Het had hier Brussel moeten heten…

Was ik eindelijk eens weg.

Ik had mijn dag niet. Rot geslapen vannacht (volgende keer neem ik een slaapzak mee). Ow en ‘s ochtends ook nog eens een geweldig gesprek gehad met een zeker iemand, kan helaas niet in details treden maar het enige wat er in mij op kwam was; “Your lips are moving but all I hear is: blah blah blah” Enfin, ik was al niet in opperste stemming maar dit spande echt de kroon.


Ik probeer altijd mijn best te doen en mij in te zetten om (enig) (positief) resultaat te kunnen bereiken, maar als je dan alleen maar een bak stront er voor terug krijgt is het voor mij gewoon echt klaar. Meestal probeer ik (zo goed en zo kwaad als ik dat kan) het allemaal positief te bekijken en ‘problemen’ juist als uitdagingen te zien. Maar uitdaging? De persoon in kwestie moet mij dus absoluut niet, en na verschillende zinloze pogingen tot mogelijke oplossingen, heb ik terplekke besloten dat het dus gewoon de probleem van die persoon zelf is en dus niet de mijne. Toen de zoveelste blik van “Krijg jij ff lekker de tering takke trut” kreeg bij ieder woord dat ik zei, heb ik – fouter dan fout – de nu al legendarische woorden “Hier kan ik helemaal niks mee” uitgesproken, heb mijn kont gekeerd en ging weg. Zonde, maar nog steeds vertik het om mijn energie in zinloosheid te steken, zonde van m’n tijd (kan ik veel nutterige dingen mee doen).

Ach… Morgen weer een nieuwe dag.

2 reacties over “Het had hier Brussel moeten heten…”

 • tamara zegt:

  succes vandaag met de nieuwe dag
  -xx-

 • Lesley zegt:

  He linz. Doet me ook denken aan een ander nummer van AedM wat ook wel van toepassing is namelijk “De laatste keer zijn”.

  ‘k Zoek mezelf maar een andere dag
  Want deze is kapot.

  Succes met de volgende dagen. Hoop dat ik ook wat meer geluk heb de komende dagen maar dat is een ander verhaal.

  x Les

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »