in elkaar geslagen…

Ik stond vandaag met mijn collega voor de deur een sigaretje te roken, we zagen een auto in loeiende vaart voorbij rijden en ineens keerde hij zich om en reed tegen het verkeer in weer terug en stopte voor onze neus, hij deed zijn raampje open en sprak ons aan met heel glad: “hey dames”.
Ik vroeg of hij iets zocht of wilde vragen, maar nee hij wilde een gesprekje aanknopen, en daar zat ik niet echt op te wachten. Toen ik wat beter naar die man keek zag ik dat ie onder invloed was, dus ik voelde me er al helemaal niet prettig meer bij. Ik zei dus tegen hem dat ik eigenlijk geen tijd had en dat ik weer aan het werk moest dus ik draaide me om en mijn collega en ik gingen weer naar binnen.

Ineens springt die man zijn auto uit en wij spoedden ons naar binnen. De tussendeur zit bij ons op slot en kan alleen open als er op de knop wordt gedrukt van binnenuit. Wij waren echt geschrokken en gingen achter een kast staan in de hoop dat hij weg zou gaan. Maar toen liep een van de kinderen (ik werk op een naschoolse opvang) naar de deur, wij riepen in paniek nog dat ze NIET moest drukken, maar dat kind deed het toch… Helaas…

Daarna is het allemaal heel snel gegaan. De man rende op mij af en kneep mijn keel dicht en duwde me tegen de muur aan, en hij schreeuwde tegen me (volgens mijn collega’s zei hij tegen mij dat ik een bitch was en dat ik niet normaal tegen hem deed, ik weet niet meer wat hij zei. Ik dacht alleen maar: ik moet hier weg en een pistool kopen). Door het geschreeuw kwamen mijn collega’s aangerend (gelukkig waren de kinderen buiten aan het spelen) en probeerden die man van mij af te trekken. Die man was een en al spierbonk dus er was geen beweging in die man te krijgen. Gelukkig kreeg ik zijn hand los maar toen sloeg die lul mij een aantal keer hard tegen mijn hoofd. Ik heb nu ook nog een buld op mijn achterhoofd omdat hij mij zo hard sloeg dat ik mijn hoofd stootte tegen de deurpost, en hoofdpijn (weet niet of het door die slag komt, of door de spanning maar enfin). Ik zag kans om weg te rennen verder het gebouw in en werd opgevangen door andere collega’s van de kinderopvang die het op een afstandje zagen gebeuren. Uiteindelijk kregen mijn collega’s van de naschoolse die man de deur uit en is hij er ook weer heel snel in zijn auto er vandoor gegaan.

Wat een mongool zeg. Ik ken die hele gast dus niet he. Ik hoop m ook niet meer tegen te komen.

8 reacties over “in elkaar geslagen…”

 • Wendy© zegt:

  Politie gebeld?

 • lindsay zegt:

  ja 112

 • Femke zegt:

  Ik was vanmiddag vlakbij aan het invallen en ging in m’n pauze even bij mijn mams op bezoek. Zag inderdaad een politieauto voor de deur staan, dus ik zat al te grappen dat je kinderen had geterroriseerd en eindelijk op heterdaad betrapt was… Maarja, heb jíj weer! Lindsay en mannen… Stom grapje, sorry ;)

  Overigens vind ik dat nieuwe beveiligingssysteem echt een goed systeem. Behalve als de knop dusdanig laag hangt dat kinderen er bij kunnen… etterballen ;)

  Maar sterkte met de hoofdpijn, schrik en alles en beter laat die vent zich echt nóóit meer zien!

 • Wendy© zegt:

  Konden ze er wat mee? Of was het weer zoiets van, ja bedankt voor de melding, en u hoort nooit meer wat van ons!

  Wat een eikel btw! Flink beschonken… Kids geschrokken ook wel zeker (of was er helemaal niemand meer binnen?)

 • Ikke zegt:

  :S kerel al te pakken gekregen ???:((

  @};-

 • lindsay zegt:

  Wendy© zei:

  Konden ze er wat mee? Of was het weer zoiets van, ja bedankt voor de melding, en u hoort nooit meer wat van ons!

  Wat een eikel btw! Flink beschonken… Kids geschrokken ook wel zeker (of was er helemaal niemand meer binnen?)

  Ik ga maandag avond aangifte doen. 1 politie agent zei tegen mij dat ik dat beter niet kon doen (???) en de ander wel… Maar ja, wel dus.

  Ikke zei:

  :S kerel al te pakken gekregen ???:((

  @};-

  Geen idee, volgens mij niet.

 • bas zegt:

  he linz
  ik las dit net even als je wilt en je weet hem te vinden bel even kijk ik of we even met een stel bikers bij hem langs kunnen gaan

  groetjes en sterkte bas

  ps zou wel aangifte doen niet alleen van geweldpleging maar ook vanwege het gevaar richtig de kinderen

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »