo vaak in het zelfde rond. Waarom? Omdat sommige dingen gewoon lekker zitten haha) Maar goed… Het loopt nu echt de spuigaten uit.

Dus wat heb ik gedaan van ‘t weekend? Geshopt natuurlijk. Nog meer truitjes, 2 nieuwe broeken en een nieuw jasje. En nu is mijn kast echt echt echt veel te klein. Nou zou ik natuurlijk een nieuwe kast kunnen kopen (ik heb het overwogen) maar aan de andere kant… 50% draag ik toch niet meer, dus dacht ik… ik ga mijn kleding verkopen hahah. Ik ben nu mijn foto’s aan het uploaden en ga ik proberen mijn halve kleding collectie (sommige dingen heb ik zelfs nog nooit aangehad, hoe erg) te verkopen. Ik vraag me af of er echt een gek bestaat die mijn kleding wil kopen, maar goed je weet maar nooit. Misschien verdien ik het geld er wel mee terug met wat ik van het weekend heb uitgeven (onmogelijk).

Maaaaar! Ik ben weer helemaal hip (uche) hoor. Van doodshoofdjes tot garfield en van punk tot retro, en zelfs nog in kleur ook! Ik zwart een kleur vind, heeft nu zelfs iets roze-achtigs gekocht, brr. Dus!

Daag! piep piep!

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »