Schaatsen

Vandaag weer geschaatst, met de 18 kids. Bijna 17 dan want we waren er 1 vergeten mee te nemen.
Ergens halverwegen richting de bushalte kwamen we er dus achter dat er 1 niet bij was. Na wat navraag zei 1 van de kinderen dat ie nog op de wc zat. De oen. Ik had pas 6 keer verteld dat we weg gingen. Collega is weer terug gegaan om hem op te halen en die heeft een bus later genomen naar de ijsbaan. Allemaal goed gekomen dus.

Nou na een uur reizen eindelijk daar aangekomen en lekker geschaatst en zo (wat moet je anders op een ijsbaan) ondertussen werd er nog ff een foto van mij gemaakt. En dat zal je net zien he, er zijn altijd weer fans die met mij op de foto willen. Ben ik ff ergens lekker rustig waar ik verwacht niet lastig gevallen te worden, zit mvr. Irene Moors heel onopvallend te zijn op de achtergrond. Ze vroeg nog om mijn handtekening, maar ja als er 1 begint wil iedereen… En daar zat ik nou net ff niet op te wachten.

Ice

Zie hier, de smiecht:

moors

1 reactie over “Schaatsen”

  • irene zegt:

    Sorry. Ik weet hoe het voelt om bekeken te worden. Ik had toch graag een handtekening gehad van je, misschien kunnen we ruilen?:d

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »